Под прикритие - тема 2

• 56 745
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Не искам никого да обидя с мнението си, различни хора, различни мнения. Просто на мен не ми харесва нито героинята Съни, нито Ирена Милянкова, и да не я убият се надявам да има по-малко сцени с нея, защото ме дразни откровено.

# 256
# 257
Аз харесвам Съни, Ирена играе все по-добре и по тази причина не искам да я убиват.  Peace Но ако решат да я оставят жива, искам да изглежда правдоподобно.  Защото Джаро не е човек, който прощава.  Искам да има нещо наистина добре измислено и изненадващо в случай, че решат Съни да остане в сериала.

# 258
Излъчва фатализъм ... напомня ми на Шарън Стоун в "Първичен инстинкт" (ама защо?  newsm78 )

Ех, тез' обички ... Какви проблеми докарват евтините ментета!  Joy
Косъмчето изстреля култови фрази, успокоявайки Зори,че ... вече няма казарма и в панделката не е лошо и приятелчето на Зори тъкмо ще стане мъж (или жена  Mr. Green), зависи какъв е съкилийника, дет' ще му се падне.  Joy
"В панделката всяко колетче е от значение"
Joy
http://www.fortisimo.eu/index.php?option=com_content&view=ar … ika&Itemid=95

В анкетата гласувах с 3 опции: 1. държи я някъде за да разбере за кого работи; 2. Мартин ще я спаси;  newsm78 3. Иво ще я спаси  newsm78

# 259
  • Велико Търново
Аз пък изтървах момента с признанието на Иво........голяма съм бяла птица, как можах, сигурно е станало където се скара с Марто за обиците, или гривната(не видях добре).
Той го направи пред майка си.
Толкова се зарадва жената... а всъщност Иво й каза, защото му тежи, че не може да има тази, която обича

# 260
  • out of space
Здравейте  Hug   bouquet
До сега не съм писала, но с интерес следя темата. Simple Smile Гледам сериала от самото начало, а след това накарах и брат ми да го гледа. За да има с кой да обсъждам Simple Smile
Хем си мисля, че Съни може да е мъртва и омразата на Марто ще се увеличи (а сигурно и на Иво), но пък не ми се вярва така лесно да я ликвидират. Сигурно след време ще се окаже, че е жива. Пък може Марто или Иво ще я спаси ако я държат някъде.

А за Зори и Косъма. Ама аз още като видях Зори в салона за танци и си викам "опа сега Косъма ще си я хареса". И ми беше странно, че никои не го предположи това. Според мен ще са интересна и забавна двойка. Само се притеснявам Джаро да не я забележи и да реши, че я иска за местничка на Съни. Тогава вече ще стане лошо.

Джаро ще разкости Съни, но тя ще се направи на железна и ще пропее, че птичето е Иво. Джаро ще го намрази, но м/у временно Мартин ще разбере какво се случва и двамата с Иво ще спасят Съни  Crazy

Зори ще се забие с Косъма, но Попов вече е твърде подозрителен и ще разбере- може и охрана да сложи на щерка си. Пътят до Джаров ще му дойде на тепсия, защото Косъма не блести с гениален ум.

Моят любим Куката ще умре, защитавайки шефа си.

Фантазирам си.  Crazy

# 261
Е простакеса не е определено Съни. Peace
Аз пък не виждам нищо умно и хубаво в Зори и не съм сигурна, че образа и ще се развива въобще.
От българските актьори харесвам повечето и то много, но не понасям Койна Русева и Христо Мутафчиев. Не искам да ги виждам в този хубав сериал.
Peace Един път да сме на едно мнение:)
аз сега ще хвърля око на вчерашната серия.
Между другото някой питаше за актьорите. Ами те са известни, но не на масовият зрител. Така на пръв поглед улових няколко от театър София и от Малък Градски Театър зад Канала.
Поне за мен малко от имената са ми неизвестни Mr. Green

Ох, а това"Защото при теб винаги е лично" звучеше адски фалшиво, защото е едно плоско клише, което срещаме във всеки втори американски филм. А и Владо Пенев доста се вживява. Докато при Михаил Билалов няма грешка- шестица е отвсякъде  Peace Heart Eyes

# 262
Някой моменти просто бяха смразяващии! Crazy Да идва неделя. Grinning

Според мен Джаро ще нареди на Иво да убие Съни и ще се сработят двамата с Рецитатора (Марто). Mr. Green
Косъма и Зори биха били сладка двойка. Heart Eyes

# 263
Много се издразних на Съни с тези нейни обеци. ooooh!Та то ги маха,та ги слага..всеки ще се усъмни.Мисля,че не е убита,а ще я принудят да каже каквото знае.Също така мисля,че тя ще набута Иво. ThinkingНе ми допада нито героинята,нито играта на Милянкова.При толкова млади кадри,защо все манекенки ни навират на екрана? Crossing ArmsНе зная как е името на момчето играещо Мартин,но по-зле няма как да е.Дървена игра с рецитал. Rolling EyesАдмирации за Билалов-играта му е перфектна.

# 264
Според мен Джаро ще нареди на Иво да убие Съни и ще се сработят двамата с Рецитатора (Марто). Mr. Green
Косъма и Зори биха били сладка двойка. Heart Eyes

Рецитатора ми харесва...да сменят агентското име на Мартин  Laughing

# 265
И на мен Койна ми напомня на Шарън Стоун в първичен инстинкт. Тази жена има толкова характерно излъчване, че или ти харесва от самото начало или не. Билалов наистна играе страхотно. Предполагам, че ако Джаро нареди на Иво да убие Съни той ще я спаси, нали е влюбен в нея (пф...) , пък и все пак нали уж е главна героиня. Колкото и да ми се иска да я убият не ми се вярва Simple Smile Дано поне следващия сезон вкарат някоя млада готина мацка с по-централна роля, та Милянкова да може да се фокусира повечко върху децата си  Mr. Green
И дано малко се лишим от рекламните клипове, които искат да вкарат като част от филма, като сцената с Булбанк и инвестиционния портфейл Simple Smile
Иска ми се ако може и да заложат малко повече на сценария, защото до момента повечкото диалози са на базата на разни клишета. Иначе лафчетата на Косъма бяха свежи. Много са сладки с Нели на снимката двамата. Е, Нели да бяха сложили в ролята на Съни щеше сигурно по-добре да се справи, а има нужния опит от живота си да играе точно такава мома. И като външен вид и фасон по добре го докарва.

# 266
  • КиТ
И за мен Съни се издъни от всякъде с тия обици,хубаво махна ги да ги запише,ми после да ги прибере в чанта (и без това вече няма кво да записва!) или нещо друго да измисли,кво пак ги слага ooooh!И за мен Джаро я крие някъде,да я разпита,кой аджеба седи зад нея и най-вероятно или Иво или Марто,ще бъде рицаря на белия кон,който ще я спаси Peace
Иначе и аз не искам да умира,виж в СД  Бубето 3 сезона ме човърка,и се моля на всякЪ секунда да я очистят Praynig Praynig Praynig,но уви  Tired Та тук още не съм стигнала,чак до такава степен мразене Grinning

Зори и Косъма,никой не се сети,но наистина много сладка двойка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,нямам търпение за другото епизодчи Crazy

# 267
Аз категорично не вярвах,че Иво има отношение към Съни,но съм се излъгала...
И затова мисля,че Съни ще оживее за да има интрига,щом "влюбиха"  Mr. Green Иво в нея Thinking
А за обеците- ами много тъпо- сваляш ги,защото те дразнят, а после отново ги окачаш #Crazy
пусни ги в чантата,за да не бият на очи...но иначе как ще ни държат на тръни Grinning
За Косъма newsm78 симпатичен ми е ,но определено не е интелект,нито комбенативен,няма и хладнокръвието на Марто и Иво.... с две думи не ми се връзва със Зорето...
верно,че тя много тийн го раздава,но не е глупачка Peace и мисля ,че заслужава нещо по ...от него Naughty

# 268
Абе в сравнение с МиленчУ, Косъмчето е цвете. Heart Eyes

А дали няма Косъмът да я вкара в света на Мафията и тати Попи да се възползва по някакъв начин... А и ако Джаро разбере чия щерка е... Crazy

# 269
Зори е на 16 години, ако не се лъжа, непълнолетна е и едва ли биха я вкарвали в големи игри. Ако пък е по-малка, значи е малолетна и тогава това е абсолютно сигурно. Тези неща по принцип се спазват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт