Под прикритие - тема 2

• 56 748
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив

аз пък днес видях Владо Пенев на бул. "Мадрид" - говореше си по телефона човека..  Sunglasses

Аз до ректората го бях видяла средата на юни(точно на крилете на щастието след успешно взет мъчителен изпит Mr. Green ).Иначе сигурно живее някъде в района,как не съм го видяла, като и аз живея на Мадрид ooooh! Mr. Green

# 421
Не вярвам да убият Марто или Съни, а от следващият трейлър ми се струва че като отвлекат Попов и после Иво казва за него нещо от сорта "да не е видял някой да се размеква", може би се отнася за това докато го бият? Да не се надяват да се издаде по този начин къртициата?

# 422

аз пък днес видях Владо Пенев на бул. "Мадрид" - говореше си по телефона човека..  Sunglasses

Аз до ректората го бях видяла средата на юни(точно на крилете на щастието след успешно взет мъчителен изпит Mr. Green ).Иначе сигурно живее някъде в района,как не съм го видяла, като и аз живея на Мадрид ooooh! Mr. Green

знаеш ли, сега като се замисля си спомням, че още преди участието му в "под прикритие", гледах веднъж владо пенев в шоута на мартина вачкова, където той обясни как живее в къща с градина на "гурко" и е един от малкото софиянци, които си поддържат дворовете в центъра.. тогава изобщо не можах да се сетя къде има къща с градина на "гурко", но сега може и да отида да разгледам!
Simple Smile

# 423
  • София
Снимките на втори сезон ще започнат края на октомври, след изборите.
Не знам защо и какво свързва сериала с изборите, но ....
Може би ще ги гледаме преди Коледа.
И Мартин нямат намерение да го убиват.
Силно се надявах есента да си гледаме втори сезон, жалко.  Sad

# 424
владо пенев живее в кооперация в центъра, на първи етаж. няма да го махат от сериала  Mr. Green

в неделя ще имат купон по случай края на първи сезон.

за пиенето -  пият. Crazy

# 425
  • София
Ооооооооооо, Палммирааа, добре дошлааа  Party
Започвам да следя темата  Party

# 426
  • Варна
владо пенев живее в кооперация в центъра, на първи етаж. няма да го махат от сериала  Mr. Green

в неделя ще имат купон по случай края на първи сезон.

за пиенето -  пият. Crazy

И аз се надявам за сега главните герои да не отпадат - Мартин и Съни. Може да не блестят с перфектна външност и игра, но са ми симпатични. Нека им дадем шанс да покажат какво могат...

# 427
Нека БНТ развържат кесията си  Joy Joy Joy

и дано да има снимки във Италия (нали се говореше за Микеле Плачидо...)

# 428
  • Велико Търново
"Гледайте "Под прикритие" всяка неделя от 20 часа по БНТ" този анонс, представен от Мариан Вълев, направо е жесток!

А този кадър от промото... ... направо ме кара да настръхна...

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 21:30 от DamaPika

# 429
Смея да кажа, че Христо Мутафчиев има бая мутренски очила на тази снимка.  Laughing

# 430
  • Велико Търново
Смея да кажа, че Христо Мутафчиев има бая мутренски очила на тази снимка.  Laughing
Значи.... и за него едно "Мерси, подобно" от Николов  Laughing

# 431
за анкетата, сигурно сте споменали, но Джаро не е ликвидирал Съни.
В началото на епизода когато говори с Иво на терасата го попита какво става с пакета, а Иво каза, че го е скрил там, където е наредил. Джаро попита дали се знае кой им го е пратил, а Иво каза, че като се освести ще се разбере. После Джаро каза да внимава, да не го повреди.
Ставаше в-с за Съни.

# 432
Извинявам се за неуместното включване по никое време,но видях темата докато се опитвах да намеря една от песните във филма.И понеже ще ми е ужасно трудно да търся и в двете темички,ще съм ви много благодарна ,ако някой ми пусне линк ,от където да изтегля тази песен http://vbox7.com/play:9d24bb381b .Предварително ви благодаря     bouquet

# 433
Резултати от анкетата:
Какво ще стане със Съни?
Джаро я е ликвидирал  11 (7.8%)
държи я някъде за да разбере за кого работи  50 (35.5%)
Мартин ще я спаси  31 (22%)
Иво ще я спаси  29 (20.6%)
Попов ще я спаси  3 (2.1%)
сама ще се измъкне  3 (2.1%)
Джаро все пак ще я върне, но ще се държи ужасно с нея  13 (9.2%)
друго предположение?  1 (0.7%)
Общ брой гласове: 88

има нова, може да гласувате...ако имате и други варианти - кажете да ги включа, но съм писала отговори съобразно на предположения и гадания тука.

# 434
  • Велико Търново
Да, малка_сладка_шматка, има линк по-напред в темата - ето тук

Общи условия

Активация на акаунт