Под прикритие - тема 2

• 56 718
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
# 436

">#at=18[/video]

За феновете на Куката от мен. Едно клипче което направих за филма HDSP: Лов на дребни хищници, в който участва Мариан Вълев (Куката).

# 437
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хаха, двамата близнаци са страшни образи на снимката. Laughing

# 438
  • Велико Търново
Еййй... тия журналисти (или каквито са там) като "хванат" някой, дето доскоро не са и се сещали за него, че направо го разпъват...

Владо Пенев: Когато не правиш нищо, не си нито добър, нито лош. Ти си неправещ човек.

източник: http://www.dnevnik.bg

Трудно е да си добрият, всички си падат по лошите
Не приличам на Клуни, а на Роби Уилямс, казва актьорът Владо Пенев

източник: http://www.dartsnews.bg

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 10:04 от DamaPika

# 439
  • Велико Търново
Извинявам се, че пускам два поредни поста, но видях още нещо, а не ми се искаше да ги събирам в един...

Захари Бахаров стана кучето Випо
Христо Шопов играе котката Бети във филм на Влади Въргала

(снимката е и линк към цяла фотогалерия, свързана с "Операция "Шменти капели"")

източник: http://www.dartsnews.bg

# 440

ето - знаех си аз, че владо пенев има градинка в центъра...  Sunglasses

# 441
Йee, колко новини  Party
Ама верно Владо Пенев прилича на Роби Уилямс  Shocked , особено в устните  Thinking Хич не се бях замисляла досега, а и не знам как е изглеждал на по-млади години.

Ако и харесва и Робчо, шЪ ми станИ още по-симпатичен  Wink

# 442
за анкетата, сигурно сте споменали, но Джаро не е ликвидирал Съни.

той по рано беше прехвърлил някакво имушество, даваха го как нарежда на адвокатката, но не разбрах дали на момичето Съни или на офшорката S.U.N.N.Y. Thinking Според мен заради това не я убива.

А със Зори ми се струва, че ще се гаджоса не Косъма, а Иво- нали каза на майка си, че имал момиче-балерина. Нищо чудно да му готвят ннякаква метаморфоза на Иво и да стане бял и добър от любов. А и по рано я беше видял в залата и я беше харесал, мисля, че за нея говореше на майка си, а не за Съни.

Мутафчиев съм 99% сигурна, че е 'лош', според мен той е комбина с Джаро и дърпа конците зад кулисите. Още от времето на обира на парите, сигурно само са инсцеенирали смъртта в горяшата кола. Не съм чела цялата тема, само последните 2-3 страници, ама се изненадах, ч го смятате за добър.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 16:22 от Рокси

# 443
Няма да преживея, ако Иво е влюбен в Съни ....  искам да е влюбен в Зори!  Embarassed Heart Eyes

http://www.facebook.com/profile.php?id=1393615310

това е фейса на Зори Simple Smile

# 444
Ох, толкова е красиво това момиче...  Crazy

# 445
  • Велико Търново
а Иво- нали каза на майка си, че имал момиче-балерина. Нищо чудно да му готвят ннякаква метаморфоза на Иво и да стане бял и добър от любов. А и по рано я беше видял в залата и я беше харесал, мисля, че за нея говореше на майка си, а не за Съни.
Ако наистина беше казал на майка си, че е балерина, щях да бъда по-склонна да правя аналогия със Зори, обаче Иво каза, че момичето е хореограф. Което вече много повече накланя везните към Съни. А и (както бях писала някъде на по-предните страници на темата), ако беше влюбен в Зорница, едва ли щеше да проявява такава яростна ревност към Мартин и едва ли щеше да го преследва, разнасяйки гривната на Съни от серия в серия...

# 446
Да, малка_сладка_шматка, има линк по-напред в темата - ето тук

Сърдечни благодарности  Hug

# 447
Ауууу, уникална еее!!

"Snejana Makaveeva се сприятели с Alexander Sardanov и още 354 души"  Joy Joy Joy

# 448

да, иво каза на майка си, че момичето е хореограф.. според мен, той е влюбен в съни! даже бих предположила, че в крайна сметка той ще е този, който ще я спаси, а не мартин..

# 449
  • София
Значи колкото и да не ми се иска Иво си е влюбен в Съни, сценаристите очите ни извадиха с тая гривна дето я подмяташе насам-натам, а и няма кака да гововри за Зори на майка си по простата причина, че те не са си контактували изобщо, той я видя за минутка и толкова, няма кака да се влюбил, че и на майка си да разказва.

А героя на Мутафчиев 100% не е в комбина с Джаро, нали Митовски сам казва, че те с Джаро ще се изправят един срещу друг в следващия сезон, освен това като получи оригамито Джаро беше изненадан, а от трейлъра за последния епизод пък съвсем си личи колко е шокиран.
Не казвам нито, че ще е добър героя на Мутафчийски, нито че ще е лош, но съм сигурна че ще е интересен образ, смесица от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт