Под прикритие - тема 2

• 56 555
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
Ох, милия Иво, дожаля ми за него Sad

# 496
  • София
Извинете господа сценаристи и продуценти и други такива, но това е пълна подигравка с аудиторията!
Не може да правите такъв филм и да ни го пускате по десетина епизодчета годишно 

smile3511 smile3515

# 497
На мен също ми е много хубав образ Иво, много по-цветен ми е от другите -  иска ми се  и той да е под прикритие, както се пусна слух. Или да бъде вербуван в следващия сезон;-)

# 498
Извинете господа сценаристи и продуценти и други такива, но това е пълна подигравка с аудиторията!
Не може да правите такъв филм и да ни го пускате по десетина епизодчета годишно 

smile3511 smile3515

Няма пари за повече (по-често)  Tired

# 499
На мен също ми е много хубав образ Иво, много по-цветен ми е от другите -  иска ми се  и той да е под прикритие, както се пусна слух. Или да бъде вербуван в следващия сезон;-)
Е, при народа който ликвидира собственоръчно надали това би било възможно!

# 500
Поредната супер серия Simple Smile))) потресаващ финал Peace

Тримата бъдещи партньори newsm78 новия отбор срещу Джаро newsm78

# 501

Кой е ликвидирал Иво? Никъде не са го дали да ликвидира физически някой.

# 502
Какво пишеше на бележката в пощ.кутия преди да заловят Попов newsm78 не видях  Tired

# 503
Пишеше "Ще те чакам в депото" , нещо такова.

# 504
Оф, Попов защо издаде на Джаро химика (ключов свидетел)  ooooh!, не знае ли че ще го свитнат, а преди това обещаваше на химика защита Rolling Eyes

# 505
Пишеше "Ще те чакам в депото" , нещо такова.

мерси  bouquet

# 506
Епизод 10 и 11 продължават да са в топ 10 на Замунда. След малко като се появи и 12 - ще стане рекорд сигурно  Sunglasses

# 507

Защо да не е възможно? Когато си под прикритие правиш това, което ти кажат и се стремиш към кариерата, която да ти даде шанса да си изпълниш целта. Поен така си мисля:)

# 508
Съжалявам, че цопвам ненадейно. Този сериал ме заинтригува много и е единственото нещо което гледам по БНТ. Гледах части от няколко епизода и финала, но много ми хареса. Стискам палци българските сериали да задминат турските, а те са много добри, т.е. летвата е висока.

Наистина много добра актьорска игра и страхотно музикално оформление. Това е единствения български сериал на който харесвам музикалното оформление. Адмирации за целия екип създал филма.
Завършвам поста си с пожелания за по-бързо физическо въстановяване от снимките и продължение още от Октомври.

# 509
В енерджи има целия саундтрак http://energy-torrent.com/details.php?id=24271

Общи условия

Активация на акаунт