БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Sherlok ако искаш да ти преснема схемата и да ти изпратя остатъците от конците от йероглифа, пиши на лични. Имам ушито и здравето. Иначе нищо не хвърлям аз, прибирам или изпращам  Wink.

# 301
  • ГОре на черешата...
..затова ви моля да гласувате в анкетата вдясно.

Един глас от мен, ще разпратя на всички познати Peace!

# 302
Здравейте,
отдавна не съм писала, a и почти нищо не съм ушила, но следя темата.
Правих поръчка от 1-2-3 stitch и искам да отбележа, че са изключително коректни и бързи - поръчката ми е от миналия понеделник, а днес пощальонката ми донесе пакета. Сега само остава да си ушия бленуваните гобленчета Simple Smile

https://picasaweb.google.com/lh/photo/S1YrL1gkUgBONEIJBvj_rg?feat=directlink

# 303
  • Балчик
И аз гласувах в анкетата, сестра ми също. Peace

Стрелец, честити прекрасни придобивки!

Аз снощи боднах няколко бода.

# 304
  • Атлантис, Галактика Пегас
Sherlok ако искаш да ти преснема схемата и да ти изпратя остатъците от конците от йероглифа, пиши на лични. Имам ушито и здравето. Иначе нищо не хвърлям аз, прибирам или изпращам  Wink.
Аз имам всички йероглифи от серията и на схеми и ушити.  Wink Наистина са хубави. Ако някой се нуждае от схеми пишете на лични.
И аз гласувах в анкетата.  Peace

# 305
  • Ловеч
здравейте момичета,

кото си взех отпуск, па едни плажове, купони и нито един бод /за срам/.

но вече съм се взела в ръце и започнах схемичките, който sissak
бе така любезна да ми изпрати.

връщам се да чета пропуснатото.

марги имаш и моя глас.

стрелец благородна завист за придобивките.

иначе поздрави на всички неуморни пчелички.

bouquet

# 306
  И аз подкрепих анкетата.

# 307
Аз също подкрепих анкетата. Мисля, че ако има шанс да чуят нашия глас, всички ще подкрепим нуждаещите се, особено за децата.
А по въпросът за красотите, които показвате ви поздравявам!
Осъзнавам, че няма да мога да ушия всичко, което ми харесва и единственото успокоение е, да се радвам на вашите етапи и след време, когато ги виждам вече ушити!
Остава да ви благодаря, че споделяте тук, на страничките на БРОДИРАНА КРАСОТА!
Аз от известно време мъча йероглифът на Панна "Семейство" и дано скоро имам повод да ви се похваля.

# 308
  • Враца
Благодаря ви за гласовете момичета.. Hug знаех ,че мога да разчитам на вас ..!   bouquet

# 309
  • Пловдив
Благодаря ви за гласовете момичета.. Hug знаех ,че мога да разчитам на вас ..!   bouquet

Peace  - и аз се присъединих!   

# 310
# 311
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Един глас и от мен   bouquet

# 312
Глас и от мен  newsm10,дано се вземе решение в полза на всички нуждаещи се,успех

# 313
Още един глас и от мен.  bouquet

# 314
  • София
Марги, и аз гласувах в анкетата. Страшно се радвам, че Криско се адаптира  Hug Почетох за тези импланти и за проблемите с тях в България. Ако има с какво да помогнем - пиши, с радост ще направим всичко възможно  Hug

Момичета, чудни красоти показвате, аз не ви изпускам от поглед, макар че нямам време да шия. Стрелец, честити придобивки!

Общи условия

Активация на акаунт