за попарата знам, че е след захранването с месни пюрета и не по-рано от 8 месец 
за всички бебчета!

отколкото преди. За съжаление това положение е временно, ама какво да се прави... Пожелавам ви да си прекарате много добре, макар че то с две деца, както ще сме и ние, незная дали ще си починете, поне да ви е забавно.

ПОли.т ние сме до 29.06 така че се надявам и ние да се запознаем с мацката Сияна
.

Говорих си с приятелка, която има дете на 1 годинка и тя каза, че също от 6 месец е почнала с попарата с чай шипка. Ще пробвам да видим, а пък ако не му допадне, няма да му давам. Но той засега обожава всичко различно от мляко. Даже някой път отказва мляко и иска само пюре.
Ние ще сме във Велика - до Лозенец, ако има майчета наблизо, може да се видим. Мислим да постоим там поне месец до другата ваксина на 20 юли. Всъщност се чудех не може ли другаде да се бие тази ваксина защото само заради нея не ми се връща в София?

) Той баща и е по-скептичен за климатика, не искаше да го пускаме, да не се разболее. Ама аз смятам, че като е в другата стая и не я духа директно, няма проблем. Иначе не виждам как ще изкараме лятото.... Вие какво мислите, ще пускате ли климатици?
Бях си оставила една шарена рокля върху спалнята, докато се преобличам. Сияна се търкаляше и тя върху леглото и изведнъж я гледам как се промъква кък шареното изкушение....
За сега са само няколко приплъзвания, но не е случайно, защото вечерта успя да го демонстрира и на баща си, пак изкушавайки я със същата рокля... Препоръчани теми