Моята лекарка каза, че преди декември няма как да ми даде направление и когато я попитах нужно ли е да ходя на частно все пак - тя каза "рано е , защо бързаш толкова?"
А неото ми каза да правя кръв, ортопед и очен лекар. 
и щяхме да паднем от смях с майка ми като му видяхме отвратената мутричка и как го изплю. Ако можеше щеше да ме напсува сигурно 

за реф. стойности за хемоглобина. Успокоих се, че влизаме в тях. Е, долна граница, но все пак не е ненормално нисък.
Също така два пъти й правих сок от домашни черешки на сокоизстисквачката нямаше проблем й много и допадна. Първата каша която й дадох беше на милупа ориз и банан но изобщо не я хареса й си помислих че не обича кашите, но една майка ми каза да взема на слънчо, идеята не ми хареса но все пак реших да пробвам с една бананова без глутен и се учудих колко много й хареса
Друго което въведох тези дни е кисел хареса й, но й давам само по няколко лъжички. Нашето педи ми каза да давам попара, и същевременно да не давам храни с глутен и ме хвърли в тъч 

май е малкко по-добре ама да не се радвам много... Но да капеш капкки на бебе е ужасссс
а мехлема... 
АМ не слагам. 

. Моя приятелка имаше същия проблем с родителите си. Баща й до последно я караше да остави детето в Дом. Тя по едно време докато беше бременна мислеше да ходи в някаква организация за закрила на майката и детето и да избяга от техните. На изписването само брат й беше отишъл да ги вземе. Беше ужасно. Но ела да видиш сега, баща й обича внучка си повече от всичко, така я гледа, чак не е за вярване. Дано родителите й да размислят 
, знам ли, може да прилича на баща си, който освен яйца и месо друго не признава 

Аз сега давам ориз на Топфер и просо на Сънвал, но имам био просо и много се чудя дали да не сваря и пасирам и така да пробвам да дам. Дали няма да е тежко за стомахчето му
Препоръчани теми