Отговори
# 300
ох моят дивак яде с голям зор пюретата....Днес пак не иска , нито плодовите му харесват , зеленчуковите уж му харесваха , сега и тях не иска , въведох месо..същата работа....само кърмата признава и това е!

# 301
Ивка, имам намерение да правя само зеленчуковите пюрета и някои плодови, зависи какви зеленчуци и плодове ще имам от домашно производство. Кашите ще ги купувам. Другата седмица ще дам първата каша на Хип - оризова, безмлечна. На каката съм варила само елдата, другите каши пак ги купувах.
Ти пробва ли да дадеш домашно пюренце, понякога тях ги харесват, а купените - не. Така беше племенникът ми, отказваше всички които ги купуваха, но като му готвеше сестра ми, си хапваше безотказно. Пробвай ако искаш!

# 302
  • Пловдив
Ивка, имам намерение да правя само зеленчуковите пюрета и някои плодови, зависи какви зеленчуци и плодове ще имам от домашно производство. Кашите ще ги купувам. Другата седмица ще дам първата каша на Хип - оризова, безмлечна. На каката съм варила само елдата, другите каши пак ги купувах.
Ти пробва ли да дадеш домашно пюренце, понякога тях ги харесват, а купените - не. Така беше племенникът ми, отказваше всички които ги купуваха, но като му готвеше сестра ми, си хапваше безотказно. Пробвай ако искаш!

Пробвах и домашно от картоф, тиквички и чушка и пак нищо, не ги харесва и това си е. Аз не се отказвам де, от време на време му предлагам, дано  ги прояде някой ден  Grinning

# 303
Момичета,имам питане???Въвела съм каша елда на Хипп по схемата 4 л,6 л,и така всеки ден до около 150 г яде сега.Всяка нова каша ли да въвеждам така?по няколко лъжички???дори и да е пак без глутен така ли се процедира?

# 304
Леле, като ви чета, как захранвате, ние ядем по няколко лъжички каша през два дни.Май още не е готова моята калпазанка за захранване.
Днес дадох дрешките, на моята приятелка.Разбрах , че момичето е на около 18-19год, няма дори и телефон.Живее при баба си, която била особена.Каза, че е за предпочитане да и давам памперси, дрешки и от каквото има нужда, защото се притеснявала особената и баба да не и ги вземала.Трагедията е пълна.
Тези дни ще купя едно легълце за бебето, количка ще намерим от приятелката ми, ще и занеса памперси.Хубавото е ,че момичето въпреки натиска от всички да даде детето в дом, твърдо е решила да си го гледа.
Ако някой има излишни дрешки, иска да прати памперси или шишета, всичко свързано с бебе мога да оставя един адрес, ще го взема утре обаче.
Съжалявам , че ви занимавам с тази тъжна история, но пък е прекрасно , че едно дете няма да бъде изоставено , а ще има на кого да каже мамо Sad

# 305
Здравейте и от нас ! Simple Smile

Нямам време често да се включвам и все изпущам темите по които пишете и аз да се включвам  ooooh! Сега ще изчета назад и ще пиша после повече  Simple Smile
Бързам да почерпя ,днес  милото и  и Петя имат имен ден  ,да са ми живи и здрави !

Честит имен ден на всички които празнуват днес и честити месечинки   bouquet
Добре дошли на новите мами   bouquet
Много неприятно за момичето с бебето, тези не мога да ги нарека родители ,как може такова отношение да имат и да искат да остави това беззащитно малко човече ,нямам думи  Sad
Вчера бяхме на ДК вече сме 7450 (+ 550гр) и 64см (+1см)  ,биха ни и последния пентаксим и хепатитната,на първата не се усети ,но на втората си поплака повечко милата,не е вдигала темп за сега ,дано няма  Praynig Иначе Док каза да изчакаме с каши и месни пюрета , засега ще сме само на зенчуци и плодове.Няколко дена се мръщи на зеленчуковите и стигнах до заключението ,че на Ганчев и Бебевита  и се гади от тях,а на Хип си ги яде. Затоплям пюрета само ако са били в хладилник.В началото разреждах със АМ ,сега разреждам само ако правя домашни .
KalinaZ дано  оченцето  се оправя бързо  Hug

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 23:52 от ikamenova

# 306
Момичета здравейте,
ние се завърнахме от морето .... нямам много време да пиша сега, защото целия хол е заринат в куфари и пликчета.... но си изкарахме супер добре, бебчо беше много послушен и очарован от многото вода. Страшно много му хареса да плува, маха ,рита с крачета, голям кеф. Учудващо дори и за мен, но определено си починах. Смяната на обстановката и климата и това че нямах да върша никаква домакинска работа ми подейства много добре. Препоръчвам го на всички. Ще се върна да чета назад и после ще пиша и по-подробно. Simple Smile

# 307
И на мен ми стана много мъчно за това момиче,за съжаление,всичко с което мога да помогна като вещи е в София,нямам кой да ми съдейства от там,ако има възможност за някаква сметка да се даде , ще отделя минимална сума ,но от сърце!

Калина,снощи мислих за вас, как е оченцето? Hug Hug Hug

Ние вчера бяхме на изследвания,много плака Жорко като взимахме кръв,иначе с урината се справихме без проблем,всичко е наред и много се радвам.Пу пу,да са ни живи и здрави!

Моето момче тотално отказа пюре на Ганчев-пробвах го вчера,за да дам спанак, не и не и не.Прави едни дъги , мръщи се , плаче..Прибегнах до тиква на Хип и си хапна детето.
Калина ми сподели , че кашичка се дава 2 пъти в седмицата ( на дечица , които наддават добре  Party) и следобед дадох круша и ябълка на Хип..той си хапва целите пюренца и после суче едва едва , гърдите ми са много много напрегнати и се налага да се изцеждам по  малко.

Исках да попитам мамите , които захранват от по - дълго време-има ли мама , която е заместила някое хранене само с пюре, ако да какво количество дава?Май май , ще трябва да давам по бурканче и половина на Хип ..той вече цялото си го хапва бързо бързо и чака за още!

Днес , живот и здраве ще се видим с мама Poli.t!

Целувки на всички !

# 308
  • София - Бургас
Здравейте мили мами Simple Smile
Влизам с една голяма молба към Вас.

Ако някой е виждал такава играчка някъде моля да ми пише.
Спешно трябва да я намеря.

Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 10:18 от Reason

# 309
ikamenova , да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet
Иве, добре сте се завърнали Hug
И аз имам въпрос, кое е любимото пюре на вашите деца?Да пробвам поне с пюре , което се харесва от децата newsm78
Анич, поздрави на Поли, и ние ще се видим август Hug

# 310
anich88, моето човече вече хапва само зеленчувково пюре на обед /едно бурканче от 190 гр/ и цяло плодово следобед /след около 3/3 и половина часа/ пак 190 гр., т.е. две заместени хранения имаме. През останалото време АМ.

ikamenova, да са много здрави твоите любими щерка и половинката  newsm51

mari Мишето харесва доста неща, да не кажа, че почти всичко, което съм му давала го хапва с кеф; обича пюрето от: ябълки /почти всички марки пюрета купувам и за това не мога да кажа конкретна марка/, моркови, банан асорти, домашно приготвените с тиквички, с грах, харесват му и спанак яхния и зеленчуци в масло/грах, зелен боб, лук,домати и картофи/. По принцип редувам купувани и домашно приготвени - пак поради липса на време  Tired. Сега се сещам, че много му хареса на бебевита зеленчуковото пюре от градински зеленчуци:  морков/картоф/грах/царевица. Ама ние не сме критерий, защото почти всичко ядем  newsm78

# 311
pipi_mb ,mari:)   благодаря ви   Hug

За пюретата  не мога да определя кое и се харесва повече ,само разбрах че на Хип повече и се услаждат. Иначе си хапваме едно бурканче от 125 гр на обяд,понякога ако не го изяде  дохранвам с мляко.

# 312
Здравейте !
Ние имаме 1 заместено хранене на обяд - зеленчуково пюре 190гр (но от няколко дни не иска да яде ) иначе много ги харесваше - тиквичка с картоф , броколи най-вече.
Днес бяхме на ДК . Сложиха ни последно Симфлрикс и Хепатитната и засега почивка  Grinning Бебо е вече 8500гр , 70 см

# 313
В Джъмбо съм виждала от тези S-образните, но не съм сигурна дали е със същите играчки на края  newsm78

# 314
Здравейте, майчета, много късно се включвам в темата, но от нямане на време не съм го направила иначе съм чела доста неща за нашите набори. Ние се родихме на 26,12. Вече сядаме от 1 седмица започнахме зеленчуково пюренце и пием сокчета.
Във фотогалерията открих един наш приятел Ерик Христофър, ако майка му желае може да си комуникираме.
Впечатлена съм от историята на това момиче и бебето му. Мога да се включа с дрехи, но нека някой ми даде нейни координати.

Общи условия

Активация на акаунт