Тръгнали са 2 горни едновременно и Сияна е с Т 37,5 от вчера........Моля ви някой ако е имал такъв проблем да сподели как се е оправил,че вече се отчайвам..
Извеждам на разходка да го подуха вятъра и детето леко се освежава. Пълно спасение няма - чакаш да мине най-тежкия период. Все пак давам лекарства, не чакам само на вятъра 
Веднъж дадох от готово пюре, но там % беше съвсем малък, така че все едно не е въведен. Освен това трябва ли да го прекарам през сито след пасирането и ще се махнат ли така люспите?
Веднъж дадох от готово пюре, но там % беше съвсем малък, така че все едно не е въведен. Освен това трябва ли да го прекарам през сито след пасирането и ще се махнат ли така люспите?

Мисля, че е стерилизиран, не съм отваряла да пробвам.
Школи всякакви
Школи всякакви

много раздразнителна,само реве и не можеш да и угодиш изобщо...толкова я мъчат.

След като излезели млечните зъби респективно постоянните се мажели с някакъв препарат локално. Нямало смисъл да минава този Флуор през бъбреците и черния дроб.

След като излезели млечните зъби респективно постоянните се мажели с някакъв препарат локално. Нямало смисъл да минава този Флуор през бъбреците и черния дроб. 
Лошото е ,че и мен ме хваща и съм парцал
Суматролим ни изписаха.

Бабата като беше преди тук такива грижи полагаше милата ми:)Препоръчани теми