Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 796
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
за мен лично местоположението е важно... и е необходимо, но не достатъчно условие за избор на училище.  Grinning първо от гледна точка на времето за придвижване от и до там (всички познавате софийския трафик) и второ -  не бих подценявала заобикалящият училището квартал  Thinking

# 316
Най сетне нужната ни статистика се появи.
Браво на синчето ми Laughing за Варна област само 19 момчета с бал от изпитите

11.500- 12.000 и той е сред тях newsm10   11.518.

Много се извинявам,
 къде може да се намери тази статистика?
Влизаш в сайта на РИО Варна и има линк към статистика на успеваемостта Peace
Да, благодаря, намерих го.Поздравления за синчето. Не разбирам обаче - децата не са ли прекалено малко?Миналогодишната статистика бяха над 3000деца

# 317
Вчера някой беше написал, че в неговото РИО е изкаран списък с точките и оценките. Моля да дадете линк към това, особено ако може да се видят точките поотделно на ВО и общо от двата модула и съответните оценки.

# 318
Деяana децата са общо 3531, които са се явили на двата модула. Тези които са само с първия модул не знам колко са. Все пак всички деца НЕ кандидатстват за гимназиите. Peace

# 319
Деяana децата са общо 3531, които са се явили на двата модула. Тези които са само с първия модул не знам колко са. Все пак всички деца НЕ кандидатстват за гимназиите. Peace
Според моите изчисления децата общо са 3555 /с двата модула и тези с по един модул/

# 320
 Ще трябва ли да си вземем отпуск един ден за подаване на заявлението ?  Laughing Дали ще има големи опашки  ,или става бързо  newsm78 ?

# 321
Здравейтее !  Simple Smile Simple Smile
Най-накрая изчетох всичко пропуснато от снощи до сега ...... НО КОМЕНТ!
Само едно ще кажа - ЧЕТЕТЕ.. на всички въпроси е отговаряно по поне 15 пъти и в тази и в предишните теми!

# 322
Прочетох, че гимназията ще се премести
във кв. Стрелбище в чисто нова сграда. Така ще има по-удобно местоположение.

Lana26, дали можеш да си спомниш къде точно си го прочела това инфо? Защото аз единствено заради местоположението автоматично изключвам втора АЕГ. Но ако е вярно, че ще се местят в Стрелбище, това доста променя нещата  Simple Smile

http://stroitelstvo.info/obshtini/2011/02/09/1040479_novo_uchili … z_septemvri_v_kv/

Аз от понеделник след училище взимам детето и ще я заведа да
влезем вътре в училищата - да види как е, какво ще й хареса от
първия поглед! Не знам дали е вярно или дали ще помогне, ама
тя се съгласи...

luss, само внимавай при огледа да не се увлечете, все пак нито ще вземате под наем, нито ще купувате самите сгради. Иначе съм съгласна, че от вида на едно училище, включително състоянието на тоалетните може да се съди много за ръководството му, а оттам да се стигне и до по-широки заключения   Laughing
[/quote]

Какви заключения си правиш от вида на тоалетните в СМГ и 91 НЕГ (без реновираните на 2-рия етаж) - аз лично по-окаяни не съм виждала.

# 323
  • София
Моята искаше само в 1 английска, а сега, като сме в 34,6 и малко - гледа и към испанската.
Аз съм само за английски и немски, ама кой ще ме слуша. Отговорихме я за японската паралелка, сега пък иска и испанска да види.

Мислех, че ще е лесно....

# 324
  • София
Добре де,аз имам следното питане.В училищата ще Ви пуснат ли току така да се разхождате и да си разглеждате?

# 325
Добре де,аз имам следното питане.В училищата ще Ви пуснат ли току така да се разхождате и да си разглеждате?
Не пускат, но и не спират. Като има голямо движение на входа никой няма и да те забележи, а може и детето само да влезе.

# 326
  • София
А относно тоалетните, не искам да говоря, да не ми изтълкуват пак погрешно думите, като в другата тема. Това за мен е много важно нещо. Детето ми в нашето 81 до 3 клас не ходеше да пишка - повръщала!  Mr. Green

В МОЛовете можело да се поддържа, а в училищата не е - ама ха! Wink

Извинявам се за спам. Може да премахнете мнението ако трябва  bowuu

# 327
  • София
Не пускат, но и не спират. Като има голямо движение на входа никой няма и да те забележи, а може и детето само да влезе.

Ами, в нашето училище пускат срещу личната карта. Знам, че по-принцип нямат право да я взимат, но не вярвам да не ни пуснат newsm78. знам ли?

# 328
Моята искаше само в 1 английска, а сега, като сме в 34,6 и малко - гледа и към испанската.
Аз съм само за английски и немски, ама кой ще ме слуша. Отговорихме я за японската паралелка, сега пък иска и испанска да види.

Luss , както се казва - дай боже всеки му вашите неволи. Труден избор- че за всякъде стига.

Много добър избор е 1АЕГ с испански. Там и бала е много висок.  Тези паралелки се поемат от най-добрите преподаватели в английската.

# 329
  • София

Luss , както се казва - дай боже всеки му вашите неволи. Труден избор- че за всякъде стига.

Много добър избор е 1АЕГ с испански. Там и бала е много висок.  Тези паралелки се поемат от най-добрите преподаватели в английската.

Благодаря!
Ще видим какво ще ни сервира детето!

Общи условия

Активация на акаунт