Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 131
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Вече не работим с обща поща, а с блог - там се качват нещата от Лени  Peace

точнос е чудех какво по-ралично може да има в пощата, при все че блогът е толкова изчерпателен !! Мерси !!

# 526
  • София
А сега - моите въпроси.

От кого мога да се сдобия с паролата за пощата - сортирана статистика? Активна ли е тя все още, има ли изпратено инфо на нея за тази година?

Аз имам таз година 2 седмокласничета-приятелчета. Едното - племенничката, изкара детето бал точно 33 цяло  Laughing Нали има добър шанс за 1АЕГ, как мислите?

И за другото детенце - момченце искам да питам. Не е с високи оценки - 4,35 и 4,65, нещо такова. Ясно е, че за двете немски гимназии шансове няма, но иска си човекът немски да учи.
Бихте ли споделили лични впечатления от други училища,където немският е сериозно застъпен? Бастилията? Едно 35 или 32 имаше, не си спомням добре...
Също и къде има прилична паралелка с биология, освен в НПМГ? Май няма такава...
Голямата ми дъщеря е в 35 СОУ 8 клас. Доволна е от преподавателите си по немски език и по останалите предмети.  В девети клас ще имат и преподавател от Германия. Миналата година балът за момчетата падна до 28, така, че приятелчето ти има шанс.

Малката ми дъщеря е с бал 30.322 и също иска да учи немски език, но шансовете в 35- то са малки. Ако някой може да сподели как е преподаването по немски език в 31 и 18. Учат ли други предмети на немски език.

# 527
Имам нужда от помощ Praynig, ако на някой му се занимава да ми обясни.
Имам едни таблици с натрупани честоти за 2008, 2009 и 2010 година за момчета и момичета по елитни ЕГ в София. Въпросът ми е каква информация ми дават те?
Ето извадка от първите няколко реда от таблиците:
Натрупани честоти, 2ро класиране, младежи

№ в спр.   Училище   Инт.изуч. ЧЕ   Проф. предмети                     2010г.        2009г.   2008г.

23             91 НЕГ       НЕ                НЕ, 2ЧЕ,Предмети по избор        330          390      310
 87         164 ГПИЕ       ИЕ                ИЕ, ФЕ, БЕЛ, По избор                700          653      640
 86         164 ГПИЕ       ИЕ                ИЕ, АГ, БЕЛ, По избор                435          543      500
 89         1АЕГ               АЕ                АЕ, НЕ, Предмети по избор        330          390      300

и Натрупани честоти, 2ро класиране, девойки

№ в спр.   Училище   Инт.изуч. ЧЕ   Проф. предмети                     2010г.        2009г.   2008г.

23             91 НЕГ       НЕ                НЕ, 2ЧЕ,Предмети по избор        270          266      280
 87         164 ГПИЕ       ИЕ               ИЕ, ФЕ, БЕЛ, По избор                330          361      230
 86         164 ГПИЕ       ИЕ               ИЕ, АГ, БЕЛ, По избор                330          355      400
 89         1АЕГ               АЕ                АЕ, НЕ, Предмети по избор        330          281      270

Благодаря предварително на всички!

# 528
Вече не работим с обща поща, а с блог - там се качват нещата от Лени  Peace

точнос е чудех какво по-ралично може да има в пощата, при все че блогът е толкова изчерпателен !! Мерси !!

добре, аз не мога да качвам в блога, а до колкото разбрах от нас се праща в общата поща, а от там Лени качва в блога. За да пратя в общата поща трябва да влезна в нея. ... това е.

# 529
ааа, е точно за тези таблици питах аз !!!! Можеш ли да ми ги копнеш и пастнеш като лично съобщение- само тази част за момичетата?? ще ти бъда задължена !!! А това - с натрупване- гледаш в статистиките вашият резултат от двата предмета, да речем 10.654 в коя грава попада, и колко са общо децата от тази графа , и от предишните преди нея( натрупват се бройките от 3-те графи- първите 2 и вашата, кяото е трета според примера) и виждаш детето ти сред първите колко деца е в класирането по бал, а поред твоята таблица пък видаш в кое училище как са били приемани според тази статистика !!

Моля те, драсни едно Лс Simple Smile)))

# 530
  • София
kessy свържи се с Лени,тя май не е влизала днес тук.

# 531
Един въпрос-като пишем заявлението с желанията, нали трябва да пишем например в каква паралелка да сме ? Тоест ако на 2-ро място искам да наредя 73 СОУ (2-ра немска), трябва на отделни желания, едно след друго, да напиша в каква паралелка искам да съм (с  АЕ, Ре, Фе и т.н..) ?
Едит-не написах много добре въпроса, но се надявам да хванете смисъла  Laughing

# 532
  • София
Един въпрос-като пишем заявлението с желанията, нали трябва да пишем например в каква паралелка да сме ? Тоест ако на 2-ро място искам да наредя 73 СОУ (2-ра немска), трябва на отделни желания, едно след друго, да напиша в каква паралелка искам да съм (с  АЕ, Ре, Фе и т.н..) ?

Трябва да изброите всички желяния, които искате и в реда  в който искате да бъде класирано детето.

# 533

Трябва да изброите всички желяния, които искате и в реда  в който искате да бъде класирано детето.
Благодаря. Така си мислех и аз, но все пак да питам. 
П.С. - Аз съм детето  Grinning

# 534
  • my own world....
Всяка паралелка е 1 желание - доколкото помня - това към детето  Laughing

# 535
  • София
Благодаря ви много за инфото!

kessy, абе аз съм гледала бала от 2009 за 1 АЕГ  Sick  А, наистина, ти си права - за 2010 си е доста по-висок. Нищо. Ще видим,каква ще стане тя  Grinning Винаги има и доза късмет, а има и 2-ро класиране  Peace

alleicha, синът ми само кандидатства в ТУЕС, впоследствие обаче избра СМГ. Но на мен ТУЕС ми е фаворит що се отнася до информатика и създаване на сплотена общност. Познавам доста настоящи и бивши възпитаници от там - всички в един глас са много ентусиазирани от това, което получават. Е, и 2-3 учители знам, големи капии са и определено са ценни хора!

Остава ми кахъра с момченцето... 18-то не е добър вариант - специално за немски език... за 35-то ще се пробва, то се знай - дано да успее!

# 536
Майчета, тъй като и ние като всички вас умуваме по подредбата на желанията, искам да ви попитам за мнението ви с  бал 33.714 момче има ли шанс през тази година за 1 английска или за Испанската. Аз понаправих накои сметки, но ще се радвам да ми кажете и вашето мнение. Ние попадаме в групата 10.500-10.999 с 10.857 и две шестици от дипломата, силни сме с математиката, но желанието е най-вече за езици, поне до снощи беше така Simple Smile

Този бал се равнява условно на 32,94 миналата година (момчета!!!) и в 1АЕГ има приети момчета с такъв бал - можем да предположим, че и тази година ще е така с бал 33.714  newsm10

Белмекенска,

Бихте ли ми обяснили, моля, как формирате коефициента на разлика на баловете (2011 / 2010) за момчета, София, интервал 10.50/11.00? Става дума за разликата 33.174 - 32.94, или как изчислявате условния бал от миналата година 32.94. Тук преди 2 дни един потребител предположи коефициент 0.666. Мойте сметки са около 12% по-висок бал.

Благодаря предварително!

# 537
  • my own world....
БЪРЗ и ТЪП въпрос: Код на училището ясно, а има ли и код на ПАРАЛЕЛКИТЕ в дадено у-ще?  #Crazy

# 538
Цитат
Белмекенска,

Бихте ли ми обяснили, моля, как формирате коефициента на разлика на баловете (2011 / 2010) за момчета, София, интервал 10.50/11.00? Става дума за разликата 33.174 - 32.94, или как изчислявате условния бал от миналата година 32.94. Тук преди 2 дни един потребител предположи коефициент 0.666. Мойте сметки са около 12% по-висок бал.

Благодаря предварително!

това би ми било интересно и на емн..може би е според  разликата в бройките на натрупаните честоти, превърната в проценти...

# 539
  • София
БЪРЗ и ТЪП въпрос: Код на училището ясно, а има ли и код на ПАРАЛЕЛКИТЕ в дадено у-ще?  #Crazy
Доколкото си спомням от миналата година има и кодове на паралелките, но кодовете се попълват от длъжностното лице, което приема документите. Ако има разминаване между наименованието на паралелката и кода, определящ  е текста.

Общи условия

Активация на акаунт