Седмокласната дружина - ФИНАЛИ!

• 34 108
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • дълбоката провинция
maybeP, а детето какво мисли?...

# 646
kesi, въведох поне 10 кода, но все  дава,че грешно въвеждам... да няма грешка с файла ?

Мами,

мъчих се и аз вчера с въвеждане на кодове, като обикновено ползвам Мозила.
Като преминах на Internet Explorer нямаше никакъв проблем.

# 647
forttuna , той е доста неориентиран и разчита на нас при избора. Категорично /поне засега/ ме иска МГ или ЕГ с френски или испански. Когато му обяснявам предимствата, които ще му даде НЕ, реагира адекватно, в смисъл не се запъва и категорично да не иска НЕ, защото е труден, разбира, уж, какви предимства ще му даде при евентуално кандидатстване в Германия, но аз се страхувам, че когато опре да практическата част, т.е до учене, картинката може да стане драматична. Не е глупав, не е и мързелив, но някак си не е за него интензивното натоварване, лошото е, че не съм сигурна дали не го подценявам като мисля така.
Сега трябва да потеглям за работа, ще ви чета следобяд.

# 648
Нищо ново, но може да ви е интересно - http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-06-13&article=370764

# 649
В заявлението за класиране пишат ли се оценките от изпитите , положени в НПМГ или само тези от ВО?

# 650
Някой наясно ли е как се образява бала в паралелки с допълнителен изпит за проверка на способностите. Конкретно ние сме се прецелили в една паралелка в математическата , за която изискваха и такъв изпит. Още резултатите по рисуване не са изнесени, но ме интересува как да пресметна бала на хубавеца. За другите паралелки в математическа ясно - 3 х МАТ+БЕЛ + оценките от 7-ми клас по МАТ и друг предмет. Но това рисяване???? В Наръчника е даден пример със спортните паралелки и паралелките по изкуства. Дали паралелката Компютърна графика се смята за паралелка по изкуства или не??? Дано някой се включи,че ни е спешно.

Оценката по рисуване се удвоява + оценките по БЕЛ и Мат.Има си код паралелката.Влезте на сайта на ОМГ Пловдив - има код,който да си сверите.От училището в което учите би трябвало да ви дадът Служебната бележка и вътре да е и оценката по рисуване - така поне беше миналата година.Миналата година за тази паралелка балът на 1 класиране беше 28.571 - 33.285.Успех!

# 651
В заявлението за класиране пишат ли се оценките от изпитите , положени в НПМГ или само тези от ВО?

пишат се и оценките от изпитите в НПМГ

# 652

пишат се и оценките от изпитите в НПМГ

Благодаря!!!

# 653
А как се изписват-Математика НПМГ, или само Математика, или по някакъв друг начин?

# 654
  • София и там където не се пуши
А как се изписват-Математика НПМГ, или само Математика, или по някакъв друг начин?

математика - М , немски език - НЕ, англ език - АЕ , информатика  - забравих, но в гнездото ви дават списък и преписвате внимателно и после ви сверяват самите приемащи документите.

# 655
Момичета, пуснах файла със сканираните натрупани честоти за 2008, 2009 и 2010 г. на Лени, за да ги качи в блога. Така че следете за инфото там.

# 656
Dorothy и ganis - благодаря ви !!!

# 657

математика - М , немски език - НЕ, англ език - АЕ , информатика  - забравих, но в гнездото ви дават списък и преписвате внимателно и после ви сверяват самите приемащи документите.

Dorothy, нямах това в предвид, а как се изписват в заявлението, където посочваш оценките от изпитите... Решила сам да си го подготвя на компютъра и да отида с разпечатано в гнездото-ако го приемат- добре, ако не, то поне ще си имам "пищов", но искам да е изрядно, за да искам да го приемат, че съм забравила как се пише с химикал... ooooh!

# 658

Не си спомням, но на служебната бележка, която ще получите с оценките по БЕЛ и мат, отдолу ще има и оценката/оценките от НПМГ - по това ще се ориентирате.

Възможност е на 15-и следобед да минете през някое гнездо и да се ориентирате, после да попълните всичко на компютъра и да подадете от 16-и нататък. Гнездата миналата година работеха до 18.00 часа - ако е важен часът, обадете се на директорката на самото училище, за да потвърди. Не се притеснявайте опашки не стават, ние подадохме миналата година на 16-и следобед, понеже преписвах два-три пъти, се позадържахме на място, но не видях повече от двама-трима да чакат пред вратата на стаята, където се подаваха заявленията.

# 659

Общи условия

Активация на акаунт