Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 378
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

Сега остава и момчето да и ранят и я овапцахме.....

# 136
  • Пловдив

Ех, какво ли са ни подготвили......болници, затвори, а време за любов остана ли.....
Те само за Мустафата мислят - да не е на сухо

# 137
Марианка, много го чакаш ти тоя баща Laughing четох, че още не е сигурно кой актьор ще го играе него, затова не мисля, че ще го видим сега. Виж във втори сезон вече трябва да се появи Peace

# 138
  • Пловдив
Марианка, много го чакаш ти тоя баща Laughing четох, че още не е сигурно кой актьор ще го играе него, затова не мисля, че ще го видим сега. Виж във втори сезон вече трябва да се появи Peace

Ани и аз го четох това - актьора е избран обаче, а не както пишеше - това ме навежда на мисълта, че може да видим нещо съвсем, съвсем неочаквано.....Но в това е чара на нашата тема - фентази...Дори в момента няма никакви истерии за фрагмент....

# 139

Ани и аз го четох това - актьора е избран обаче, а не както пишеше - това ме навежда на мисълта, че може да видим нещо съвсем, съвсем неочаквано.....Но в това е чара на нашата тема - фентази...Дори в момента няма никакви истерии за фрагмент....

newsm10 Така е, Марианка. И аз си мисля, че ще видим много изненади в четвъртък. Епизодът ще бъде много вълнуващ и интересен, в това съм сигурна Peace

# 140
  • Пловдив

Сравнения - хубаво клипче....

http://www.youtube.com/watch?v=KjVEKT_vSGY

# 141
  • Пловдив
Ани, може би Фатма трябва да усети, че губи Керим и тогава да се отпушат нейните задръжки. Тя очаква да му дадат някакво наказание - дори и затвор - знае, че ще излезе и те са си говорили за това. Той я беше помолил да не се разведе с него ако влезе в затвора... Но по-силно като емоция е, ако почувства истинска загуба - например тая стрелба и....момента до неговото оцеляване да бъде преломен в чувствата й. Иначе ще се намерят милион критици - че много бързо е забравила насилието и такива подобни....това е една моя догатка....

Допълвам - не е изключено и Мюнир да ги забърка тия - виждайки, че губи делото, да остави Фатма сама, да загуби подкрепата на Керим...- боже, откачам и аз....

# 142
Ани, може би Фатма трябва да усети, че губи Керим и тогава да се отпушат нейните задръжки. Тя очаква да му дадат някакво наказание - дори и затвор - знае, че ще излезе и те са си говорили за това. Той я беше помолил да не се разведе с него ако влезе в затвора... Но по-силно като емоция е, ако почувства истинска загуба - например тая стрелба и....момента до неговото оцеляване да бъде преломен в чувствата й. Иначе ще се намерят милион критици - че много бързо е забравила насилието и такива подобни....това е една моя догатка....

newsm10 newsm10 newsm10 И аз като го видях тоя слух, че ще бъде ранен, за това си помислих- тя има нужда от нещо мноооого силно, което да я разтърси из основи. Затворът е нещо, което ще премине рано или късно, но ако тя го види тежко ранен пред очите си, с опасност за живота, е тогава вече любовта трябва да се прояви. Точно нещо такова й трябва, за да осъзнае колко й е скъп Керим и колко всъщност го обича  Peace

# 143
Малко си пофантазирах, относно слухчето на Ани.

Зачудих се, дали няма да е Мустафа, въпреки че той вече стреля по Керим newsm78 Всъщност Мустафа в началото именно така тръгна - да ги убива, заради накърненото си достойнство. Нови дрехи, нова къща, живот в Станбул-града голяма, обаче вълкът козината си мени, нравът - не. И ако в началото той вярваше на хорските приказки, то вече действетелно му е накърнена честта - Фатмето избра друг.
Ако това наистина стане и Фатмето, за да засвидетелства чувствата си  пред Керим -  сама да поиска тази сватба newsm78
Остава един епизод, а този образ все още е пълна мъгла. Не мога да преценя накъде ще го духне вятъра, нито по отношение на делото, нито като поведение в личния му живот. Действието във филма до момента следва някакъв естествен ход и всички образи се развиват последователно, логично и почти очаквано, но Мустафа през целия сезон е пълна мистерия. Хитряга е и не мисля, че ще направи някакви признания, но очаквам да се оплете здраво в показанията си. Хем иска да отмъсти на Яшаранови, хем го е яд на Фатмето и Керим,  хем е наясно и с фалита на фирмата и че парите му ще секнат всеки момент...

Съмненията ми падат именно върху Мустафа, защото Фатмето може да си чака Керим от затвора и без сватба, но така знае, че Керим ревнува от него и затова да я иска сега.
Малко се отплеснах, сори за чаршафа  Praynig

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:41 от vesela :)

# 144
Привет,дами Hug

Голяма суша днес- няма  слухчета и диалози newsm78 а чакам и снимки от новия епизод- и то Фатмагюл в булчинска рокля Heart Eyes
А от нетърпение за развоя на процеса  спретнах още едно клипче Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=3J6CrmAzt_E

Lilims ,  благодаря , настръхнах..!? И до края щях да съм така ако не изникна в съзнанието ми лъчезарния образ на Васко Василев - за мен един велик българин...!? Peace Hug  bouquet

# 145
Привет на всички wavey
Нелка, много сладък този бебок, да е жив и здрав Hug
И аз тайно се надявам да ни пуснат фрагман днес, но засега още нищо. Да не губим надежда, може да се появи по всяко време... А за слуховете, няма да ви казвам какво става сега в пространството... Какви ли не слухове четох за финала, кой от кой по-различен и противоречащ си. Всеки що е фен сега е седнал да си измисля сценарий и го пробутва за оригинален Crossing Arms
Но нещо, което идва от по принцип сигурен източник е, че Керим ще бъде ранен в този епизод, но как, от кого, защо, не се казва. По принцип този източник е едно момиче, тя ги пуска тези реплики всяка седмица за новите епизоди, но сега е казала, че няма да даде нищо, защото все пак е финален епизод за сезона, но ще каже само, че Керим за момента в затвора няма да влезе, но ще бъде ранен... Само на това вярвам като слух, всичко друго дори няма и да го пиша, че какви ли не глупости няма измислени, само ще ни объркат.  Peace Да сме търпеливи до четвъртък да видим какво ще стане. А, и също се казва, че епизодът ще бъде 2 часа този път, дано е така Peace

Ани !!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 146

newsm10 newsm10 newsm10 И аз като го видях тоя слух, че ще бъде ранен, за това си помислих- тя има нужда от нещо мноооого силно, което да я разтърси из основи. Затворът е нещо, което ще премине рано или късно, но ако тя го види тежко ранен пред очите си, с опасност за живота, е тогава вече любовта трябва да се прояви. Точно нещо такова й трябва, за да осъзнае колко й е скъп Керим и колко всъщност го обича  Peace

Тези романтични надежди добре ми идват в събота след обяд...!?  Peace

# 147
Славенка, честит рожден ден  newsm59  ura  Gift newsm67  party023 newsm18

# 148
Момичета,съгласна съм с вас изцяло-точно днес зададох въпроса какво толкова се случва,че чак да се съгласи да се оженят.И получих отговора от вас.И от дълго време се питам ако Керим влезе в затвора,кой ще пази Фатма от Мустафа-сигурно и той ще лежи за опит за убийство.
Колко е низък този човечец-стреля по този,който е най-малко виновен....на него не му стиска да си отмъсти на другите.Пак ме хванаха дяволите като се сетих за него.Но пък забелязвате ли как след всяка негова изцепка ги тласка двамата един към друг.

# 149

Аз не смея да фантазирам - смятам , че ще се постараят да опазят сценария на последния епизод...Като го написах и ми искристализира - не искам анонс , искам да е изненада целия последен епизод на сезона..!?  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт