Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 34

• 26 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 525

- Фрагмаааааааааааааааан!

# 526
В Тубето продуцентите са написали, ча Фрагмана ще бъде качен УТРЕ!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ако ще е тормоз над феновете да е тормоз- и да го качат в четвъртък 19,59 ч ooooh!  Mr. Green
Joy  Joy Joy

Във фейса дават, че Керим крещи...Фраааагмаааан...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 527
  • Пловдив
Та да кажем за Бурга момчето стяга сватба и явно няма време вмомента да се снима в сериали.

Не мисля, че това е причината. Просто сценарий.....На никой не са излишни ролите - това е професията им, според мен....

# 528
Марианка, писали сме в един и същ момент и немога да се изтрия.  Peace

# 529
Синчеритко,помниш ли като беше в хотела сама как си спомняше всичко от болницата-беше разстроена и като крещеше на Сали ми изглеждаше като че ли съжалява.А може би думите на Мерием са оказали влияние.... newsm78

# 530
  • Пловдив
Марианка, писали сме в един и същ момент и немога да се изтрия.  Peace

Няма лошо - повторението е хубаво нещо - във всеки смисъл...цензурен и нецензурен....

# 531

Ани    love001  love001  love001
dettodorowa, и на теб за поясненията   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, чета ви , а в душата ми се прокрадва някаква носталгия, вероятно от края на сезона, чак не ми се разсъждава по серията и инфото. Стана ми и много мъчно за Вурал- единственият, притежаващ някакъв човешки облик сред идиотите. Вероятно той ще е жертвеният агнец на кликата Яшаран- съмнявам се , че ще се самоубие, по скоро някой ще се погрижи за това, но пък ще е спасение за самия него. При Муки , явно всички негативи в поведението са породени от липсата на любов и мъжка подкрепа в такова общество. Бременна жена, изоставена от голямата си любов, оцеляваща почти сама и като прибавим и манталитета й, картинката е ясна, но не губя надеждата си да се осъзнае и помогне искренно, без някаква изгода.

newsm10 newsm10 newsm10

# 532
  • Пловдив
Fragman yarın eklenecektir.. - трейлъра ще бъде качен утре......Е, това е в официалният им сайт....Днес се стягат за наградите.....

# 533
МНОГО СИ ПРАВА ,ЩЕ ГО УБИЯТ СПОРЕД МЕН И ТАЗИ МУКАДЕС ЖЕНИЦАТА НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА ТЯ ГЛЕДА ДА Е УГОДНО И ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ ЗА НЕЯ ТОВА Е ВАЖНО .АЗ СЪЩО СЕ НАДЯВАМ ДА СЕ ПРОМЕНИ ТЯ НЕ Е СПОСОБНА НА УБИЙСТВА И ТАКИВА НЕЩА НАЙ-МНОГО ДА ОТКРАДНЕ НЕЩО.
СЕГА ТАЙНАТА СИГУРНО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ КОЙ ВДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е БАЩА НА ВУРАЛ ,ЖАЛКО НАИСТИНА МИНЮР КАК ЛИ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ИМА СЪВЕСТ И У НЕГО.Те ДВАМАТА С мУКАДЕС СИ ПРИЛИЧАТ ПО ТОВА ,НО ПЪК СА И КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ И ЗАТОВА ГИ ХАРЕСВАМ.
Мисля ,че и Минюр ще премине в другия отбор дано ...

Та да кажем за Бурга момчето стяга сватба и явно няма време вмомента да се снима в сериали.

За какъв истински баща на Вурал става дума? newsm78 Гледах сериите десетки пъти и такова нещо не съм видяла newsm78 Вече прегрях,ама чак пък толкова да повярвам,че Мюнир ще премине в другия отбор,ми идва в повече.....

# 534
  • Пловдив
dettodorowa, предполагам, че yonitouo или нещо не е разбрала или е написала неправилно поста си. Няма и най-малък намек за бащата на Вурал, и дори, че Мюнир ще мине в отсрещния отбор. Нещо ......май не е догледано или разбрано....

# 535
Мариянка,благодаря ти за линка на star tv.Довечера ще гледаме ли?

# 536
dettodorowa, предполагам, че yonitouo или нещо не е разбрала или е написала неправилно поста си. Няма и най-малък намек за бащата на Вурал, и дори, че Мюнир ще мине в отсрещния отбор. Нещо ......май не е догледано или разбрано....

newsm10 newsm10 newsm10

# 537
нЕ ЗНАМ ,НО като гледам оня как говори с майка му нали навремето са били любовници.Даже той веднъж си спомни за държанието на Минюр спрямо него не знам ще видим ,но е напълно възможно.

# 538
  • Пловдив
Мариянка,благодаря ти за линка на star tv.Довечера ще гледаме ли?

Да - ще гледаме...Аз да извадя веднъж късмет - тая телевизия я имам в цифровата....
Кабелният оператор е качил само нея...от турските....Ще мога да гледам по телевизията и да следя форума.....едновременно....

# 539
  • София
Ето и всеобщият любимец в дълбочина ....... да не ви е домъчняло.

Общи условия

Активация на акаунт