Петъчна - Скорпионо-сексуална

• 11 128
  • 417
  •   1
Отговори
# 330
Богиня,чесън против уроки, бе Laughing.....
Краси,давай рецепта с два пакета Бисквити-пападопоулоу.
от най-обикновените.
литър мляко имам.нещо лесно?  chef

# 331
Е,аз идвам от спалнята ........ Laughing
Пък вие сте готови за лягане......   

На третата почивка сме, не се надувай!  Laughing
Няма време за почивки.....живота е кратък.    Mr. Green

Краси,давай рецепта с два пакета Бисквити-пападопоулоу.
от най-обикновените.
литър мляко имам.нещо лесно?  chef

Аха...    Joy    след преживяванията + тази тема ,как мислиш,дали в акъла ми има рецепти?    Laughing

# 332
от сексуална, през социална до кулинарна.

все така правите Crossing Arms

доглеждам си сериала и отивам да спя.

# 333
  • София
Лека нощ и от мен, дами!

# 334
Признайте си, че отивате да будите мъжете си, хиени!

Лека нощ и от мен!  Simple Smile

# 335
ХА,вие ще спите.................
Аз почвам тортите сега.

П.С.НИНО-аз неееееееееееее...............

# 336
ХА,вие ще спите.................
Аз почвам тортите сега.
Какви торти посред нощ?    Mr. Green

Айде,лека !И спорна!     Grinning

# 337
Споделям три и половина часов рекорд. Вярно си е за потентността, недейте да заблуждавате.  Crazy
                          Споделям 8-часов рекорд. На всичкото отгоре бях малка и смятах, че е нормално  Crazy.

# 338
П.С.НИНО-аз неееееееееееее...............

За тебе знам, споко.  Hug

Споделям 8-часов рекорд. На всичкото отгоре бях малка и смятах, че е нормално  Crazy.

Да не даваме криминален уклон на лежерната тема.

# 339
Краси?Има определен час за тортите?
ми утре имам повод да черпя.и сега мисля да направя една тортичка.щото утре ще се готвят трудни ,,,,,,,,,,,,е,,,,,,,неща.. ooooh!
Нино,не ме пускай в правописните. Praynig

# 340
Май всички са се отдали на петъчно-съботен разврат и никой не ни следи какви ги къдрим  Mr. Green

За мен позна Peace

# 341
  • Варна
Споделям три и половина часов рекорд. Вярно си е за потентността, недейте да заблуждавате.  Crazy
                          Споделям 8-часов рекорд. На всичкото отгоре бях малка и смятах, че е нормално  Crazy.
Вики, осем часа без да свърши ли !?  Shocked

# 342
Вики, осем часа без да свърши ли !?  Shocked
                          А, не чак толкова  Twisted Evil. Но паузите бяха незначителни,
                           Нино, не чак толкова малка. Аз бях добро момиче.

# 343
Зависи за какво говорим. За мъже скорпион или за жени скорпион? За мерак или за момента от мерака до пълното сбъдване на всички мераци?
 Ако говорим за мъже скорпион, има наистина някакво сексуално напрежение в тях. Много мислят за секс и много говорят за секс. Не знам как се справят. Но със сигурност ще имат успех сред тези, които свършват със кръстосани крака.
Жените скорпион ги свързвам само със заяждане, интриги и приказки на инат,ей така- колкото да са в опозиция. Ако злобата по някакъв начин по-късно се трансформира в страст би било наистина чудесно, та да освободят малко напрежението. Но пък ако наистина се случва така, не знам после как успяват да се събудят на следващата сутрин отново толкова заядливи. Предполагам няма да е от задоволеност.

# 344
Za rekorda govorja, Viki.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт