ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 19

• 37 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Браво,Вяра! Пожелавам ти много щастие с принца...  bouquet

# 361
Еййй, ВяраВики, честит малък мъж!!! Да е жив и здрав и да има най-щастливото детство! А за ваксините - дано все повече родители да са достатъчно отговорни, за да се замислят, преди да си надупчат децата!!!
Извън щастливия повод, преди 2-3 серии на Д-р Хаус, ми направи впечатление следната реплика по адрес на актуалния пациент: "Явно сме го заразили с едра шарка с ваксината. Доскоро е имал рак и имунитета му е много занижен. Но пък смъртните случаи от едра шарка причинена от ваксинация са много редки /т.е. все пак ги има/."
Тц, тц, тоя продуцент, с какъв акъл ги е допуснал тези реплики, в тази проваксинационна Америка?!
Мой съученик живее в Щатите от дълги години. Видяхме се скоро и ми разказа, че техния педиатър им предложил да им вписва ваксините, без да ги слага, като им препоръчва да сложат все пак две ваксини /Драго не знаеше кои точно/, понеже риска си струвал. Дето се вика, българските методи ги има и на американска почва. И им обяснил, че въпроса с ваксините не е на индивидуално ниво - бил въпрос на отговорност към Обществото. Т.е. - да си решиш дали да се ваксинираш, с оглед общественото здраве, или да предпочетеш личното си здраве и да не се ваксинираш.

# 362
  • Пловдив
ВяраВики, честито ти момченце! Живи и здрави!  Hug

ПП: Къде ражда?

# 363
ВЯРА, ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ ВИ МЪЖ!ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!

# 364
Честито, Вяра! Да е живи и здрав, да има светъл път с много любов!!!

Много лазурни поздрави от мен на всички, аз съм малко в електронно затъмнение - без нет и без телевизия и е супер:) Покрай ежелятното ни преселение в родната Варна. Има ли тук майки антиваксинистки?Simple Smile Може на кафе:)))

# 365
За имащите време, желание и възможност пускам този линк съдържащ множество данни.
В оригинал на английски или преведен от преводача на гугъл. Ще се радвам на коментари и мнения!
Благодаря предварително!

# 366
Честито ти неваксинирано бебче ВяраВики да ти е живо и здраво и да расте много умно  bouquet
То винаги е така ,като се подготвиш старателно и не ти е нужно,а akо не се подготвиш- изненади.Пази си все пак извадките от законите,може да потрябват на някой.

# 367
  • София
За имащите време, желание и възможност пускам този линк съдържащ множество данни.
В оригинал на английски или преведен от преводача на гугъл. Ще се радвам на коментари и мнения!
Благодаря предварително!

Е, то няма много за коментиране.....Тук почти всички сме запознати с тези факти и сме съгласни с тях - кой интуитивно, кой черз по-сериозни и задълбочени познания в конкретни области....Интересно би било да се коментира и обяснява точка по точка от защитниците на ваксините.... Peace

# 368
Утре,

18.05 ч. - „Под лупа" - публицистично предаване на ТВ Европа

Който не ме е виждал ще има шанса да го направи Wink

Оставили са 5 мин. с мен, нямам идея какво са изрязали.... имах 5 часа за говорене!

Също така ще ми го пратят на ДВД по куриер, а аз ще го рипна на .avi файл и го кача на нашия сайт Wink

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 19:50 от chukchi

# 369
  • София
Браво!

# 370
Ще се гледа!

ВяраВики, честит ви Матей!  Hug

# 371
ВяраВики, да ти е жив и здарв Матей! Да расте весело и безгрижно дете.

Радвам се че не си имала проблеми с неваксинирането. А искаха ли да им заплатиш пътеката?

# 372
Вяра,честито и от мен.  bouquet

# 373
  • София - Варна - Бургас
Ще ни изпадне темата от първа страница!

Имате ли идея този дебат в Капитал с каква цел се прави и от кого?

Имам идея:

Хващат една злободневна тема, например за/срещу ваксините и... от невзрачно сайтче, си правят какво?... Портаааал.

# 374
  • В Голямото село
Аз имам една питанка, тъй като се рових из темите назад, но нещо явно съм го пропуснала. Дъщеря ми е на 5 г. и днес ЛЛ ми каза, че трябва да й се постави ваксина - явно става въпрос за реимунизацията против дифтерия, тетанус, коклюш и полиомиелит. Та въпроса ми е - след като досега са й слагани всички ваксини според имунизационния календар (поради доскорошната непросветеност на родителите й по темата), ако откажа да й направят тази реваксинация, това крие ли някакви рискове за здравето? В смисъл нещо от сорта на това което се получава при даването на антибиотиците - ако не изкараш пълния курс на лечение след като си започнал, болестта те повтаря? Или нещо подобно? Защото искам да откажа тази реимунизация, ако това наистина не крие рискове - някой запознат ли е? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт