Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Шу, благодаря! Изписали сте вече доста теми, просто е непосилно за когото и да било да се рови във всички теми да събере нужната информация, затова реших да попитам направо..може и да ви е досадно, че пак се е намерил някой да пита, но предполагам, че с 2 изречения написани от вас може да ми помогнете.
Благодаря!

# 526
Шу, благодаря! Изписали сте вече доста теми, просто е непосилно за когото и да било да се рови във всички теми да събере нужната информация, затова реших да попитам направо..може и да ви е досадно, че пак се е намерил някой да пита, но предполагам, че с 2 изречения написани от вас може да ми помогнете.
Благодаря!

Вие кога идвате, къде ще сте?

# 527
  • Лондон/Пловдив
Панда без да се обиждаш не целя да те засегна  аз когато разбрах ,че ще идвам във Англия отворих 1 тема и изчетох всички  Mr. Green  виж и в Бг хелп има инфо доста . Акта може само преведен да е ,че ми го искаха за детските макар моята приятелка си го прати на български . Ваксините сама си ги преведох  . Peace

# 528
Положението наистина излиза май извън контрол.....
Надявам се всички да сте добре  Praynig
Дано по-бързо се оправи всичко....

# 529
И ние се върнахме вече от ваканция, която мина с няколко инцидента, но в крайна сметка сме доволни.

Can you feel the breeze.. by Чебypaшка, on Flickr

Merry, и ние бяхме уикенда в Йорк, на мен също много ми хареса Simple Smile
Надявам се всички да сте добре покрай събитията от последните дни. Аланглето* казва, че всеки път, когато консерваторите са на власт, имало такива бунтове...  Sad

# 530
Аз едва вчера разбрах какво става, не ми се смейте. Просто този уикенд имах други неща на главата ми. Но още не мога да повярвам. Днес се прибрах вкъщи и гледам тв сега-все едно съм в друга държава. Тук(South Kensington)  всичко е спокойно, слава Богу.

# 531
Аз едва вчера разбрах какво става, не ми се смейте. Просто този уикенд имах други неща на главата ми. Но още не мога да повярвам. Днес се прибрах вкъщи и гледам тв сега-все едно съм в друга държава. Тук(South Kensington)  всичко е спокойно, слава Богу.

Ми честито прекрасно бебче, много здраво, умно и щастливо да е Simple Smile

# 532
Благодаря!!!  Hug

# 533
A.S.I.A. ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!
Чухте ли вече има 1 жертва-26 годишно момче,много се притеснявам и аз защото вече и в южен лондон има размирици където живее съпругът ми

# 534
честит бебок и от мен! много щастие да ви носи!   bouquet

и моя мъж ми каза да не излизам, ама аз отидох до едно магазинче в търговската част и беше много депресиращо. въпреки многото хора по улиците - странна тишини, защото движението на някои беше затворено и само полицейски сирени, почистват, оправят, а на счупените витрини слагат дървени капаци.

а сега мъжа ми пише, че гледал по тв, че имало пребити и обрани и нямало достатъчно полиция за тази нощ и да сме се изнасяли нанякъде. чак пък толкова...  Shocked

гледам, че за бебешките прегледи пишете. ние за последните 5 месеца, откакто се регистрирахме тук, само веднъж се виждахме с хелт визитър и ми се струва малко несериозна, да не кажа и неграмотна... каза, че на  една годинка се прави development check, ама така и не не извикаха за него. нашата клиника е доста претоварена изглежда.

# 535
A.S.I.A. Честито бебче и от мен  smile3504 Да е живо, здраво и много радост да ви носи!

# 536
Благодаря за пожеланията! Hug Hug Hug Hug Hug

Сега гледам BBc News, до сега даваха Джонсън с една метла. И той и Камерън казаха, че всеки ще си плати. Не мога да повярвам, че това са деца! Тийнове!! Не мога да си представя в какви семейства живеят. Разрушиха толково много бизнеси и жилища! Това са животита на хората! Направо не знам. Ще спра да го мисля, защото сега имам някого много по важен за когото да мисля. Той спинка, де но ще се събуди скоро.

# 537
  • Bristol
A.S.I.A., страхотна причина да не обърнеш внимание на новините! То и аз по-късно зацепих какво става, просто бях се изключила за няколко дни от реалността. Всичко най-хубаво желая на теб и семейството ти  Hug
11 годишно дете било арестувано!
Магдалена, полиция ще има много тази нощ, но в определени квартали. Някои квартали щели да останат без полиция, но няма да бъде съобщено, кои ще са. Предполагам тези, които са по-далеч от проблемните зони.

# 538
Благодаря Merry!!!

11 годишно дете? Боже, то дори не е тийн!!! Sick На къде отива света!

# 539
Здравейте,
моля за информация.
Ако ми предложат работа на пълен работен ден, имам ли право да искам да работя на половин работен ден.
Възможно ли е да ми откажат работното място след като обясня , че имам дете ,което е ученик и няма кой да ги прибира от училище и тн.
Не ми се иска да губя работно място, но нямам на кой да разчитам за детето.
Благодаря Ви предварително за съветите и мненията.

Общи условия

Активация на акаунт