Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Лондон/Пловдив
Пускам ти го на лични

# 706
Ася златна си  Hug , това с  бельото много ми допада и ме влече..и то от много отдавана....ама моя май няма да е много впечатлен да ги пускам по нета  Embarassed Crazy
Определено ще създам много неща...аз сега тепърва прохождам ....от 10 дни снимам с такъв фотоапарат ....
Искам да снимам много неща, но като нямам модели  Sad а да снимам себе си не е много лесна работа...още повече за начинаещ...
Но ще си намеря  Laughing.  Да и аз мисля снимките да говорят за мен самата....някак като подпис да стоят...както  парфюма...
Сега пробвам различни неща...още и аз не знам какво да снимам ....сякаш ме влекат повече лица.... Rolling Eyes
Сега търся себе си ......предполагам ще мине време докато се открия......
Много си ми полезна, ще се радвам да ме критикуваш и да ми даваш съвети  Hug Прави го на лични за да не отегчаваме четящите  Simple Smile
И аз искам да видя твой работи  Simple Smile
Да не ме помислите за много надарена личност ......но и психологията ми се отдава....  Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 20:14 от eva_82

# 707
Много хубава арт тема се е отворила, и по този въпрос искам да попитам:

Къде да намеря в нета материали за художници ? Хубави моливи искам да поръчам, и на идея си нямам къде има наблизо магазин, та май ще ми е по-лесно по нета.

# 708
Може ли и аз да добавя още едно(половин име) на Холандец спомням си че се казва Антон,но не и фамилията(започваше със К).Гледах документален филм за него през уикенда.Той е бил режисьор също на музикални клипове на Боно и на Нирвана.Фотографията му много ми хареса Peace

# 709
Децата трябва да започнат училище - рисепшън клас от първия Септември след 4тия им рожден ден. Например дете, което е родено през Август 2007ма ще почне училище на едва навършени 4 години. Друго дете, родено през Октомври 2006та ще бъде в същия клас, но ще е на наръшени 5 години. Моята дъщеря е родена през март 2007ма и сега ще започне училище на 4 години и половина  Peace Ние кандидатсвахме онлайн за училище, зависи от кансъла, може да се провери на сайта им  Peace

Маркс енд Спенсър имат безплатна доставка до 13 Септември, независимо какво сте поръчали. Аз сега търся на Кари гуменки, но тук в нашия магазин все нямат нейния номер и ще поръчам онлайн  Peace А някой да знае дали чантата с дрехите за физическо се носи още на първия учебен ден?  newsm78

# 710
  • UK
  Говорих вчера с една лелка от Admission Service на нашата община. Каза ми, че не само иска да види паспорта на детето, но и детето  Shocked И като отидем двамата, ще попълним всички необходими документи. Така че на 15.09 ще се явим в целия си блясък в общината и ще се надяваме да има място под слънцето и за нас  Joy
  От друга страна на сайта на същата община пише, че те не се занимават с разпределение на ученици и родителите, видиш ли, трябвало да говорят с директорите на училището, което са си избрали. Засега ми е смешна цялата ситуация, дано да не ми се стъжни по някое време  Mr. Green

# 711
Момичета привет! Искам да ви поздравя за този форум - нова съм но с интерес го следя!

Исках и да ви попитам относно регистрация на новородено бебе - ако е момиче, позволява ли се фамилията му да завършва на А (например Иванова) или не (както в Щатите например - директно се взема фамилията на бащата, мотамо).

Благодаря предварително!

# 712
Здравейте, виждам че има доста мами в UK, аз отскоро съм тук, ще се радвам да си пишем! Живея близо до Манчестър!
Поздрави на всички!

# 713
Момичета привет! Искам да ви поздравя за този форум - нова съм но с интерес го следя!

Исках и да ви попитам относно регистрация на новородено бебе - ако е момиче, позволява ли се фамилията му да завършва на А (например Иванова) или не (както в Щатите например - директно се взема фамилията на бащата, мотамо).

Благодаря предварително!
Добре дошли на  zai4e и gdobrinova   Peace
Зайче погледнах сега в интернет  http://www.direct.gov.uk/en/index.htm    ,но не пише нищо конкретно по-твоя случай.Ако говорим за Българска фамилия не мисля,че ще е проблем.Доколкото знам ако е Английска фамилията се взема както е без добавяне.
Бих те посъветвала да им звъннеш директно и да ги попиташ те най-добре и най-точно ще ти отговорят,защото имаш 42 дена да регистрираш новородено.

# 714
Благодаря aniji. Единственото което намерих беше това:
Цитат
What information needs to be supplied to the Registrar?
When you attend to register the birth, the Registrar will need to know the following information:

Information about the baby
the date and place of your baby’s birth. If the birth is a multiple one (twins, triplets, etc.) then the time of each baby’s birth will also be required
whether the baby is a boy or a girl
the forenames and surname in which it is intended that the baby will be brought up

Може би наистина те оставят да си избереш каквато фамилия искаш (тоест не те ограничават)

# 715
Здравейте,
има ли мами, които живеят в North Harrow, London?
Ще ми е приятно да се запознаем.

# 716
Вчера се завърнахме от странство  Grinning ейй,ма колко хубаво било човек да си се прибере в къщата при тенджерите и тиганите  Laughing
Много сте изписали бре не мога да ви изчета  Heart Eyes
Ние си изкарахме супер у българско,нямахме и един свободен ден,кеф.Всички сме черни като циганета,децата изкараха варицелата,успяхме да заразим един-двама и се прибрахме по живо по здраво  Mr. Green
обаче тук голям студ замислям се дали да не пусна парното  Crazy
А S I A и аз много се заинтересувах от твоите творби  Blush
Честито и на LamaRina  и на новите мами,ще си чакаме бебе  Hug

# 717
Ти пък, никой не моЕ ме върне ни при тенджерите, даже и при тиганите! Simple Smile
Честит рожден ден на детенцето ти ! То колкото моето голямо, растат като гъби, ей !

# 718
Четох, четох и вече не се сдържам- темата е придобила много арт-фото оттенък, силно се развълнувах  Hug  Не съм писала много отдавна, гледам е пълно с нови ( вече не са нови май ) лица и никове та да направя поредна проверка дали не се е заселил някой в района Уилтшир, Оксфорд и прилежащите прелести...Едната фото-муза май подразбирам ми е наблизо... Simple Smile
Докато все още е лятно-морско ето един мой запечатан момент:

Училищните вълнения са започнали гледам, хубави мигове, малко страшничко ИЗГЛЕЖДА ( само изглежда) в началото, но после става едно хубавко като се наместят децата в новата среда...моя синковец изкара приказна ваканция и пак няма търпение да се връща и да тръгва на училище отново...

Шу, такава съм шматка, че не е за описване- бях миналата седмица не трейнинг в Бристол- цял ден, и чак накрая ми светна лампата че като е в Бристол сигурно има и хора от Бристол ( много странно, нали... ooooh! ) и реших все пак да попитам за колегата от Бг -та да се запознаем -аааа, тъкмо си тръгна казаха...е мнооого съм зле, сигурно е остатъчен ефект от топличкото българско слънце което дяволски ми лиспва тук!!!

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 00:39 от яхнала метлата

# 719
Добре дошли на новите  Simple Smile
aniji мама на Джозеф и Кейт  благодаря ти и на теб  Hug намерих го..Аnton Corbijn  Simple Smile
Благодаря и на всички харесали моите снимки  Hug
Соня и твоите снимки са хубави, любима ми е тази с ферарито   Simple Smile
Зевзекова добре завърнала се  Hug Честит ти рожденик  newsm59
яхнала метлата не знам дали имаш предвид мен  Rolling Eyes но на мен Оксфорд ми е само на 1:15 мин. не ми е проблем да пътувам с автобуса  Simple Smile Снимката ти ме размечта..........ех море.....ех детство...
Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт