Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 978
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Лондон/Пловдив
Ох вие се прибирате към БГ ,а ние се връщаме във вторник към UK . Много бързо ми минаха почти 2 месеца  Confused  Нещо ми е много смотано и не мога да разбера защо хем искам тук хем там  Crossing Arms
Може ли да споделите за училище какво купувате като количество дрехи (униформи ) ,че идея си нямам .

# 376
Цитат на: aniji мама на Джозеф и Кейт link=topic=589574.msg19276998#msg19276998 d
[b
feta cheese [/b] вие за постояно ли си отивате или само за ваканцията.Аз днес ще ходя до магазина ще взема кутия бонбони и картичка за госпожите.На нас утре ни е последен ден. Peace

За ваканция, но после ще е ученик Simple Smile За това се сбогуваме с градината  Grinning

# 377
edamianova аз съм раздала тук със цезарово но по други причини.До колкото съсм запозната със системата цезарово се назначава само по лекарско предписание не можеш да изискаш.Ако имаш някакъв много сложен здравен проблем и си го споменала те ще те изпратят при специалист който ще един вид ще даде зелена светлина на цезаровото но това ще е само по негопво осмотрение.За обезболяващите предполагам питаш за по време на раждането.Ако си поискаш епидурална съм сигурна че ще ти дадът.Не се плаши гледай позитивно и всичко ще е на ред.Кажи сега кога ти е термина и знаеш ли какво очакваш   bouquet
feta cheese вие за постояно ли си отивате или само за ваканцията.Аз днес ще ходя до магазина ще взема кутия бонбони и картичка за госпожите.На нас утре ни е последен ден. Peace
Благодаря за окуражаващите думи !! Термина ми е   5.09, знаем че ще е момче . Тука сме само аз мъжа ми и един котарак в смисъл без мами и лели ще трябва да се справим.

# 378
edamianova понеже и аз ще раждам там съм сондирала мнения (не много) но общо взето са за естественото раждане и без излишно секцио. Прави се само по медицински причини или ако вече си раждала така първото си дете. На мене това ще ми е трето (сигурно нормално) раждане, но пак ме е шубе  Mr. Green Ние също ще сме без помощници от страна на баби, дедковци т.н. но пък си имам две страхотни каки, които ще помагат до дупка! Успех ти пожелавам!
П.п. само да споделя, че и ние знаем пола. Отново девойка  Crazy

# 379
edamianova наистина не ти остава много почивай си повечко сега,че после може и да не можеш.приготви ли вече всичко имам предвид дрешки,легълце,количка.Аз до последно не слизах от колата все бях на някъде по магазините.Спомням си моята майка все ми повтаряше особено последните седмици да съм си приготвела торбата и да съм я сложила в колата,че ако ми се наложило да съм се закарала сама  Mr. Green.
Ana Mu браво и на вас иска ми се още едно,но ме е малко шубе (да не взема пак да ударя двойката).Ех че ми стана едно хубаво като чувам че ще имаме попълнения от бебета в темата  Hug
feta cheese честито тогава за бъдещия ученик и весело изкарване на ваканцията.Майка каза че в Добрич било около 40 градуса днес.Завиждам им.Аз купих кутия Торнтън бонбони.Ти ако искаш да им подариш нещо по така за спомен защо не погледнеш сайта на БГ магазина имат типично Български сувенири.

# 380
  Здравейтее, чаках да мине малко време, че не смея да се похваля  Whistling Стискането на палци даде резултат, вече работя и малката е на градина от вчера. Първо бяха назначили англичанка и три дена подсмърчах лекичко, но тъкмо ми мина и звъннаха, че са я освободили и да отида. Още не съм 100 процента сигурна, но уж ме харесват.
  Големи вълнения имам около детето повече, вчера щях да пукна от притеснение като я оставях, а преди това докато намерим нърсерито и оправим всичко.
  Някой ползва ли тези ваучери за чайлдкеър. Навсякъде се трабят по градините, а колкото познати питах с деца и тн, никой не ги е чувал и ползвал, включително и мойте и на мъжо работодатели до момента. Ще звънна на тах офиса, като почна офицялно на работа, дано отпуснат нещо. Уж до 70 процента може, но да видим  Simple Smile А дребната вчера много добре си е прекарала в градината, не е плакала, спала си е, яла и тн. Дано и днес да е така  Praynig
  За учителките аз мисля цветя, картичка и сладко нещо.
  Ана  честит розав щъркел на вас. Мъжа ти голям майстор ще дойде  Grinning Да са ти много здравички   bouquet
  edamianova аз раждах тук, с епидурално-цял ден спах, много съм доволна. Накрая ми направиха секцио, че имаше проблем, но и то мина за 2 дена и всичко беше ок. Накупете си и си приготви основните неща за бебето, ще се справите и ние бяхме сами първия месец и половина. Ако искаш някакви съвети, питай. Много обичам да давам акъл  Mr. Green Запиши се и на курс за бременни, за кърмене и тн, ако имаш време и желание, на мен ми вдъхнаха много спокойствие и увереност.

# 381
Miss Fine,

Честито. Харесват те, вярвай ми  Flutter

..Но въпросът ми е, какво да занеса на учителките по-специално..Цветя ли  Thinking Много сме доволни от персонала и от градината като цяло, малкият ги обожава всичките, много щастлив е там, та ми се иска да им благодарим Simple Smile Дайте съвети  Hug

Ние днес празнувахме с родителите последен училищен ден.
Повечето носеха малки подаръчета за учителите и помощниците,
картички, разбира се, нямаше цветя...
Почерпката беше от нас, от училището.

Аз имам толкова много работа, че ми се реве..

Но пък вчера уцелих много евтини билети за БГ през октомври и съм доволна.
На аланглето му предстои първа визита и запознай се с нашите..
Ужасèн е  Mr. Green

# 382
zlatnata tolumba я издай с кого и до къде.Тъй като затварят летище Варна сега се оглеждам и аз за нещо и единственото до сега е за около 350 паунда за мен и децата  за 3 седмици с 1 куфар.Полета е на Уиз.
Ако на англето ти му предстои тест като и на моичкия(който изкара)има защо да е ужасен  Peace
Miss Fine честито за новата работа сигурна съм че ще се справиш. Hug

# 383
С Уиз еър до София. Двата полета са в събота, в следобредно време.
С един чекиран куфар, он лайн чекиране и такси за плащането-общо 220 паунда.

Вчера вечерта си бъбрихме и аз реших ей-така да проверя как вървят цените.
Последно като бях гледала, най-евтини ми бяха Бритиш от Лондон и Луфтханза от Бирмингам.
Уиза ми даваха едни цени от по над 350 паунда преди такси и чекирания.
И вчера като ми излезе крайна цена 220 за двамата и то съботни полети, в нормално време,
викам на аланглето-купувам, няма какво да го мислим...

# 384
С Уиз еър до София. Двата полета са в събота, в следобредно време.
С един чекиран куфар, он лайн чекиране и такси за плащането-общо 220 паунда.

Вчера вечерта си бъбрихме и аз реших ей-така да проверя как вървят цените.
Последно като бях гледала, най-евтини ми бяха Бритиш от Лондон и Луфтханза от Бирмингам.
Уиза ми даваха едни цени от по над 350 паунда преди такси и чекирания.
И вчера като ми излезе крайна цена 220 за двамата и то съботни полети, в нормално време,
викам на аланглето-купувам, няма какво да го мислим...
Браво наистина добра цена.Аз за жалост трябва да поизчакам още да видим баща ми дали ще си е на суша защото иначе няма кой да ме кара а аз отказвам да карам там. Peace

# 385
  • Bristol
Може ли да споделите за училище какво купувате като количество дрехи (униформи ) ,че идея си нямам .
Два пуловера, Поло шъртс, ако не изискват ризи при вас, трябва да провериш, 6 бр за начало Wink Три панталона, за момчетата. Сиви или черни чорапи, продават по много бройки на куп. Черни обувки, ако можеш вземи изчистени черни маратонки, по-удобни са. Гуменки за физическо и шорти 1бр, тениски за физическо 2 бр Simple Smile
feta cheese, thank you картичка и малко шоколадче, което можеш да закрепиш за нея или да сложиш в пликчето.
zlatnata tolumba, горкият, не само заради културния шок. Определено няма да скучае  Laughing
Miss Fine, аз ползвам чайлд кеър ваучерс, но те се поръчват края на годината за цялата следваща. От тях пестиш само таксите, защото ти дърпат парите от заплатата преди да са я обложили с такси. Тоест, ако си хай такс пеър и плащаш по 60% такси, наистина 60 % по евтино Simple Smile Друга опция, ако получавате чайлд такс кредит е working tax credit. Но за него границата на доходите е още по-ниска от чайлд такс кредита.

# 386
  • На село (близо до Лондон)
edamianova samo pozitivno misli!

Ana Mu chestito. Leko rajdane i krotko bebe.

# 387
И аз съм в голяма чуденка какво да купувам на лелките в градината  newsm78 Много съм доволна и са наистина едни от най-добрите в района и за това съм още по-амбицирана да ги зарадвам.Но 5 учителки,бая трябва да се изръся,а сме пред почивка и местене,та не знам...Идеята с торта "Thank you all" ми се струва много добра,сигурно ще направя една  Thinking
Една мама египтянка днес ми се хвали,че им купила по един чифт джапънки на всички  Mr. Green
Ще ми се да е нещо,което да им остане за спомен...

edamianova ,за секциото,само ако предното раждане е било такова може да се избере като опция,няма друг начин  Peace не се шашкай толкова,можеш да взимаш вана и да ползваш обезболяващи,но не всички получават епидурал.Ако раждането напредва бързо много е вероятно да ти откажат.Понякога анестезиолог има само един,който обслужва няколко отделения и ако има операции е много вероятно изобщо да не стигне до теб.Някой болници си имат такъв на щат само за родилното,но не всички са така,обади се и попитай в болницата.Политиката в различните болници е различна не зависимо,че са в един град  Hug

Относно униформите,за сега съм купила една рокля,имаме и една от тази година,също и една жилетка с логото на у-щето + чанта и такава за PE.Cherry Mum,не пише ли в писмото до вас като препоръка какво тр. да купите?Мойта се цапа доста,така,че ще имаме нужда от повечко дрехи  Crazy в ASDA  са напускали едни стейн резист и моделчетата са много симпатични и избора е голям в сравнение със сеинсбърито,другаде не съм гледала.

На 27 пътуваме за Бг  Party ще останем до 21 август,като ние с мъжо ще се върнем тук само за 3 дена и после пак обратно,дойде и нашия ред  Grinning

ev:) настанихте ли се в новото жилище?
Miss Fine,нали знаеш,че тези ваучери също могат да се ползват и за нани,само трябва да е офстед регистрирана?

Нещо се улях днес с писането... Crazy

# 388
Аз като влязох да раждам в операционата имаше 18 човека едвам остана място за мен и мъжлето,но аз нали съм си добра душа да не се бутаме много предложих да дойда пак на следващия ден  Whistling.За късмет имах 4 анестезиолога до главата ми.Претисних се да не би да има проблем,а те не просто нямали какво да правят и затова(отбивали време)даже и студентка си имах и и беше първо секцио.Като излязохме от операциона нямаше кой да ме закара до родилното,защото имало пожар в детското отделение и всички били там.Наложи се жената която ме оперира да ме бута и до горе.Ех хубави спомени и запечатани и на камера  Peace

# 389
  • Лондон/Пловдив
Зевзекова  имам писмо ама съм си в БГ и не съм го видяла още  Grinning даже в училището трябваше да идем на 12 ама мъжо се обади ,че ще сме на почивка .
Аз не съм подарявала нищо на учителките на Алекс сега мога да им купя нещо от БГ .
Аз съм раждала секцио в БГ  след като преносих със седмица и главата си седеше високо горе накрая Алекс се роди 4 кила . Дали има шанс да родя секцио в Англия или ще е нормално раждането ,аз хич не искам да раждам нормално .

Общи условия

Активация на акаунт