Великобритания - тема 36 И замириса на море

• 38 917
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Вие кога идвате, къде ще сте?
Мъжът ми тръгва следващия месец, ние след 2-3 месеца. Ще сме в Лондон.
Cherry Mam, благодаря и на теб. Като имам повече време ще се разровя и назад.  Peace

# 541
аз не вярвам да са само имигранти... от местните също има много гамени  Rolling Eyes

бтв, сега се говори, че ще удрят хамърсмит и шепърд'с буш...

# 542
аз не вярвам да са само имигранти... от местните също има много гамени  Rolling Eyes

Късе го чу това!? Аз имам галмерия в Хамърсмит...

# 543

Честито ви бебе! Да е послушен и поспалив:)
никой  не знае кои ерии ще се ударят,това са предположения,но ако имаш галерия или бизнес някакъв из Лондон май си струва да си платиш за охрана тези дни денонощна ако не искаш да фейсваш загуби .
Направо хем ме е яд,хем не се учудвам.
Години наред уча за детски банди,за размирици ,за АСБОС и т.н. ,та ми е ясно,че беше въпрос на време и става ужасно!
 Praynig Praynig Praynig

# 544

A.S.I.A.

Честита ви радост!

Mama Stef4e,

Имаш право да искаш, но и те имат право да ти откажат.
И сигурно ще го направят, ако им трябва човек на пълен работен ден.
Обясненията, че няма кой да взема детето от училище, не виждам какво отношение имат.
Ако си самотна майка и фирмата има специална политика в това отношение,
може и да ти намалят работните часове. Но иначе не виждам логика...

Защо не помислиш за вариант да си наемеш жена,
която да взема детето ти от училище?

# 545
Благодаря много!!!  Hug Hug  bouquet

tanyatais, сега пратих да приберат предметите от галерията ми у нас. Имаме охрана и там и тук, но като гледам как полицията се проваля не мисля, че моята охрана ще ге спре. Ох, да пази Господ! Поне най-ценното си ми е тук-семейството!

# 546
Благодаря за отговора.
Ще обмисля всички варианти.
Мисълта ми беше, че дъщеря ми идва да живее при нас със съпруга ми след няколко дни и ми се искаше да съм по-близо до нея поне в началото, докато свикне с училище, среда и тн.

# 547
Благодаря много!!!  Hug Hug  bouquet

tanyatais, сега пратих да приберат предметите от галерията ми у нас. Имаме охрана и там и тук, но като гледам как полицията се проваля не мисля, че моята охрана ще ге спре. Ох, да пази Господ! Поне най-ценното си ми е тук-семейството!
Точно!
Да сме живи и здрави -другото ще  отмине!
 Hug Praynig

# 548
A.S.I.A. честито бебче.Да сте много здравички и да се радвате едни на други   bouquet

Аз все си мисля, че си имат някакви канали за получаване на информация за безредиците.Онзи ден майка ми и сестра ми са били по магазините в Енфийлд и към 14ч са ги изкарали набързо и са затворили всичко.И вечерта точно там са станали бунтовете.
Дано всичко се приключи по-бързо  Praynig

Аз имам едно въпросче.Дали е възможно да се вземат две или повече нива ESOL наведнъж.Подала съм си документите в нашия колеж, но още чакам за интервю.Та ми е интересно как може по-интензивно да се учи английски.

# 549
Eлица(любимото ми Бг име),  благодаря много!!!!! Hug Hug Hug

Колкото до комуникацията, съобщихе нещо за Туитър и за Блякбери, но не се заслушах дали наистина ги ползват или полицията само предполага.

# 550
Shop keepers in Wimbledon don't want to take any risks

# 551
Здравейте!
Извинявам се, че нахълтвам така в темета ви, но ще ви моля за помощ. Много бих се радвала някой, ако ми отговори.
Предстои ни ходене в Англия, първо моя мъж отива, после аз с детето. Моля ви, кажете ми какви документи трябва да подготвям? На детето трябва ли да искам имунизационния календар от лекаря, трябва ли да превеждам акта й за раждане, защото ще искаме да я записваме на детска градина? Може би имам и още въпроси, но това се сещам за сега...
Ще съм ви благодарна за помощта!

Панда
, ще Ви трябва и акта за раждане и имунизациите, но ние не сме превеждали. Ще ти трябват и за да запишеш детето на GP. Ако се наложи да превеждате нещо - и в Лондон става, дори е по евтино от колкото в Бг. Ако нещо по подробно те интересува- питай, и ние сега оправяме тези неща  Simple Smile

Относно безредиците - днес гледахме новините по БТВ , те изкараха, че тук е война направо. Днес сме из улиците и не сме видяли нищо необичайно. Роднините като гледали новините и като взеха да званят по телефона и да ни заръчват бързо да се прибираме в Бг ...чак се зачудих какво ли става.
Дано се поокротят нещата.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 20:27 от Танчето

# 552
Аз не съм в Лондон в момента, но като гледам какво става ме побиват тръпки. Няма ли кой да ги спре?

# 553

ами мъжа ми работи там и днес ги пуснаха по-рано от работа заради подоби слухове...

# 554
  • UK
  И ние днес получихме няколко обаждания от роднини в БГ. Телевизията винаги преекспонира реалността. Дори си помислили, че може да не сме живи, защото не сме си включили Скайпа през последните 2 седмици  Grinning Пък ние си имаме разни други грижи...
АSIA Честита рожба, да ти е жива и здрава.
  Шу много се радвам за малката. Пробвах да ти звънна, видях, че и ти си ме търсила веднъж, но както винаги не можем да се улучим  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт