На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ей, Ноел, много добре изглеждат тези макаронки! Ще взема да видя дали в нашия магазин има, на Мая вече й омръзна попарата, не ми я иска много-много.
 Hug

# 241
Боже аз ли не съм добре или това не ми звучи нормално някак: http://zabebo.bg/products/pyure-ot-konsko-meso-plasmon  #Crazy #Crazy #Crazy
За подаръка, не оправдавам забавянето в никакъв случай освен ако не е с предупреждение.. Доколкото си спомням Тони каза, че има доста проблеми в момента, които изведнъж и се стовариха и може да се позабави, но в крайна сметка като че ли имам спомен, че го е пуснала.. Дано да се включи скоро и да обясни, за да няма недоразумения и всички да са доволни.. Никак не и е леко и на нея..  Hug
Честити месечинки Simple Smile
Ноел, чудесна идея за разнообразяване на закуската ни Simple Smile
Отивам да чета, че не разполагам с никакво време.. Имам 27 тема да науча до 8 юли и трябва да ги знам от до, че все пак е държавен изпит.. Направо ми писна да уча  Mr. Green а мисля и магистратура да записвам..
Барбалетке, луда си ей Simple Smile Да беше спряла да го накърмиш някъде и пак да продължиш.. Така в движение как не те достраша  #Crazy  Mr. Green
Изчезвам! Simple Smile

# 242
Момичета, може да разнообразите попарата с бебешката паста на Плазмон.      Става като макаронки със сиренце и масло и според мен перфектно за закуска. Аз не давам, обаче, нито попара, нито паста, защото Ева закусва /с кърма/ много късно - в 08,30ч.

Това си е обикновен кус-кус и след като сравних състава, че е един и същ, спрях да давам луди пари за Плазмон и започнах да правя на Симона от обикновения, като пак има вариации (звездички, буквички и т.н.). И с Радо така ще процедирам.

Сега ще пусна анкета.....

# 243
Здравейте,
Честити месечинки на всички  Hug
Болничките да оздравяват бързо  Praynig
За детската кухня - аз реших да го пробвам защото му готвих и не беше очарован, а кухнята взе че я хареса, освен това е улеснение и за мен, а пък и те готвят вкусно и разнообразно и излиза изгодно, но всяка мама си решава сама.
Защо така се е получило с подаръка за малката Ева на Мимето?  newsm78
Охх много е горещо днес  Thinking мисля да излзиам чам след 17 часа.

# 244
  • Русе
Здравейте момичета
Първо честити месечинки на малките сладури
Много гадно се е получило с подаръчето ,дано Тони се включи защото и аз мисля че беше казала че го е пуснала
Гледам за кус-кус говорите ,нали имате предвид най-обикновенния кус кус не някой бебешки ,а дали може да се дават макарони на бебо
И аз мисля дя записвам на кухня ама да видим кога ще се замъкна да купя талончета

# 245
Бюбхен  22 (14.5%)
Себамед  21 (13.8%)
Хип  8 (5.3%)
Авент  3 (2%)
Джонсън  3 (2%)
Чико  4 (2.6%)
Нивеа  5 (3.3%)
Бочко  22 (14.5%)
Судокрем  28 (18.4%)
Друга  36 (23.7%)
Общ брой гласове: 78

# 246
  • София
Барбалетка, не си спомням какво беше написала, когато си пишехме кой какво работи, ама ти да не беше каскадьор  hahaha И според мен това е много страшно!
Всъщност от снощи си мисля да питам Milla Elaine как така Нико е издържал дългото пътуване в кола??? А и другите мами кажете как се държат диванетата на дълъг път? Ние като тръгнем към Севлиево (200 км/2 часа и нещо) до половината път няма проблеми - смее се, заиграва се и поспива малко, но като мине час и нещо и направо лудва - не ще нито да спи, нито да си играе, нищо, ревтуни и мрънка... И тогава я гушвам в мен с моя колан и така 10 мин в мен, после пак в столчето за малко и така изкарваме до края, но като стигнем съм съсипана просто  ooooh!
А пък на времето Калинчо изобщо не мръдваше докато пътувахме (пак същото това столче) заспиваше си дечко и само ако спрем за пушене се събуждаше и после при потеглянето пак заспиваше...
Умишлено написах че са с едно и също столче, защото и това съм си мислела - дали нещо столчето й е неудобно? доста се поти в него  Thinking Така или иначе скоро ще трябва да вземем друго, че това е до 13 кг, та някой беше писал, че столчето им не запотява бебето - да си признае кой е и какво е столчето  hahaha
За разните му там кус-кус-и и Плазмони - и аз съм на мнението на Олето, че съставът им е същия като на обикновените неща, а цената космическа само защото пише че са за бебета и са на някаква "специална" фирма, дето ще им плащам опаковката и рекламата  Sunglasses ... Вече ви писах, че на Мартини й давам обикновени бисквити, дето струват стотинки, обикновени солетки Хрус-хрус (бебешки  Joy с по-малко сол), че и от време на време хапне една-две от обикновените царевични пръчици, за попарата също взимам най-обикновените сухари (мисля че бяха елит или нещо такова), не виждам смисъл за такива неща да се дават повече пари при положение, че съдържанието е абс. същото!!!...
За детската кухня и готвенето в къщи - мисля да вземам детка кухня - все пак всеки ден е различно, а не мисля че в къщи ще успея да й осигура такова разнообразие ...

nechovechka, ти се чудиш за конското месо, а аз се чудя даже за заешкото, че освен че мъжо е веге, ами и аз от години не вкусвам заешко, че един път ми се наложи да обезкостявам заек за готвене и като си го представих какво е сладко и пухкаво същество ревах като луда, докато вършех това и оттогава не ща и да чуя.... сигурно и за това все отлагам захранването с месо... разните му пилета и пуйки не са ми симпатични и нямам проблем с тях Sunglasses  (все пак не се ядат докато са малки сладки жълтури))))

Ама се отплеснах  ooooh! не ми давайте да сядам пред компа вече!!!! Naughty

# 247
  • София
Влизам само да кажа,че аз лично се разбрах с Марвелъс за подаръка и и обясних как стоят нещата и,че ще го пусна тези дни!
Тя ми отговори и всичко е точно!
Не знам защо толкова дъвчем едно и също нещо ooooh!

Хубав ден! Sad

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 14:13 от ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥

# 248
Връщам се от първото каране и се чувствам ужасно все едно са ме били с бухалка по главата  Crazy

Хейли, сега ще питам за този. Целувки и гушки и да се оправя вече момчето!

# 249
...

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 11:33 от barbaletka

# 250
За разните му там кус-кус-и и Плазмони - и аз съм на мнението на Олето, че съставът им е същия като на обикновените неща, а цената космическа само защото пише че са за бебета и са на някаква "специална" фирма, дето ще им плащам опаковката и рекламата  Sunglasses ... Вече ви писах, че на Мартини й давам обикновени бисквити, дето струват стотинки, обикновени солетки Хрус-хрус (бебешки  Joy с по-малко сол), че и от време на време хапне една-две от обикновените царевични пръчици, за попарата също взимам най-обикновените сухари (мисля че бяха елит или нещо такова), не виждам смисъл за такива неща да се дават повече пари при положение, че съдържанието е абс. същото!!!...

Аз лично мисля, че е рано за солети, зрънчо и обикновени бисквити не само заради състава им. Плазмонските бисквити много бързо се топят в устата и не остават на трохички, което е опасно за бебета, които могат при вдишване, да вдишат трохичките/праха и да им влезе директно в белите дробове.
Така че има неща, които наистина са бебешки и си имат предимството.
На плазмонския кус-кус от опит казвам, че предимството му беше, че увираше по-бързо. Измежду обикновенните кус-кус-и също има по-бързо и по-бавно увиращи и е въпрос на избор и преценка на кой да се спреш.

# 251
Привет на всички Hug!
Приспах зверчето и сядам да драсна някой ред...че напоследък все нямаше време.
Хи-хи, Оле, мерси за третата опция на анкетата, веднага гласувах Mr. Green Как сте вие днес? Има ли подобрение? Хайде стискам палци вече всичко да минава и да остава зад гърба ви, и наистина няма да е лошо после малко да смените климата, ще се отрази добре и на вас, и на децата Peace
lina borisova, аз пък попарата я правя само с гореща вода ( до сега), ще взема да пробвам и с чайче другия път, Веси- и аз слагам 2 сухара, мъничко масло и сирене на око, но Ани никога не я изяжда цялата( което е добро дошло за мен- много обичам попара и само я чакам да се наяде, за да довърша аз smile3508 Animal Pig)
Марви, да не забравя- тортите ти и този път бяха НЕВЕРОЯТНИ, ама понеже на сладки торти съм се нагледала на работа, очите ми останаха в солената- уникална е!!! smile3521 smile3501
Miriams, тъкмо се зарадвах , че вече сте по-добре, а ето че пак с температура- пиши после какво става като се върнете . fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Мама-Смехи, честито зъбче и на вас tooth, дано и четвъртото лесно се покаже  и не мъчи адашчето Hug
Мишанка, честити прически 4470

Марвелъс, не се сърди, ще ми липсваш тук. Hug

... и на мен Hug

Този кус-кус на Плазмон и аз го взех, единствената разлика е, че е по-дребен и така по-лесно се хапва от бебета( в моя случай ако варя от обикновенния трябва да го пасирам  Crazy), такива като моето, които не търпят парченца, ами всичко да е гладко-гладко пасирано Crazy

Росииии, ще те отписвам от старозагорския отбор- ами вие не се спирате хич- все сте в движение travel! Хайде като се завърнете на родна земя да се чуем, хем и Нина( Иринополис ) е още тук , да направим една дружна разходка 1stroller 1stroller 1stroller

# 252
# 253
конско месо, а  Joy само са забравили да напишат, че е за 6 месечно кученце, а не бебе.

Тони, напълно те подкрепям  Hug  Hug

Кускус не съм давала, ама и ние сме мнооого назад със захранването. А Зрънчо  Shocked  newsm78 хмммм, такова чудо баткото още не опитвал, за Мая не бих си и помислила  Peace

Марви, за концерта таткото хич няма да се дърпа, ма много пари искат - най-евтиният билет е 70лв, т.е. с по-малко от 140 няма да се разминем  Tired

# 254
  • В сърцето на моите съкровища...:)
marvi, ето какво си взехме като столче преди 2 дни.. И то чисто ново от Продавалника - !  Party А http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.23914457 ето и как се експлоатира Мнооого съм доволна, Нестор се чувства удобно и така успява да се зазяпа по всяка преминаваща кола  hahaha

Marta,  Hug

За детската кухня - с таткото решихме,че докато пребиваваме в Любимец другия месец, ще се възползваме! Местните майки казват,че готвят супер и цената на ден е 2лв. , като включва закуска,обяд и вечеря!  Party Mr. Green Така ще се лиша от притеснението да готвя  Whistling Малкият вече си хапва супички и манджички и нямаме проблеми в това отношение!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт