Днес би рекорда от 2 часа се почна, а иначе стандартно към 4, 5 почва мрънкане 
. Какво е това чудо, как ли смогват хората, ужас направо 
Малка лудница е около нас напоследък, извинявам се, че така общо ви честитя!
. Какво е това чудо, как ли смогват хората, ужас направо

...
в смисъл, че не трябваше толкова рано да напускаме прохладните обятия на борисовата градина
нали и ние не се прибрахме, ами поехме към офиса ми, та от Орлов мост до паметника Левски щяхме да пукнем
явно покрай асфалт и тротоарни плочки е изпепеляващо! Ние се разделихме към 16.30 май, та тогава си беше страшен пек извън горичката 
, че ти тъкмо дойде, направихме едно тигелче и хайде кой от къде е
, ама и твоят разбойник как те тормози само да го носиш
диване! 
ако свърши - ще ти пиша
то не стига това през нощта, ами и през деня мрънкоти постоянно и все иска да я гушкам... май си й беше най-добре на разходката в Борисовата, ще взема да я водя там всеки ден
а може и да я е било срам да мрънка пред младежите и за това да се държа прилично 
, ама тя само повтаряше (направо си викаше) "Не, в никакъв случай, тук и без това само те обират за всичко, безобразници, обиржии, как може такова нещо..." и т.н. и т.н. 

, а и фурната съм пуснала, че готвя...уф
, т.е. срещна ли из къщи неканена гостенка веднага я запознавам с него, добре че рядко се случва де.
- ще ви дам пресен-пресен пример от снощи- заспа в 21.00, в 22.20 се събуди с рев и я взех при мен, после се буди в 23, в 00.30, в 1.20, в 4.00, в 6.00...не беше глад, май не са и зъби, може би защото е горещо, знам ли... 

) Но ако беше момиченце щях да си помисля добре предвид повишения риск от инфекция на пикочополовите пътища.
, та аз вече съм свикнала. 
, нека още малко да се стопли водата
, при нас водата изглежда доста бистра засега ..., но няма да прекалявам с цопканетоПрепоръчани теми