На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 279
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Забравих да честитя именните дни на всички празнуващи!!! Бъдете здрави, щастливи и много усмихнати!!! Полиглот, да ти е здраво и весело детенцето!!!
Ние сме в дружба на езерото, мнооого е готино! Чакме тати, че е на оперативка и после към Златните мостове на Витоша.

Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания за нашата месечинка.

Приятен ден на всички и се пазете от жегата днес.

# 571
  • Варна
Честит имен ден на Яничка на Полиглот, да расте здрава и послушна. Честито и на останалите, които празнуват днес. Честити месечинки!  Hug
Мила аз съм изтървала, вие ще да сте в някой курорт. Принципно кашите са максимум 6, 7 лв.
И ние се будим много нощем, страшно неспокоино спи. Топло ли му е,  какво не знам  Thinking Днес би рекорда от 2 часа се почна, а иначе стандартно към 4, 5 почва мрънкане  Crossing Arms
Не ме питайте после на работа как съм ooooh!

# 572
  • Stavanger,Norway/ Varna
6, 7 лв за кашипак е много  Shocked, тук толкова струват био кашитена Хип. Иначе тези на Нестлв вървят средно по 5 лв  ooooh!. Какво е това чудо, как ли смогват хората, ужас направо  Shocked Добре, че са детските кухни.

Ваче, толкова ви се радвам, страхотна е малката Ралица. КОлко са сладки новородените и как бързо порастват  Rolling Eyes

# 573
Лейди, не сме в курорт. В Бургас сме. А пазарувах на Била.

Бобче, а пюретата са по 2 и нещо-3 лева.
И то дори и мъничките. тук на такава цена са големите менюта.
Всичко останало между 80 и 95 цента. Подготви се тоест.  Laughing
Аз въобще не купувам пюре, бабите обаче готвят,хихи.

Пашик, вчера те видях от балкона, ама докато извикам, вече беше минала.  Grinning

# 574
Честити рожденни дни, месечинки и имен ден вкупом, мили мами и бебета  Simple Smile Малка лудница е около нас напоследък, извинявам се, че така общо ви честитя!
Антон също спи много неспокойно напоследък, буди се към 2 сутринта и будува 1-2 часа. Иска да го гушкам, да съм до него, иначе плаче много сърцераздирателно. Отделно се буди през час. Това не е било преди. Няма още зъби. Всъщност той спи по-добре през деня, в момента вече час и нещо не е мръднал. Защо и през нощта не спи така? Някой знае ли кога отминава този период?  Confused

# 575
  • Варна
6, 7 лв за кашипак е много  Shocked, тук толкова струват био кашитена Хип. Иначе тези на Нестлв вървят средно по 5 лв  ooooh!. Какво е това чудо, как ли смогват хората, ужас направо  Shocked Добре, че са детските кухни.
Лейди, не сме в курорт. В Бургас сме. А пазарувах на Била.
Бобче, а пюретата са по 2 и нещо-3 лева.
И то дори и мъничките. тук на такава цена са големите менюта.
Всичко останало между 80 и 95 цента. Подготви се тоест.  Laughing

ooooh! ooooh! ooooh!

И аз ще с отдъхна другата седмица като почнем кухнята  Money

# 576
Тини това Алекс ли е, не ми е надписан Simple Smile

# 577
Ехееее най после  успях да се прибера. Тоголямо скитосване беше  ooooh!
Честит имен ден на празнуващите да са живи и здрави  Hug
 Hug
И аз търся сгъваема кошарка 2-ра употреба ако ннякой продава или знае някой да продава да  пише моля  Praynig

# 578
  • София
Привет, мамчета!
Натиснах "отговори" и вече забравих какво щях да пиша  ooooh! ...
Честито на Ваче, много й се зарадвах, защото миналата година една моя приятелка загуби бебче, а беше 1 месец преди мен, т.е. септемврийче трябваша да е, но в 4-5ти месец го загуби след амниоцентеза, а сега - тази седмица в понеделник роди момиченце с хубавата име Криста и много й се радвам  Heart Eyes
Аник, слънчасването ти миналия ден предполагам е заради разходката след разходката   Grinning в смисъл, че не трябваше толкова рано да напускаме прохладните обятия на борисовата градина  Whistling нали и ние не се прибрахме, ами поехме към офиса ми, та от Орлов мост до паметника Левски щяхме да пукнем  ooooh! явно покрай асфалт и тротоарни плочки е изпепеляващо! Ние се разделихме към 16.30 май, та тогава си беше страшен пек извън горичката  #Crazy
Скорпи, на теб май не ти беше от най-приятните разходки  Sunglasses, че ти тъкмо дойде, направихме едно тигелче и хайде кой от къде е  Grinning, ама и твоят разбойник как те тормози само да го носиш  ooooh!  диване!  Heart Eyes
rorrr, не знам колко продължава този период, тъй като и ние сме в него  Crossing Arms ако свърши - ще ти пиша  Mr. Green но вече се побърквам  #Crazy то не стига това през нощта, ами и през деня мрънкоти постоянно и все иска да я гушкам... май си й беше най-добре на разходката в Борисовата, ще взема да я водя там всеки ден  Joy а може и да я е било срам да мрънка пред младежите и за това да се държа прилично  Grinning
Milla Elaine, това с цените не знам как да го коментирам дори, не знам дали писах, че моя приятелка (бивша колежка) си дойдоха за 2 седмици от Белгия, и й бях поръчала една козметика от там да ми донесе... като се видяхме на третия ден от престоя им в Сф, тя беше меко казано бясна - както казват, бълваше огън и жупел, точно по повод цените на пюрета, кошарки, дрешки и други бебешки неща... беше толкова възмутена, че категорично отказа да й платя поръчаните кремчета, разправяхме се като циганките в една градинка   Naughty, ама тя само повтаряше (направо си викаше) "Не, в никакъв случай, тук и без това само те обират за всичко, безобразници, обиржии, как може такова нещо..." и т.н. и т.н.  Shocked... Каза, че там пюретата на Хип, които тук са 2 и нещо лева, там са 60 евроцента, т.е. двойно... търсила си кошарка да купи за бебето, докато са тук и видяла такава, каквато имат в Белгия и са купили за 50-60 евро, тук била на цена над 300 лв... Та явно на всички "чужбински" мами сблъсъкът с БГ цените е ужасяващ!!!

Снощи забелязах, че на Марти й е пробило второто зъбче отгоре в дясно (в смисъл второто в редичката), а резците са само подути и ги няма още, и сега е като малко вампирче Joy

брррр, ама чаршафче се получи - това за следобедния сън, да не ви настинат гръбчетата на течение ))))

# 579
Честит Имен Ден на имащите Hug
Честити месечинки!

Беболе, да се цопнеш в морето и от мен, как си мечтая за морския бриз, пържейки се тук днес в тази жега...ееееххх  grinning039, а и фурната съм пуснала, че готвя...уф

Ваче, честита  ти дъщеричка, много щастливи да сте всички занапред!

Веси, за хлебарките използвам само препарата "ЧЕХЪЛ" Joy, т.е. срещна ли из къщи неканена гостенка веднага я запознавам с него, добре че рядко се случва де.
За мравките  кой пита- Мисс Файн ми беше писала за 2 препарата- ципертокс и кардицид, от вет. аптеки се купува, но аз още не съм ги изпробвала, че при нас както изведнъж се появиха, така и изведнъж изчезнаха .
Анкетата- кърмим се сутрин( към 6), на обед, вечер преди лягане в 21 и през нощта поне 2 пъти, та се събират поне 5 кърмения на денонощие.

Да вмъкна и аз едно въпросче към тези, които ще са на море това лято- ще къпете ли децата в морето? Питам, защото аз лично щях да топна Йоана без проблем, но мъжът ми е категорично против- най-вече заради мръсната вода, та сега сондирам мнения. Въпреки, че в крайна сметка сигурно аз ще надделея, но все пак да питам и вас

Буденето нощем ooooh! ooooh! ooooh!- ще ви дам пресен-пресен пример от снощи- заспа в 21.00, в 22.20 се събуди с рев и я взех при мен, после се буди в 23, в 00.30, в 1.20, в 4.00, в 6.00...не беше глад, май не са и зъби, може би защото е горещо, знам ли...

# 580
здравейте Simple Smile
Честито на всички с поводи днес Simple Smile Hug
искам да ви попитам как се справяте с комарите?
 четох за някакво устроиство на CHICCO ,но по коментарите който чета май не е от най ефикасните newsm78

# 581
  • У дома
Честит имен ден на Яничка, да й е живо и здраво името.

Честито и на всички с поводи.
Снощи забелязах, че на Марти й е пробило второто зъбче отгоре в дясно (в смисъл второто в редичката), а резците са само подути и ги няма още, и сега е като малко вампирче Joy

Марвина, и ние сме така, много е смешен като се хили, вампирчета малки.

Кърмим се нощем поне 4 пъти, рано сутрин, като се приспиваме през деня и вечер.

Ох, и ние много се будим вечер, кога ще отмине този период, върти се, горещо ли му е, зъбките ли го мъчат  newsm78

Мила, да всичко е много скъпо. Аз от тук дрешки почти не съм купувала, сестра ми му накупи някои неща от Англия, после майка като ходи му взе летни дрешки и така. Виждала съм такива цени, че ще паднеш просто. Но това е БГ...........................

# 582
Честити имени дни и месечинки на празнуващите! Да имат превъзходно лято и много хубави емоции!

Кърмене - все още на поискване. Обича да цоква преди и след сън, често и час-два след хранене.
За комари - ползвам ролката на Чико, че е 0+ месеца. Имат и гел, но трябва да се нанася с пръсти, та ролката ми се стори по-практична. Онова устройство струва около 20 лв и се закача на количката, принципа на действие е с ултразвук. Не знам доколко е ефикасен.
Мила, да, и после що е ниска тая раждаемост в България? Rolling Eyes
Мартакели, аз смятам да топна моя в морето (предвид, че съм морска даже позакъснях май  Crazy) Но ако беше момиченце щях да си помисля добре предвид повишения риск от инфекция на пикочополовите пътища. Peace

# 583
Здравейте и от мен!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Хейли, честита ви месечинка! С много усмивки и зъбче да посрещнете 9-тия месец!
И Иви се буди много нощем, но това при нас не е просто случайно, а си е нормално явление ooooh!, та аз вече съм свикнала.
За комарите ползвам на Чико като лосионче, но определено за сега тук няма такива, кояето напаво ме изненада Simple Smile
Аз топнах крачетата на Иви вече в морето, но и дупето ще топна  Grinning, нека още малко да се стопли водата Simple Smile, при нас водата изглежда доста бистра засега ..., но няма да прекалявам с цопкането

# 584
  • Варна
Ние се кърмим сутрин в 5 и 7 и следобяд или надвечер, долу горе го броя като два пъти, сутрин и вечер. Като вечерното ще го отказваме като почнем детската кухня.
МартакЕли аз ще си топна Дани в моренцето, ама чакам още да се стoпли, да са топли и утрените и водата хубаво да се стопли.
За комари не ползвам нищо.
Успокоих се, че не сме само ние с мрънкане цяла нощ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт