На ОКТОМВРИЙСКОТО дете, му се ходи на море!

• 32 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Привет момичета, в този горещ следобяд!  Hug
Честити месечинки на Монката, Тереза, Иван и Ния, да растат здрави и винаги усмихнати!
Честито на всички именици днес, със здраве да си носят името.
Благодаря ви момичета за отговорите за рибката, от другата седмица я почваме.
Не пиша редовно просто защото няма нищо ново при нас, сутрин и вечер сме по разходки и така... Митко също е в периода да се буди постоянно, само мрънкоти и от нищо не е доволен, а вечер ми удря такъв рев докато не излезем, че просто не е истина  Crazy
Мила, Бобче като ви чета коментарите за цените все по-силно започвам да се чудя какво още правим тук.  ooooh!
Утре при нас е събора, пък и се навършват 55 години от както сме обявени за град, та е  една лудница...  ooooh!
Хайде лек ден, че малкия се размрънкоти, да го храня и да хващаме пътя

# 586
Ехооо, здравейте!

Ама навън си е меко казано жежко... бррр....

За събуждането нощем - ние бяхме поставили рекорди по зъбуждане (през 15 мин, като се приспивахме 30 мин). Направо не се траеше, ама му намерих косура... Може и от жегите да е, може и от зъби да е.. не знам от какво е, но му минава веднагически, когато подуши нашето легло. Там направо се отрязва и спи спокойно. Събужда се само към 2-3 да си цокне и пак заспива, та чак до 8 сутринта.  Crazy А дано продължи така и скоро да си спи пак в леглото, че така трудно мога да обърна внимание на наш тати....  Naughty

Красиии, честита месечинка на Мони!!! Да жив, здрав, разумен и да му излизат вече зъбетата и да се успокоява!!!!

Честита емсечинка и на другите сладурковци! Нека за здравички, много игриви и усмихнати!!!

Честит имен ден на имениците! Нека си носят името с радост и то да им носи много късмет!!! (тъй като гледам май и нашата красива снахичка е именичка!)  Wink

За кърменето, Ники си пази броя кърмения от преди (сутрин, обед, следобед, вечер и 1-2 през нощта). Пюретата ги добавих между кърменията по обед. В края на месеца май ще пускам и следобедната манджа. Simple Smile

Хайде, спокоен и прохладен следобед ви желая!

П.П. Марви, най-вероятно ще да е било от това. То направо си пържеше слънцето оня ден. Ох, отивам аз, че почнаха да ми ремонтират стола, на който седя, та да не се сгромолясам на пода....) Simple Smile

# 587
Бях започнала да кърмя само сутрин и вечер, но сега започна да иска по-честичко и не отказвам, че в тия жеги...

Цените тук са наистина безумни!  Close

# 588
Привет!
Честита рожба ,Ваче!Жива и здрава да ти е! Hug  bouquet

Нещо няма какво да пиша и само ви чета!
За буденето-моята бебка спи цяла вечер от 20-22ч до 8-9 сутринта!
Зъби няма все още!
Много ме притеснява акането й тези дни -изведнъж започна от 3-5 пъти на ден и е с много рядка консистенция ,не си обяснявам от какво е обаче.
Утре сме на прегледа за гърдичките при ендокриноложката ,дано няма проблем.
Днес в Мадъркеър напазарувах доста дрешки ,въпреки количествата които имаме .Та има до -50% вече.
Цените наистина са изкуствено надути ,което определено е дразнещо ,като се има предвид хората как мизерстват!
Пробвах плодовите млекца на Хумана ,наистина са мн вкусни!Благодаря за предложението.Виждам ,че има продукту ,които всички деца ги хапват като кашите в бурканче на Ганчев!
Против комари нищо не ползвам.Но за машинката наЧико ,която се закача на количката има и мн доволни майки и такива ,които изобщо не са доволни newsm78

# 589
Пфуу, че жегаааа  #Cussing out
наложи се да пусна за малко климатика, че не трае!

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet
Честита месечинка на Монката и компания! Да са живи и здрави!

Бобче, тук има български каши "Слънчо" и по 3 лв кутията, и не са никак лоши. Кой е казал, че скъпото е качествено  newsm78

устройството на Чико го имаме от 3 години - еми какво да ви кажа, май всичко зависи колко са гладни комарите! Понякога ги гони, друг път го правят на решето, въпреки че включено...

анкетата - първи отговор   Peace вкарала съм две яденета - на обед и следобед, като не са заместени, а преди/след тях си суче. Общо на денонощие има към 8-9 кърмения.

# 590
Запис... Върнахме се. Децата се набесняха и наспаха.

# 591
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук пюретата средно са по 3 лв Нестлето и норвежката фиирма 4 лв Хип. Има ли Холи, но са по 5 лв и не мерси  ooooh!. Просто се шокирах, защото едно са тези цени тук и стандарта, друго са същите цени в България и стандарта. Безобразие е направо. За дрехите да не говорим. Тук постоянно има намаления, особено в HM е най- на сметка да се купуват. Единствено играчките са безбожно скъши, но няма как. Немалко пъти съм се замисляла да отворя тук една бебешка кухня, но не съм сигурна, че ще е успешна. Масово тук бебетата след 8ми месец, за обед си хапват сандвичи  ooooh!, през другото време се купуват готовите храни.  Rolling Eyes

За морето-ще я топна и още как. Йована си плуваше от бебе в морето и нито веднъж не е хванала каквато и да е инфекция, а сме я потапяли в най- пиковия сезон, когато водата е тиня. Не разбирам страховете ви, честно  Rolling Eyes

# 592
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Честити месечинки!
Честит имен ден на имащите!

За кърменето - първа опция, основно на кърма ем, хапването е само запознаване с храните, чак сега започва да иска повече.

За морето - не просто го топнах, ами си го къпя както си трябва, много му харесва, на мен също.  Mr. Green Ако морето ви се струва по-малко, да знаете, че аз съм го изплискала!

За буденето - буди се много на често, не знам от какво, вероятно е комбинация от зъби и жега, освен това е увеличил броя кърмения до безброй, предполагам, че е жадно детето, то в тая жега!

Хайде стига толкова за сега! Много мокри поздрави от нас!   bouquet

# 593
Кърмим се що годе на поискване, то не че имам друга опция. Иначе, като е в настроение имаме 5 кърмения за денонощие - 1ч. през нощта, 4-5 сутрин, към 10-11, към 15:30, 20:30; и три хапвания на манджичка - 8:30 каша, 13ч. зеленчуково пюре, 16:30 плодово пюре (след като днес ми отказа зеленчуково пюре на обяд, към 19ч предложих броколи и си хапна с удоволствие).

Ние днес си изкарахме прекрасно!!! Малчо се държа страхотно, беше много щастлив на хладно, цял ден се търкаля на одеалото, игра си с какво ли не Mr. Green Laughing .

Пюретата са много скъпи, но нямам друг избор... не мога да му готвя, защото не смея да купувам от пазара, на кухня не мога да го запиша, освен това купувам само Хип, че нали са най-чисти уж! Другите имат какво ли не - нешестета, брашно... Stop .

За комарите - мисля да взема на Чико ултразвуковото у-во, но не това, което е за количка, а това за контакт. Чувам хубави неща, пък да видим...

Пашик, и при нас акането тези дни е редичко, дано е от жегите...

Ани, радвам се , че сте намерили начин да спинкате, че много се измъчи! Hug

# 594
И аз не разбирам страховете ви за морската вода  newsm78 ще го топна не ами....охооооо нямам търпение.
Аз например не бих го топнала в басеин толкова малък, особенно тук в нашите, но от морето не се притеснявам никак  Peace

Кърмим се вече само вечер.....и малко посред нощ...но то не го броя щото е само за преспиване, не за наяждане ...Рано сутрин, първо хранане давам АМ.

# 595
  • Бургас / Св. Влас
Здравейте,
да се включа и аз по темите и отивам да спинкам.

Купихме устройството за комари на чико за количка,но тук комари няма засега.
Миналата събота в Бургас имаше комари,бяхме го включили и на 2-3 места беше ухапана.
Иначе и аз като Калинче взех рол он на Чико.

Кърмим се сутрин към 7 после през деня още 4-5 пъти между храненията и вечер за заспиване,а също така ако се събуди нощем си цоква,но не всяка нощ.

Пашик, в Мадъркеър имаше супер неща за момиченца,но нямаше намаление преди 2 седмици....една лятна рокля 50-60 лева беше Sad От там взехме проходилката.

В морето ще я къпя,но искам да се постопли водата.Мисля да я водим на Иракли,поне е чисто!Като знам тук във Влас къде се изсипва тръбата с .... не ми се рискува!

Лека нощ малки и големи Hug

# 596
Краси, честита месечинка на Мони! Пожелавам ви да ви да се сдобиете скоро със зъбки щом толкова много го искаш Simple Smile
Честити месечинки и на Тереза, Иван и Ния!
Полиглот, честит първи имен ден на малката ти кукла!
За кърменето и ние сме първа опция, когато съм си вкъщи, а когато съм на работа си хапва от шишето изцедена кърма. И дума не може да става за заместено кърмене при нас, моя син никак не е по яденето. За мое успокоение обаче този месец е качил към 500 гр, което за нас си е постижение.
Моето детенце е от поспаливите, нощем не се буди, или по-скоро аз не му давам да се събуди. Или аз се будя и му предлагам или го усещам като се размърда и отново давам гърда и така си продължава да спи. Ако не беше така не ми е ясно как щях да успявам и на работа да ходя.

# 597
  • София
Не съм се разписвала в последно време, но при нас е скучно - едно и също.
И Ева се буди нощем, през деня не спи почти и ако заспи случайно е за 10-15 мин.
Снощи заспа с Нурофен, че няколко пъти се буди с писък.
Днес пък нямаше апетит - това при нас е прецедент  hahaha От горещините е, а едва сега започват  #Crazy
Излизаме за малко преди обяд и привечер пак за малко. За целодневни преходи и дума не може да става, докато не позахладнее.

Краси, честита ви месечинка   bouquet
Бобче, Злати - вие ме убивате като пишете какво ядат децата  ooooh!
Бобче - как дете на 8 месеца дъвче сандвичите???  ooooh!  ooooh!  ooooh! А палачинки? А намазани филийки???  ooooh! Тук никой не храни така бебето си или поне не съм чувала. За скъпото - скъпичко е, да!

Хайде миличко - лека и спокойна нощ и спящи бебенца  Praynig

# 598
Привет, тъкмо влизам да се оплача от зачестилите будения нощем и то с рев и чета колко много бебчета са така. Ама какво им става на тези мъници, я да започнат да си спят по цяла нощ, то така не се издържа.
Честити месечинки и Именни дни!!!
Марвина, много хубаво беше на разходката, но послееее.....20-те минути до нас ми се сториха 2 часа, умрях от жега. И както ви казах, моят човек заспа щом чу шума на някоя и друга кола  Simple Smile
Имам 2 заместени хранения - на обяд и следобяд, през останалото време се кърмим, включително и през нощта. Преди помрънкваше нощем, давах му веднага да цокне и си заспиваше веднага, а сега незнам какво става, но цоква и уж заспива, а започва да плаче, зъби ли са, какво е незнам.
Лека и спокойна нощ!

# 599

Честита месечинка на Веселина на Еми! Да е здраво и весело бебе!

Shocked Егати бурята.. #Crazy Дано няма много щети...

Общи условия

Активация на акаунт