Ама как така без плодове???
Само пържоли не става - а витамините венозно ли да и ги вкарвам?
БАщичко - мръвката им дай...
Затова я слагам в другата (грозната) проходилка Бертони и тя е много щастлива.
Демек, и второто ще е мъжко. На мен така ми казаха, защото пък на нас първата думичка ни е "деди". Тати сигурно е на седмото небе от кеф! Пък и бабата
Поздрави ги всичките от нас. След 2-3 седмици ще минем към Пловдив, ще се обадя да се видим. Пък праховете тук в България си ги знаем
. Сол - и аз смятах доста след годинката да я вкарам, ние и без това ядем безсолно у нас. Обаче има пюрета със сол (обикновена, морска) тук, които категорично не купувам (на Ганчев примерно).

Много е напрегнато вкъщи и около несъществуващите зъбки на Тони. Мъчат го от няколко дена много, а не избиват. Говоря в множествено число, защото силно се надявам да излязат поне четири, че ако е само един, не се очертава лесен период за нас. Тони вдига температура, събужда се с писък посред нощите, яде по-малко, опъва се един такъв. 

страхотен е!
АаааААААААААААааА 
Дано и зъбки избият!!!
Да се похваля. Утре ще направя всичко възможно да мина поне за малко на срещичката. Много искаммм, дано успея 
Пусни ми мейл
яко го закъсах с тоя синузит
Да ти кажа разбирам как си се почувствала като си купила някои не особено добри да кажем продукти тука.

Днес мисля да дам на щерката да опита какво е то кисело мляко и евентуално за следобедна закуска да й давам с бисквитки. Че с този отказ от плодовите пюрета... Въпреки, че вчера предприех нова тактика и имаше не лош ефект. Дадох друг плод, който до момента съм й предлагала в малки количества и пожъна успех
Не, че изяде кой знае колко, но 30-на грама влязоха в стомахчето - ето как
.
) и бих разрешила да се случва, но не повече от 2 пъти в месеца, на мен разхвърлените играчки не ми пречат, та ще си има вземане-даване с баща си
с това не спане..... 
и сега, понякога не иска, и не му се карам, ако ми откаже.

Препоръчани теми