АПРИЛче весело расте - гука, смее се и маха с ръце! - Тема 2

• 30 233
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, понеже вече се подвизавам и във фейса искам да ви кажа, че може да обявим коткурс за мис и мистър дълга коса. За Кристофър всечки знаем, но май ще си има сериозна конкуренция:)))

# 76
  • Сопот, Пловдив
Аз да сер олача по повод косите, че Симон Мартин прогресивно оплешивява.  newsm78  Joy

# 77

Marieta, КАТИ и моя мъж не иска биби ... ама не го мисля - ще минем на лъжичка направо и готово... е можа на мен да ми е по трудно ... но нищо Simple Smile ще го преживеем и това Simple Smile

Rois, и Кристиан оплешивя отгоре, беше с голо теме ... като чичко Wink
Тази сутрин видях че пак има косичка по чашавчето ... явно сега на тила ще пада ...

Спокойно, после пак си израства - нормално е Simple Smile

# 78
Момичета, понеже вече се подвизавам и във фейса искам да ви кажа, че може да обявим коткурс за мис и мистър дълга коса. За Кристофър всечки знаем, но май ще си има сериозна конкуренция:)))
На Кристофър косата не само е дълга но вече и много РОШАВА hahaha

# 79
Здравейте момичета!
Днешната консултация ми отговори на чуденките, защо ми тежи вече малкото момче.
Оказа се, че на месец и половина тежим 5,960гр и сме станали 61 см високи. За месец и половина сме качили 2,170 гр. С други думи, ако не стане компютърен гийк, ще го правим ръгбист, поне да си оправдае мерките.
Това отговаря и защо се кърмим на всеки два часа и имаме една единствена пауза от 3 часа. Та така, Седим си на  bombs, а аз се чудя кой ще ми свърши домашната работа. Добре ще пак ще се "обабим", че вече сдавам багажа, а и ММ тръгна окончателно на работа и си останахме 3-мата юнака с бебе и кучо.
О да ви се "похваля", че май съм се сдобила с някаква форма на следродилен артрит....ама ме пращат на специалист, че вече се чудех къде да се дяна и какво да изпия. ( Минаралата седмица имах два дни в които не можех да се облека и съблека, камо ли да взема бебо....трагедия отвсякъде).

Ройс, косата и на нас почва да ни става слабо място.....отгоре е тръгнала новата...като пухено пате е, а отзад е старата и е тъмна, и ММ му се смее, че бил като плешив чичка.... #2gunfire
Биг мама, тези коси и тази усмивка ще разбиват сърца, да знаеш!  newsm53

И другата ми болна тема - Киън НЕ ИСКА биба! Не иска силикон! (Ще му го напомня, когато след години доведе някоя мацка с правен бюст) hahaha Вечер се тръшкаме, изяжда си юмручето, обаче биба не иска! Иска  bombs Пишман ставам вече...

Био Гая - веднъж на ден 5 капки! Днес сестрата в клиниката ми ги изписа и каза, че са фантастично магични. В интерес на истината, спряхме да ревем и заспахме 10 минтуи след като ги дадох днес на обяд, защото от снощи се е подкарал на рев и чак вече сме прегракнали. То бива скок в растежа, ама това нашето вече на нищо не прилича baby_neutral
Пожелавам ви един много хубав ден. Дано е слънчево и леко прохладно, а на нас пожелавам да можем да заспим в 22.00, че това заспиване в 1 или 3 направо.... Tired

# 80
  • Сопот, Пловдив
Кристофър на Биг мама е известен с уникална коса  Grinning . Много е сладък! А по повод , че мрънкам , че нямаме коса, майка ми вчера каза, че като порасне, ще си спомням с носталгия за времето, когато е бил плешив, защото кой знае какви къдрици, ще ми се наложи да реша и скубя, имайки предвид, че аз съм къдрава, а за бащата да не говорим.  Laughing

И за добро утро, да ви кажа наздраве, че аз тази сутрин започнах от 8 часа с бира!  cheers Drunk

# 81
Добро утро и от мен!
Аз биричка я поизоставих нещо напоследък,но след тази сутрешна покана на Ройс ще трябва да си купим пак. Laughing
Тути фрути,събрахте ми очите с вашите мерки и теглилки.И на кг. и на см.Кучо мъжки ли е?Ако да,добре дошла в нашия отбор. Mr. Green И моят мъж го няма,та съм с 4 сама.
Ройс,ще използваш балсам без отмиване за да не ви приятно и на двамата ресането,макар,че аз още не съм ресала батко от както се е родил  hahaha,само прекарвам пръсти а Криско го заглаждам с едно малка дървена четчица,за да направя посока на косъма,но резултата е нулев  Joy,обаче му харесва да го галя така.
Хубав ден!  bouquet

# 82
Сладуранки мои Simple Smile Моя Андрей е като японски мандарин - плешив отгоре, отстрани с дълга коса.

За бибата от силикон Опитай с каучоков биберон, тези, които жълтеят. Моя силикон не иска, суче каучук.

Ставам да дам закуска на ММ и идвам да питам ГОЛЕМИЯ въпрос с пишлето.

# 83
Биг мама страхотен е твоя Криско. И нашата мома е с много рошава коса, а баща и все се опитва да я среше- неуспешно разбира се. Интересното е, че косата, с която се роди расте на дължина- може би така трябва, не знам. Отдолу пък и расте новата и така косичката понякога и стои като гугла.
За бибероните- и силиконовата и каучуковата не я съблазняват- изобщо не ги иска, а и аз не настоявам.

# 84
  • Sofia
Добро утро, момичета,

Ние днес спахме до 10, че през нощта будувахме Simple Smile
Биг мама, уникален е твоят малък мъж, сладур направо! Наистина ще събира женските погледи!

Шаманката,

Невероятна си ! Благодаря ти невероятно много за съветите и подкрепата, която ми даде поста ти. Не писах тези дни защото бях в "кърмаческа отпуска" Simple Smile Прекарах си деня вчера в спалнята с бебка и с безалкохолна биричка и се кърмихме почти непрекъснато! Резултатът е, че дадох само два пъти адаптирано, а днес намалих дозата за дохранването и смятам да я понамалявам редовно вече! Компресията на гърда нещо не ми се получава, но на ММ му се отдава, така че това се превръща в негово задължение! Та така, премина моята нервна криза по повод кърменето и смятам да си предлагам гърда по-често, да изпълнявам съветите ти и дано закрепим положението- много ми е приятно да си гушкам и кърмя, просто понякога се отчайвм Sad Но съм решила- няма да драматизирам повече- ще положа усилия и съм си обещала да се радвам на миговете с бебка пълноценно и май май и кърмата така ще м се увеличи Simple Smile
Още веднъж - признателна съм за вниманието и ти се възхищавам как намираш време и търпение за всички момичета с въпроси! smile3501

Нашата косичка също пада, отзад стърчи, а отпред няма никой Simple Smile И изсветлява освен това! Ще имам руса мацка май май Simple Smile

Залъгалката е най-добрият приятел на Маги, даже сега се мъча да я ограничавам, че да не ни пречи на кърменето и й я давам само като заспива, че иначе това е невъзможно.

Стана дълго, пожелавам ви слънчев ден с много разходки!

# 85
бързо записче и от нас,че днес сме на ваксина и консултация,че имахме час за мин месец,но си го изпуснахме.и на нас бибата ни е пръв приятел,но само за заспиване и после я плюе.биг мама много е сладък Криско.и ние сме плехарчета вече,но ще порасне.батковците единия беше с много коса(а сега му е като тел,гъста,дебела и къдрава),а малкия реших,че ще остане с рехава косица,нищо подобно,сега гребен не може да вкара.та се надявам и бебко да е,като тях. Sunnny_v аз заголвам пишлето почти от самото начало,но съвсем внимателно и то само когато го къпя.вече се вижда главичката.но все пак имам опит,затова първо се консултирай с лекар дали така е правилно.  Hug Калинче(тути фрути)браво на Киън,а ти се притесняваше дали имаш кърма. Crazyстрахотни мерки

# 86
Биг мама страхотен е твоя Криско. И нашата мома е с много рошава коса, а баща и все се опитва да я среше- неуспешно разбира се. Интересното е, че косата, с която се роди расте на дължина- може би така трябва, не знам. Отдолу пък и расте новата и така косичката понякога и стои като гугла.
За бибероните- и силиконовата и каучуковата не я съблазняват- изобщо не ги иска, а и аз не настоявам.
И на мен моят Криско ми е много сладък Wink,не мога да му се нарадвам,не мога да  представя живота си без него,нищо, че мерака за момиче не ми се задоволи.То и вие сте така,като всяка майка,"По юбаво от своето нема. " Laughing
А Йоанка я видях на две снимки с бабите.Незнам дали е по-дълга от на Криско косата,но е по-гъста поне 3 пъти. И нашата е постояна,няма намерение да пада и расте на дължина и то с такива темпове,че ще се налага да му връзвам панделки скоро.Незнам дали има момчета да ни бият с косата?Но когато сме навън само чувам от всички страни:"Леле каква дълга коса,не бях виждала толкова много коса."И аз естественно като всяка майка се издувам с гордост.То да беше мозък а аз за една коса се гордеем. hahaha
Ще порасне и на вашите бебоци косичката,никой не останал плешив,да ги цункате от мен плешивковците малки и сладки. Heart Eyes

За забелването по време на баня,с два пръста опъвате кожичка надолу колкото може докато не се види отвор и се почиства с чиста вода,не от коритото.То се събира едно бяло и от пелени и от пудра.Също може да го правите когато пистолета е нагоре,даже е по-лесно,с чисто парче потопено в преварена вода,не студена, прави се същата манипулация.
За бибероните не можем да живеем без нея и така сам се приспива,не го друсам,не го нося на ръце,давам биба и настава покой,когато не я иска я изплюва.
За кърменето имах много притеснения докато го претегля и видя че наддава добре,от тогава до сега никакво АМ не се изкушавам да дам и съм спокойна  и въобще не го мисля вече.И сега си личи че е пораснал,много ми тежи и едни кълки направи с резки.Преди не можех да го откъсна от цица,сега яде и сам ме изплюва и почва да ми се хилка.Значи е доволно.
Иначе и развитието интелектуално е добре,всеки ден нещо ново.Вече си играеме с ръчичките,играчките на количката бута и се забавлява сам,опитва се да ми хване лицето като се надвеся над него.А вчера какъв дует бяхме страшен,събрахме цялото домочадие,аз му пея той ми приглася,вие като вълче,смях ви казвам Joy
Гледах днес новини по Руска телевизия,там говореха за юли месец ,че е най сексуален.Та затова в нашата тема има най-много бебета от другите теми и все сладки,сладки,че и кефа ни е бил добър. newsm53

# 87
Момичета слагам една статия за захранване,защото ето този цитат ми беше много полезен.
" Единствената храна или напитка, от която се нуждае бебето през първите 6 месеца от живота си, е само и единствено кърмата. Ако бебето се изхожда по-рядко, не се притеснявайте, това е често срещано при изключително кърмените бебета, нормално е те да акат до 1 път на 7-10 дни! Това се дължи на факта, че бебето усвоява кърмата толкова пълноценно, че организмът му просто няма какво да изхвърли! Можете да познаете, че бебето не е обезводнено по факта, че то все пак мокри по 6-8 памперса на ден. (За изкуствено хранените бебета единствената храна през първите 6 месеца трябва да е адаптираното мляко. Ако бебето е изкуствено хранено и има запек, това може да е сигнал за алергия към белтъците или протеините в адаптираното мляко и следва то да се смени, но не и да се дава сок.) (По данни на Световната Здравна Организация (СЗО), УНИЦЕФ, Американската Академия по Педиатрия (ААП), Канадското Педиатрично Общество (КПО))"

"

# 88
Ей, страхотен Криско! Чакам и фотосесията с Калинчето на Петя  Hug

За спането - Мери си спи в леглото, придрямва и на шезлонга, но като цяло нямаме проблем със спането. Вече минахме на режим с 6 хранения и след последното в 9 вечерта се събужда чак в 6, т.е. аз я събуждам  Tired Въпреки това нейно спане, аз все си ходя недоспала, защото не мога да се организирам да легна преди 1 (гледам филми  Mr. Green )

За бибата - ние силикон не щем! Пък и не ни трябва май изобщо.

За косата - нашата се поразрежда, но нямаме плешиви места все още. Имаме си и перчем отппред, всичко е точно  bowuu

За мерките -  вече сме над 5 кг, последното теглене беше преди 5 дни - 5060 и сме 59 см! Струва ми се доста височка тази госпожица. Дрехите ни 0-3 м сега са точни, а още нямаме 2 месеца дори! Търсим си високи господинчовци и засега май снажният момък Киън ни е по мярка  Laughing

# 89
  • Бургас/Пз
За спането - Мери си спи в леглото, придрямва и на шезлонга, но като цяло нямаме проблем със спането. Вече минахме на режим с 6 хранения и след последното в 9 вечерта се събужда чак в 6, т.е. аз я събуждам  Tired Въпреки това нейно спане, аз все си ходя недоспала, защото не мога да се организирам да легна преди 1 (гледам филми  Mr. Green )

Браво на Мери! Диди, а като прави такава голяма пауза, не ти ли се препълват гърдите или се изцеждаш през нощта? Ако се събуди, сама ли си заспива или будува и след това заспива, или може би изобщо не се буди! Ако е последното завиждам благородно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Матео също  си предпочита леглото, но пък се буди минимум по 2 пъти да яде през нощта. Към 1-2ч и после към 4-5ч. Обаче пък сутрин спим до към 8-9-10ч, което мен ме устройва идеално. Нощно време не будуева - само  яде и заспива, че иначе не знам какво ще го правя!

Общи условия

Активация на акаунт