малкия продължава да реве по 5-6ч дневно, къде заради струйката на гърдите, къде гадните му колики , къде заради неспособността си да заспи, направо без ръце останах от носене (в слинга трудно стои повече време, за разлика от баткото). Слагам по малко от йодасепта все още, вече по-спокойна , защото раната се затвори преди два дни и само с него гноящия участък изчезна, направо съм смаяна. Тъкмо бях решила да пробвам няколко съвета от нелекарствен характер, и нещата тръгнаха на подобряване, направо не ми се вярваше.
Сега съм по-спокойна за Сашо, че много се бях притеснила да не му навредя лекувайки себе си... 
За масажа - ние с къпането изоставаме, пък с масажа съвсем. Успявам през 3-4дни да направя елементарен поглаждане, стискне и разтърсване на крайниците, колело, преобръщане и това е. Иначе той главичката си я държи вече изправена, разбира се с залитания в страни, обръща се от положение по корем да гледа батко му какви дивотии върши, така че своебразно си прави упражненията сам.
За замръзяването - и аз се замислям да се приготвя, ама нещо няма място във фризера, а и още не се е разбрало ще има ли домашно какво да замразявам, но ако някой намери интересен линк относно срока за съхранение на замръзените храни и други подобни детайли би ми било интересно да прочета нещо по въпроса.
Днес иначе ни беше първата разходка в парка със спане в количката, въпреки трудното заспиване все пак накрая реши да опита вътре. Дано малко по малко свикне, че на ръце и вкъщи и навън ми идва в повече...

За ваксините - ще помоля да ни ги бият на два пъти, жал ми е да го бодат с толкова неща наведнъж.
Лека момичета!

...
, така да си вали и да е облачно цяло лято искам аз. Много обичам лятно време по принцип, но Симон Мартин се чувства много зле в жегата, а апартаментът ни е изцяло с южно изложение, и лятото е мор у нас. Така че тази зима няма да се сърдя, ако няма лято.

Голяма фога.