Аз след двудневно отсъствие се завръщам
. Аз вече правя гимнастика, от две седмици някъде, голям кеф му е на Пресиян да е голичък и да му пея песнички докато масажирам и раздвижвам. А най- обича пасивната гимнастика с ръце- направо се киска с глас 
Да споделя как ми олекна днес след великото празнуване на рожден ден на големия ми син
Не беше кой знае какво, но се оказа, че и толкова ме озорва с малко бебе... Веднъж празнуване с децата, веднъж с баби, дядовци вуйчовци и лели... А миналата година се бях зарекла да не правя такива големи събирания, но пак ме изнудиха
Поне си отядохме на торти
Много се кефя сега, че ям като ламя, а нищо не качвам За замразяването- вече прибрах граха, другата седмица мисля да си замразя моркови, докато са младички и крехки и по-нататък тиквички, зелен боб, чушки... Плодове не мисля да замразявам, ще я карам на готови пюрета и сезонни плодове. Добре, че имам свекър, който поддържа перфектна градинка, та имаме достъп до домашни зеленчуци. Месото също мисля да е домашно- пилешко, пуешко, агнешко, свинско ще намеря. За пъстървата е много добра идея, благодаря на Саня, ще се възползвам
Директно освобождавам едно чекмедже от фризера само за бебето, остава и да има желание да хапва от моите манджи. Готови пюрета не мисля да замразявам.Честита трета месечинка на всички празнуващи бебоци днес!
Ами, не се сещам друго
, пък и да не се уливам в словоизлияния. Лека нощ 
P.S. Биг мама, бях те забравила за тортата, обещавам утре да попитам и да ти кажа името на сладкарницата (то във фейса го обсъждахме, дано се сетиш).
Николета се роди секцио 3400 кг. и 51 см., скоро ще направи 3 месеца и все още е само на кърма и се надявам още поне толкова да продължи. Нито веднъж не съм я хранила след 00.00ч. даже не ми се и буди, последното хранене е в 21.00ч. и така откакто стана на месец и половина след това направо в 6.00 даже понякога и в 7.00ч. Утре ще я водя на консултация и също така ще й поставят третата ваксина.
Пресиян за моя радост не прояви реакция от ваксините, дано така минат и следващите пу-пу!
S.I.N. Честита ти дъщеричка, браво за режима и безпроблемното кърмене, все така да е
Само радост да ти носи мома Николетка! 

не намирам други емотикони, които да покажат отрицателните ми чувства към тях. Та ще сме със задължителните, а всички за инфлуенца просто 
благодаря за бързото включване! Поне едно нещо е безвредно!
И това се случва през 2 часа някъде. След всички съвети на ЛЛЛ за увеличаване на кърмата караме нощно и сутрешно хранене без добавка...дали да не пробвам да махна добавката?