АПРИЛче весело расте - гука, смее се и маха с ръце! - Тема 2

• 30 445
  • 714
  •   1
Отговори
# 435
  • София
ani_d на мен ми препоръча педиатърката след ваксината да дам 5 гранулки стрити, т.е. да му ги натрия с пръст или биба от вътрешната страна на бузките, но Савата се чустваше добре и аз не му дадох...ще видим по-натам как ще е.

# 436
писах писах и ми изтекла сесията и сега наново.Бобо и Алекс това което се е случило на детенцето ти е ужасно.от сърце ви пожелавам Алекс да се оправи и да расте здраво и жизнено момченце. Hug все не ми остава време да пиша тук,повече се включвам във фейса.иначе сме си добре,с Давид си наддаваме заедно, #Cussing out вече съм +5 кг от раждането насам.не знам какво ми става,дори не мога да кажа,че се храня повече.движа се много и пак дебелея.вероятно и егенето си казва думата newsm27,ама съм много нещастна.винаги съм била слаба,а сега съм заприличала на лелка.е поне се надявам,че като спра да кърмя ще се нормализират нещата.   newsm17 но поне откъм  bombs съм го докарала, Joy никога не съм била така  newsm36,за радост на мъжо.сега отивам,че ме викат на млечния бар  Hug

# 437
Днес се видях с една много бременна приятелка, която също ще ражда в Шейното като мен. Разказвах й кое как е там и ми стана едно мило и хубаво, даже малко й завидях, че  всичко й предстои, защото първите емоции са незабравими Simple Smile

А моето диване май пак ще спи до 1 през нощта, че да се чудя после какво да го правя Simple Smile

# 438
TУЯ

5 гранулки на гладно ден преди ваксината
5 гранулки на гладно в деня на ваксината
5 гранулки на гладно ден след ваксината

Peace

# 439
здравейте маминки, обръщам се към тези от вас които имат шевна машина  Joy
най вече към BIG MAMA и Desi Mitkova (ако паметта не ми изневерява)  Simple Smile тъй като искам да си купя такава ми трябва съвет и/или препоръка по какви критерий да си я избера и имали неща които за особено важни и трябва да внимавам. всякакви препоръки са добре дошли  Hug смятам да я употребявам най вече за дребни поправки, чаршафчета, покривки...в общи линии само за прав шев  Laughing благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 440
  • Пловдив
най вече към BIG MAMA и Desi Mitkova (ако паметта не ми изневерява)  Simple Smile тъй като искам да си купя такава ми трябва съвет и/или препоръка по какви критерий да си я избера и имали неща които за особено важни и трябва да внимавам. всякакви препоръки са добре дошли  Hug смятам да я употребявам най вече за дребни поправки, чаршафчета, покривки...в общи линии само за прав шев  Laughing благодаря предварително  Hug Hug Hug

И аз съм с такива мераци, ще следя с нетърпение за отговор, че съм много боса в техническо отношение!!!  Peace

Вчера дадох Калциевия глюконат, ще дам днес и Вит С и Туята по някое време, че утре е деня на боцкането и съм в едно предстартово настроение пак  #Crazy  Sick

Една приятелка роди миналата неделя момиченце, почти с мерките на Сашко, и вчера видяхме тяхния татко с техния батко, който е по-малък от нашия. Показаха ни снимка на сладураната- и на мен едно мило ми стана, сетих се пак за раждането и за първите тръпки край бебока, прибирането вкъщи при тате и бате... Една сладурана е малката, направо си я заплюваме за снаха, казала съм да ни слагат в списъка докато още  е празен  hahaha

Хайде да почвам да шетам, че бате ей сега ще се върне от разходка с баба и ще събуди малкия сънливец с някой крясък  Crazy

# 441
Въпрос към консултантките

Моето бебе от 2 нощи яде през час  Confused. През деня си хапва нормално, но нощем като почне от 2, 3, 4, 5 все яде. Зърната ми много ме щипят от това непрекъснато ядене. Мажа с един крем на Мустела, но не помага кой знае колко. Та вместо да си удължава съня, той прави точно обратното.
Дали не му стига млякото и затова да се буди, да си дояжда. Няма признаци нещо да го боли, да е неспокоен, коликите отдавна изчезнаха... Само на кърма сме, преди 2 седмици бяхме на консултация - наддава нормално и се развива добре.

Мислите ли, че е добра идея като стане на 4 месеца да започна вечер да му давам по малко кашичка преди кърмене и по този начин да откажем нощното хранене?

# 442
  • София
Marieta, да не би да му е топло и да е по-скоро жадно, отколкото гладно. Сега и времето пак стана горещо. На мен ми се случи това първата нощ като се прибрахме от родилния дом. След банята го облякох с по-дебели дрешки за сън, понеже ме беше страх да не му е студено и после ме будеше на всеки час.

# 443
Не вярвам да му е топло, пък и при нас няма жеги, но не изключвам и това като вариант. Аз вода не му давам, дали да не почна да му предлагам  Thinking...

# 444
  • София
Ох, сега видях, че не си в БГ. Аз му предлагам вода, но въобще не иска да я пие.

# 445
Моя пък Влади, както не искаше да пие вода, след днешната разходка от 12 до 13:30 така глътна 30 мл, че направо ме учуди. Явно жегата си казва думата. Затова избягвам да излизам в жегите, но днес имах работа и така се получи. Ще започна да му предлагам по-често вода.

# 446
Ох,мила,нищо не мога да те посъветвам.Знам,че немските машини са много добри.Аз работя с професионална JUKI,на теб определено не ти трябва такава.Моята само за прав шев,но много е голяма и ми заема половин коридор.Хубаво да има и оверлог или поне украсителен тегел.

# 447
  • España (Плевен)

Аз имам ето тази:  CARREFOUR HOME BSEW8360    Шия, но много рядко. Подарък ми е от мама и тате.  Peace

# 448
# 449
madlene вземи си една тойота ;о) хем малка хем практична и с доста бодове.Ще ти свърши перфектна работа.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт