48-ма Канадска Празнична и Лятна

• 30 792
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Вмъквам се само да кажа, че вчера бяхме да викаме с пълно гърло за Петър Стойчев и тази година имаше най-много българи от всякога. Голямо българско присъствие, голямо чудо, на където и да се обърнех, все български знамена bg Жалко беше, че по-голямата част от хората се бяха изнесли за награждаването, а за мен то точно си е най-голямата тръпка-бъларският химн на канадска земя...

# 616
Момичета, търся столче за кола за новородено и количка. Ако някой има сравнително запазени и иска да ги продаде може да ми пише.

Ох, за вчера ми е много мъчно,че не можахме да отидем. Много ми се искаше да подкрепим и ние Петър Стойчев. Аз винаги рева на такива награждавания, много емоционално ми действат.

# 617
Привет ние се видяхме с Вери и прекрасното й семейство. На когото му се гледат снимки, може да хвърли едно око Wink

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2065247829180.2110186.1 … 299752&type=1

# 618
Jennie, благодаря ти, но наистина ще е трудно от Торонто...

# 619
  • Калгари, Канада
Ние се прибрахме в неделя вечерта и набързо прочетох темата вчера /ама никак не сте писали – няма и 10 страници/. Започвам подред, дано не пропусна някой.

Честито бебче на kambanka! Да ви носи много радост! Hug

Rоnniе, честита бременност! Лека и безпроблемна! Hug

Elena.W, добре дошла!   bouquet  Ако не те затруднява би ли споделила какво точно преподаваш, в смисъл колко материал усвояват децата, колко домашни имат, имат ли достатъчно време за решаване на задачи и практика или по скоро е преподаване на теорията.

kaka_dora  Hug, гледам кръщенето е минало на ниво. Страхотно изглеждаш и домашните също.

nikolova, я каква красота сте видели  Grinning, що не каза по рано, че ще ходите там, че и ние да намажем  Wink, това място щях веднага да го включа в нашата екскурзия. По пътя не видяхте ли още нещо?

Нашата екскурзия с малки изключения мина много добре, доволни сме. Сега бързо влизаме обратно в релси с нормалните домашни неща.

За злополучния ден преди да заминем няма да пиша много, само ще вметна, че си полях (аз, а не децата – както много пъти съм очаквала) лаптопа с чай с много захар и много лимон. Цяло чудо е, че мъжа ми го оправи /разглоби, чисти и сглоби на ново и лаптопа взе, че и проработи/.

За самата екскурзия ще ми трябва доста време за да разкажа, а още не съм решила и къде да го направя, дали да е накратко или подробно и т.н., тъй че засега ще си мълча. Дано тези дни се ориентирам и намеря време.

Има обаче една случка от вчера, която споделям за да се посмеете.
Взех списъка с приспособленията за училището на Владко и цялото семейство отидохме в WalMart. След един час лутане и търсене кое какво е, се сдобихме с 12 тетрадки, разни папки, разделители, гуми, линии и т.н., огромно количество материали. Вече се бяхме запътили към касата когато мъжа ми констатира, че ако така учат в предучилищна, то какво ли ще ни искат за първи клас. Аз погледнах листа да му покажа приспособленията за първи клас, които също бяха написани там /всъщност от предучилищна до 4 клас всички приспособления бяха написани на този лист разделени по класове/ и какво да видя, била съм обърнала листа и сме пазарували приспособленията за 3 клас.    ooooh!   Crazy   Joy

Голяма съм забравана, исках да благодаря на всички момичета /и семействата им/, с които се видяхме, че намериха време за нас. Беше ми много приятно да се видим лично!   bouquet

# 620
мамамия Joy Hug

# 621
  • Торонто/Сливен
Момичета, ако сте ходили до Куба (Варадеро), бихте ли споделили какво е добре да вземем за там (особено неща, които са ви били полезни за децата). Мерси много! Hug

# 622
Приятели ходиха 2 поредни години таm и казаха, че спрея за коmари не иm е бил излишен при първото ходене.

Mаmmаmиа,
mожело е и още по-весело да се получи -  hahaha наприmер да купите нещата за 4 поредни години наведнъж.

# 623
Привет Канадки! Аз съм от отбора на Vancouver, BC. Нова съм сравнително в БГ Мамма. В момента очаквам да видя двете чертички след седмица време и общо взето се въртя из темите за ранните признаци на бременността иии из други посветени на "искам бебе" Simple Smile Но ще ми е приятно да се включа в Канадската група. Аз имам само една приятелка от БГ тук, на живо, тя е щастлива мама на юнак. На мен ми е време да я настигам. Опитваме за 2ри месец с мъжа ми за бебе и се надявам този месец да е станало канадчето Simple Smile 

# 624
  • Калгари, Канада
Sarnia, добре дошла при нас  Hug
Стискам ти палци за двете чертички  Grinning Но ако не е станало не се тревожи, понякога /точно когато го искаш/ не се получава /това от опит/

Mаmmаmиа,
mожело е и още по-весело да се получи -  hahaha наприmер да купите нещата за 4 поредни години наведнъж.

Дам, може да съм още по-загубена  Laughing 

# 625
  • Vaudreuil Canada
Минавам да си споделя поредния сблъсък с тукашната малоумщина ...
Не стига, че рядко излизам на някъде ама като изляза все на простотия ще налетя ... днес налетях на just for laughs - снимат детска версия та се пробваха да ме включат и ги наврях няма да казвам къде точно, че ще си изпрося бан за цял живот... Завършихме с извинения от няколко нива ....
Е няма такава човешка тъпота ... накрая на всичко отгоре ме питаха за оторизация да пуснат записа  Shocked  Разясних им някои работи за преждевременното раждане и че ако се стигне до там ще ги съдя неподправено та се ометоха набързо от пред погледа ми.....  Twisted Evil
Ей на споделих си...  ooooh!

Мамамиа честно първата ми мисъл беше че си напазарувала за няколко години напред.... чакаме подробности и впечатления и пълния маршрут на пътуването.

# 626
  • На бял кон в Pierrefonds
Благодаря отново на всички!

Мамамиа, много смешно. Joy Поне сега знаеш кое къде се намира в Уолмарт.
Наистина, намери време да разкажеш за екскурзията, мисля, че на всички ще е много интересно. На мен със сигурност.

shemet_neveroiaten, те хората си търсели доброволци сигурно, че няма много желаещи за гениалните им предавания.

nadi_n, аз съм с добри впечатления от Варадеро. Носи си много крем за слънце, че е доста силно, поне на мен така ми се видя през април. Навсякъде в Куба са много популярни термос чашите, защото може да си занесеш на плажа някаква студена напитка от бара например, или кафе. Иначе те дават в едни малки пластмасови чашки - 2 глътки и после пак трябва да ходиш до бара и да се редиш на опашка евентуално. Спрей за комари не сме ползвали. Мисля, че те пръскат, но зависи къде точно е хотела. За детето - надуваеми неща, на моето носих кофички и пр., като всичко оставихме там. Ако има нещо любимо за хапване - опаковано. Аз носих все неща, които бих носила навсякъде ако отивам на море. Вие кога ще ходите?

# 627
  • Vaudreuil Canada
shemet_neveroiaten, те хората си търсели доброволци сигурно, че няма много желаещи за гениалните им предавания.

Ами те първо ти погаждат номер-изненадка и после питат а може ли да го излъчим ....   #2gunfire

# 628
  • Калгари, Канада
Шемет, напълно те разбирам, намерили на кой да го прилагат (на бременни жени  #2gunfire). А какъв беше номера? Те повечето им номера са доста тъпички (не че съм гледала много от предаванията им, просто не ми допадат), чудя се как изобщо хората се съгласяват да бъдат излъчвани.

Аз сега свалям снимките.  Laughing

# 629
  • Vaudreuil Canada
Шемет, напълно те разбирам, намерили на кой да го прилагат (на бременни жени  #2gunfire). А какъв беше номера? Те повечето им номера са доста тъпички (не че съм гледала много от предаванията им, просто не ми допадат), чудя се как изобщо хората се съгласяват да бъдат излъчвани.

Една девойка боядисваше нещо и ме помоли да и подам четката от една кутия с боя та като се доближиш до кутията отвътре изскача една ръка и те опръсква с боя. 

Като цяло е тъпо, но какво ми гарантира, че няма да ми предизвикат раждане в седмия месец с една такава тъпотия.

Общи условия

Активация на акаунт