Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 751
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
         Ей, ако в къщи чистя така, както два дена вече съм се разчистила на работа... Като куче съм пребита и днес сигурно раничко ще гушвам възглавката, че да има време и копитцето да си почине...
      tqna , не мога, мила  Sad Чак края на юли може би ще ме огрее... Освен ти да свърнеш пътьом през София  Wink
      Видиш ли, desitka*, а ти толкоз и се плаши на тази трета. Браво  Hug  bouquet
      ArhMih, пепел ти на езика  hahaha НИ моЙ голяма  Crossing Arms
      skarlet71 , то и аз тъй бе, ама а се наканя да ям и или някой ще дойде, или шеф ще ме викне и... отича се яденето, Пък нямат край тия досадници баш по обед бе  ooooh! Не ядат ли тия хора!?
      Гледам, пак са се завихрили някакви обяснения - ще се ваздържа да се включа - всеки си има глава на раменете, предполага се, и може да се грижи за себе си  Peace
      Хайде да успокоявам страстите с по една козинка и да се просвам, че утре борбата продължава  clean badcomp sweating

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 196
mimensita много ми харесват твоите козинки благодарим ти,че ни ги показваш като ги гледам и много се успокоявам искам да попитам как качвате тези картинки утре правя месец дюканстване и искам да ви почерпя нещо но не знам как,така че ако някои има желание да ми обясни или качи почерпка от мое име  bouquet

# 197
  • Лутаща се
                       skarlet71 , то и аз тъй бе, ама а се наканя да ям и или някой ще дойде, или шеф ще ме викне и... отича се яденето, Пък нямат край тия досадници баш по обед бе  ooooh! Не ядат ли тия хора!?

Мимс, аз точно за това не ям точно по обяд. Стане ли 12 и клиентите плъзват. Всичко лудо се изсипва точно тогава.  #Crazy
Та си хапвам към 11 и после към 14 часа, като е свършила обедната почивка и на шантавите, и са отишли и те да работят  Mr. Green
ANNAFACE , подсети ме за милинките. Малииии, колко отдавна не съм си правила.   bouquet Влюбих се в пиците и джоба, а и ми е по-лесно да опека цяла тава хляб да имам за няколко дни, та да не се занимавам повече. Но в събота ще си спретна едни милинки, със сигурност  Heart Eyes

# 198
Здравейте! Докато се натуткам днес и стигна до компа- то Мимс вече раздала козинките Laughing
Падаща звезда, честит рожден ден! Пожелавам ти радост, щастие, любов, хубави моменти и приятни емоции.  nbirthday

Днес се престраших и изядох първата си гала- шопска салата + китайска храна. Както пише в книгата сипах си само по веднъж. За утре съм си изпекла вече скумрийката във фолио. След днешната гала, утре П ден. Интересно ми е какво ще отчете кантара утре сутрин. Ама паживьом, увидим. Дет се вика- утре и луната ще помага. А пълнолунието настъпва след малко...23:14:37

# 199
  • Пловдив
Падаща, честит Рожден ден! Щастие, късмет, здраве и любов!   newsm51

# 200
  • USA
Честит Рожден Ден Падаща звезда newsm51
Желая ти много здраве и късмет! newsm10

# 201
  • Испания
Нещо любопитно! Знаех, че Кейт Мидълтън и майка й са се подложили на режима на Дюкан месец преди сватбата, но току-що прочетох едно интервю в официалния испански сайт на доктора.
Интервюто е за онлайн списанието XLsemanal.

Заглавието е: Пиер Дюкан: "До 40-те хората отслабват заради естетичен външен вид, след това заради здравето". Питат го за същността на режима, дали е опасен и последният въпрос /по-точно консатация/ е: "Има много знаменитости, които прилагат Вашия метод.

П. Д.: И само мога да бъда много горд. Бях поканен на сватбата на Кейт и принц Уилям /на испански е Гийермо, представете си  Shocked Те си преиначават имената, както им скимне/ и няколко члена от кралската фамилия дойдоха да ме поздравят. Очарователни са и за четири седмици направиха повече за популяризиране на диетата ми, колкото аз за много години."

Тъкмо гледам през прозореца и края на пълното лунно затъмнение.

# 202
Добра вечер. Аз вчера и днес има много добри минуси - тази сутрин - 62 кг - ама и двата рибни дена си казаха думата. А дано утре се затвърди резултата , че в събота правя 3 месеца и ми се ще до тогава да видя кантара да започва с 61  Praynig

П.П. И още едно въпросче. От известно време пия ябълков оцет на капсули. Мога ли да продължа да го пия?

Аз пия ябълков оцет + пектин на капсули от първия ден на режима и мисля , че точно на него дължа свалените сантиметри особено в талията - за първия месец бяха 7 , защото той спомага и за изгаряне на мазнините. Поне на мен така ми се отрази.
Лека вечер на всички.

# 203
  • София :(
                Добро утро  Hug
          Хайде да пием по кафе и да погваме задачките  Simple Smile

p_i_i, честита месечинка   bouquet
      skarlet71 , добре се посмях рано сутринта с описанието ти  hahaha
      Ох, пак трябва да се работи..., хайде - усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 204
Добро утро прекрасни!
Днес одъртявам с една година Mr. Green, та викам да почерпя!

Тортата обаче е виртуална, за да не ми тежи после на съвестта някой кривнал от правия път! Crazy

Искам да благодаря на всички, че ми помогнахте да стигна до тук и че продължавате да го правите! Вече съм на 36 години, а килограмите и настроението ми са като на гимназистка! Blush
Благодаря ви момичета!

Хахахахах, чавка ми изпила мозъка! ooooh! Ставам на 36, а не на 37! Crazy

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 07:28 от (не)Обикновена

# 205
  • Испания
Честит Рожден Ден, (не)Обикновена!

Поздрав с клип на един вчерашен любим рожденик:

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 08:35 от smileys

# 206
(не)Обикновена, честит рожден ден!  newsm59
Бъди все така позитивна, лъчезарна и със страхотно чувство за хумур. Най- хубавият подарък за този рожден ден е подаръкът, който сама си си подарила- страхотната фигура   bouquet
ПП:Наканете се най- сетне с Тони и Алис да се видим. Поводите да се почерпим по дюкански стават все повече и повече Wink

За протокола: След снощната гала днес имам 400 грама в плюс. Обаче от снощи съм и в МЦ, така че плюсът си остава в загадка от какво е Thinking

# 207
Необикновенна честит рожден ден,много здраве,щастие любов,мир и радост

[/URL]

момичета днес правя месец от режима на Дюканпочерпете се за мое здраве и отслбване.

резултат-от 90кг.6 свалени 84кг.Т-от 97 на 94-3см. Х-от117 на 110 -7см.Благодаря ви на всички за съветите,рендосването и загрижеността,много сте ми ценни.Вече не се лутам и двоумя а вървя по отъпканата от вас пътека

# 208
  • Лутаща се
(не)Обикновена, честит рожден ден! Ти си толкова позитивен човек, че ти пожелавам само слънце, което да отговаря на твоята усмивка и толкова много щастие, че да се чудиш какво да правиш с излишъка.   bouquet

veroni76, от Мц ще да е плюса. Поне при мен тенденцията е след галите да имам минус, а не плюс. След вчерашната днес съм без промяна, нито минус, нито плюс. Но го дължа на недоспиването, иначе пак щеше да е минус.
А ние с теб се движим успоредно и вероятно при теб ще е по същия начин. Ще разбереш със сигурност когато се "отциклиш"  Mr. Green     Но защо едва вчера прави гала? Аз вече имам три.  newsm78

# 209
  • Варна
Здр,  Hug

Минавам набързо да дам отчет за следващата паднала половинка: дряннн, ей я - падна!!!
Т.е. точно 7 кг минус от 25 май - нямам думи!!!

Честито, (не)Обикновена!   cook

Честито, p_i_i   cook

ПП: Мименситке, върви си вземи една пъргава овца от тоя сайт бре! Дават ги без пари!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт