Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 740
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
  • Лутаща се
Скарлет, ако го ядеш кивито с триците горчи и аз не знам каква е причината  newsm78

Тц, ядох ги самостоятелно. Днес ми е галата, обядвах свинско със зеле, за десет дюканско кремче + 1 киви.
Да не би да е от подсладителя на крема?  Thinking

# 181
  • София
Скарлет, ако го ядеш кивито с триците горчи и аз не знам каква е причината  newsm78

Тц, ядох ги самостоятелно. Днес ми е галата, обядвах свинско със зеле, за десет дюканско кремче + 1 киви.
Да не би да е от подсладителя на крема?  Thinking

Тя под "трици" май има предвид кората на кивито, която много хора не белят и си ядат кивито с нея. И смокини съм виждала така да се ядат, а аз винаги ги беля...  Thinking

# 182
Аз точно триците с прясно мляко имах предвид, но може би наистина е от подсладителя.
Деситка кивито аз го беля, но смокините не.

# 183
Опааа,здрасти  Hug
Аз докато си изпратя половинката ,да посрещна мама и то денят свършил  Laughing.
Иначе с кг-те съм ОК .Вчера изкарах едни протеини и днеска съм 60,600. Party
Мога с гордост да кажа ,че 10 месеца вече съм в 4 фаза и виждам на кантара и 60 ,както влязох в четвърта . Party Party Party

Падаща звезда,честит рожден ден ,Прекраснице!Здрава,обичана и все така очарователна да си !

# 184
  • Лутаща се
Аз точно триците с прясно мляко имах предвид, но може би наистина е от подсладителя.
Деситка кивито аз го беля, но смокините не.
А аз беля и кивито, и смокините. Като се замисля май всичко беля  Thinking, ябълки, краставици, патладжан, тиквички....... Май само доматите не.

# 185
Момичета, как ви звучи 150гр. кисело мляко със степче и 3 лъжици трици за закуска, за обяд - една чинийка пилешка супа и 1 рибено кюфтенце и за вечеря 200гр. кисело мляко и едно "гювече" с извара, шунка и 1 яйчице (всичко това в купичка за крем карамел). Питам понеже или качвам или свалям каченото и си седа на едни килограми от не знам колко време, а съм още на П и тренирам доста . Sad Много ли ям, малко ли ям  Laughing

# 186

Което пък ме подсеща да си сменя линийката,защото преди малко най-безсрамно се метнах на кантара в Еконт и останах мнооого доволна.
Резултатът е с  1.500кг надолу . Mr. Green

elyam Поздравления за което  Peace Само ако не е много нахално на какъв кантар си се метнала не разбрах  Rolling Eyes и къде се случва това събитие newsm78 Може и на ЛС, да не разводняваме темата Peace

twisted_logik  newsm78 на въпроса дали е много или малко ще кажеш ти, защото само ти си знаеш колко, какви количества и какви храни си яла преди режима  Peace За мен това лично е много малко количество, но това е за мен - аз и преди съм яла много и сега пак си ям по много  Embarassed спирка нямам  Embarassed но ако ти си яла подобни количества и преди това, а сега дефакто просто следиш състава, демек да са само П или ПЗ, не мисля че е малко, само на закуската си слагай поне половин да не кажа цяла кофичка кис. мляко  Peace Закуската е много важна и на нея трябва добре да се нахраним, освен това хапвай за закуска 1-2 сварени яйчица, пил. филе, щунка, извара...в ПЗ дните и по една краставичка или доматче...
И друго щях да кажа - за новите ммомичета направи ми впечатление, че масово закусвате с кис.мляко и трици  newsm78 а даже някои се оплакваха и че не им допада, не им харесва и зорлян го ядат. Та за ТРИЦИТЕ - препоръчително е (не казвам задължително) да не се употребяват само в суров вид, понякога разнообразявайте и с термична обработка, ако щете и на фалшиво мляко с ориз  Peace Опитайте няколко от тестените закуски с трици и ви гарантирам че ще се чудите коя е най-голямата лъжица в къщи и с какъв връх да бъде когато си приготмяте закуската. Аз принципно от скоро процедирам да си правя хляб в събота/неделя за да имам през седмицата, и сутрин си приготвам сандвич(около 4мини филийки, т.е. два сандвича ми излизат слепени) с яйчен пастет, с котидж, с шунка (марулка, доматче ако е ПЗ), пия един айрян и това ме държи до обед, ама без дори да ми минават свински мисли. Сега вече хапвам и плода към 10:30-11:00 часа че се старая да е отделно (не винаги ми се получава де). Преди като имах време редовно си правих тутманик, милинки, бисквити, крекери, кексове....определено такава закуска с чаша айрян или чаша прясно мляко много по би ви заситила, отколкото 50-100-150 гр. млекце с 3 с.л. трици  Peace
А относно едното кюфтенце за остновно.... #Crazy #Crazy #Crazy ами незнам на бабето пекинеза, ама то и за кътника му нява да стигне (видях я супичката преди това - но тя е повече за раззядка и да ти оплакне червата отколкото за наяждане Peace)
И цял ден се каня да кажа: Дес, Евала бе батко  Peace  Heart Eyes
Ще влезети вие с Алис в отбора на Г3Ф,че досега от шашкане карахте някви луди 2+ или 3 на релси  Laughing, ама трябва спокойствие и силна храна, и най-вече време  Peace

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 18:44 от ANNAFACE

# 187
  • Испания
Момичета, как ви звучи 150гр. кисело мляко със степче и 3 лъжици трици за закуска, за обяд - една чинийка пилешка супа и 1 рибено кюфтенце и за вечеря 200гр. кисело мляко и едно "гювече" с извара, шунка и 1 яйчице (всичко това в купичка за крем карамел). Питам понеже или качвам или свалям каченото и си седа на едни килограми от не знам колко време, а съм още на П и тренирам доста . Sad Много ли ям, малко ли ям  Laughing

1. Ще ти кажа най-сърдечно и откровено, че е безумие и безотговорност това, което причиняваш на организма си, подлагайки го на режима. И преди ти го казах, и други се изказаха негативно, но ти продължаваш.

2. Това не е никакво ядене. Вечеря гювече в купичка за крем карамел.  ooooh!

Съзнателно не реагирах на постовете ти, след като писах първия път, защото не желая да участвам в това, което правиш. Заради безразсъдни момичета като теб казват, че режимът е вреден. Остава и от 9 юни насам да караш само на протеини. Явно, пишейки тук, разчиташ, че отговарящите ти не помнят за каква височина и какви килограми става дума при теб.

Цитат на: twisted_logik в Ср., 08 Юни 2011, 19:15

Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171

Просто нямам думи повече!  Naughty

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 19:18 от smileys

# 188
smileys , знам какво ми казахте и сега на закуска изяждам каквото преди за цял ден. Просто не мога да ям повече от това, което съм описала по долу. От както съм на режима само 1 път съм изпитала глад и това беше вчера между закуската и обяда, но тогава нямаше как да ям - бях на работа, но пък затова на обяд си се почерпих доволно. Не си мисли, че ям по толкова малко нарочно. Толкова ми е капацитета изглежда  Laughing и се чудих дали не е в това проблемът, че не мърда кантарът, дори и с грам

# 189
  • София
Момичета вече трети ден се справям да спазвам ударен режим. Твърдо съм решила да успея! Благодаря за подкрепата ви! И ако  може едно въпросче: ролца от раи знам, че може да се хапват в ударната фаза и лук като подправка, но какво количество лук означава това? Питам понеже съм яла една рецепта с ролца и лук ( без мазнина, разбира се ) и се чудех дали мога да си я приготвя. Simple Smile
П.П. И още едно въпросче. От известно време пия ябълков оцет на капсули. Мога ли да продължа да го пия?

# 190
  • Испания
smileys , знам какво ми казахте и сега на закуска изяждам каквото преди за цял ден. Просто не мога да ям повече от това, което съм описала по долу. От както съм на режима само 1 път съм изпитала глад и това беше вчера между закуската и обяда, но тогава нямаше как да ям - бях на работа, но пък затова на обяд си се почерпих доволно. Не си мисли, че ям по толкова малко нарочно. Толкова ми е капацитета изглежда  Laughing и се чудих дали не е в това проблемът, че не мърда кантарът, дори и с грам

Вече имам чувството, че се подиграваш с нас, които се опитваме наистина да споделим опита си с хора, които имат нужда и акъл в главата. Принуждаваш ме да бъда груба.

Момичета вече трети ден се справям да спазвам ударен режим. Твърдо съм решила да успея! Благодаря за подкрепата ви! И ако  може едно въпросче: ролца от раи знам, че може да се хапват в ударната фаза и лук като подправка, но какво количество лук означава това? Питам понеже съм яла една рецепта с ролца и лук ( без мазнина, разбира се ) и се чудех дали мога да си я приготвя. Simple Smile
П.П. И още едно въпросче. От известно време пия ябълков оцет на капсули. Мога ли да продължа да го пия?

smile3529 От стр. 1:

УДАРЕН ЕТАП: - ускоряване на метаболизма
Ядат се САМО белтъчини (протеини). Колкото по – чисти (с малко мазнини), толкова по – добре. Това са: меса, риба, яйца, млечни.

През ударния етап не съм яла рулца от раци. За лук да не говорим. Рулцата са разрешени, да. Казвам за себе си. По време на втория етап ядях много от тях и не ми пречеха на свалянето. Много момичета тук се оплакваха, че задържат или качват от тях.

За капсулите на знам как стои въпросът, но на твое място бих ги спряла. Ябълков оцет се пие за ускоряване на метаболизма. Предполагам, че затова ги пиеш. Следвай стриктно режима и метаболизмът ти ще се ускори.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 19:43 от smileys

# 191
  • София
Благодаря за бързия отговор. Simple Smile

# 192
По никакъв начин не се подигравам! Дори и не се опитвам.
    Преди да започна режима ядях в пъти по-малко в продължение на 1-2 месеца и просто бях привикнала. И сега дори и това ядене ми идва в повече. Опитвам се да увеличавам. Следобед се мъча да хапна дали шунка, дали рулца от раци или някакво кремче (нещо просто за преядка), дали просто да пийна прясно мляко, но ако ям повече вечерята ми много намалява. Съвсем не го правя с умисъл това, напротив - умисълът е в това как да се излъжа да ям повече. Точно затова и винаги си готвя нещо, никога не разчитам на просто сварено месо или опечено на скара, разнообразявам, подправям с различни подправки, за да ми е максимално вкусно. Наистина не го правя нарочно това с яденето  Cry Cry

# 193
twisted_logik
При ръст 170 -цел 48кг си е или подигравка с нас или болен мозък.Ако ти бях майка щах сериозно да се притесня ако знаех какво целиш.
Имам две познати спасили се от анорексия и знам,че нямаш вина това е в главата ти,но наистина поговори с някой близък.
Мое мнение ,ако има засегнати да не са писали тук. Peace

ANNAFACE няма какво да разводняваме Mr. Green,в офис на фирма Еконт - куриерките.Ами какво да се прави не устоях. Crazy

Иначе аз на шега започнах ,но ми хареса-хапвам по всяко време и каквото имам под ръка.
Колкото до съвета ти за закуските-на мен са ми любими и минавам на мляко с трици само в краен случай и то ако не съм в къщи.
Иначе милинки,пици,соленки,сандвичи,всичко беше пробвано.
Сега ще потърся рецептата за крекерита,та да си приготвя утре за из път.
Моят съвет към новите/като мен де/ е да пробват.

tonnny_bg да,успокоих се,като прочетох за млякото и да ,назад в темичките видях и дискусия по въпроса Hug

# 194
Няколко страници по назад казах, че вече не целя тези 48килограма, а просто това да се харесам. Също така качих снимка и хората се съгласиха, че имам да свалям, дори и малко. Затова и правя режима, затова и се опитвам да го спазвам, затова и ще се преборя с манджите Grinning. Все пак благодаря за отговорите

Общи условия

Активация на акаунт