Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 723
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Падаща Звездичке, Честит Рожден Ден, миличка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
Бъди ни все така красива, нежна и прекрасна!
Жива, здрава и щастлива! И една дюканска торта няма откажем Wink!

За теб и Наздраве!!!

# 166
Извинявам се, че така един след друг постовете, но забравих.....
Падащаааа, само да ми паднеш ей   newsm51

Да си ни много здрава, обичана и щастлива   nbirthday newsm59 newsm67  

И аз искам торта пъкк...   Crossing Arms
Ай Тумбе, халал да ти е.. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 00:51 от ANNAFACE

# 167
  • София :(
              Добро утро  Hug
          За мен е време за кафе, а за вас?

Падаща звезда , ЧРД  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 168
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Благодаря на всички за пожеланията. Hug
Чакайте да почерпя .Мислех да се скатая, ама подочух едни пожелания ако пропусна ,и чак страх ме хвана. Mr. Green

Да ви е сладко!

# 169
Добро да ви е утрото и прекрасен денят момичета    Hug

Падаща звезда да си жива и здрава и килограмите като звезди да падат  Grinning Гледам ти лентичката чудна  Peace Браво на теб   bouquet

Мименситка много ме радваш отново с хубавите постове  Hug Айде намини към морето следващите седмици  Praynig Приготвила съм ти нещо спецялно  Wink

Шушинка душичка златна  Heart Eyes Много ти се радвам пази се   Hug

Малко офф сори  Simple Smile
Смайлис синът ми се завърна в неделя от Барселона.Ходи да поучи малко.Изключително доволен. Беше там точно за мача и е изживял невероятни емоции покрай празнуването ама много скъпо му се видяло.Само казва виното ефтино, но само на вино не се изкарва  JoyПил чудно кафе-лече и доста забележителности разгледал.Ходил и до Ибиза на откриването на огромна дискотека.Изобщо голям фън  LaughingМного ми се ще някой ден да я посетя и аз тая красива Испания.

Такааа книгата днес дойде  Party Ще чета в самолета.Багажа събран, сън не ме лови вече  Simple Smile Утре последни приготовления, четвъртък последен работен ден и в петък отлитам. Юхууу  Party

# 170
  • Испания
Падаща звезда, Честит Рожден Ден!

tqna, Барселона е един от най-скъпите градове в Испания. За виното не знам. Има и скъпо, има и евтино. От започване на режима се сбогувах с алкохола, та... не съм много информирана. В Испания, както и във всяка друга страна, има какво да се види.

Лек път и само положителни емоции в България!  Hug

# 171
  • София
Звездичкееее  Hug ЧРД, мила! Все по-слаба, красива и щастлива!!! Пожелавам ти -10 кг!!!  Mr. Green

tqna, еуфорията ти е супер заразителна и внася страхотно настроение  Heart Eyes

Добре, че Анн от вчера ми напомня за отчет, та да се разпиша с мерки за 2 месеца в 3-та фаза:
начало на 3-та: КГ-60.1, Т-73, Х-97.5, Б-55,5
1 месец в 3-та:  КГ-......., Т-74, Х-98,  Б-57
2 месец в 3-та:  КГ-59.1, Т-72, Х-97.5, Б-56.5
Гръдна не отчитам отдавна, щото там разочарованието е пълно, коляно никога не съм мерила, а за ръката рядко се сещам... За съжаление не си взех листчето с началните ми мерки (преди режима), но имам спомен за тези:
начало на режима: КГ-88, Т-98, Х-119.

# 172
  • Плевен
Честит Рожден Ден на Падаща звезда! Най-сърдечни благопожелания за здраве, щастие, късмет, любов!
Поздравления към Мира за десятката, към Деситка за успешна трета, към Весето 87, че се е присъединила към нас!
Специално искам да поздравя Мимс за вниманието й към всички нас! И да папкаш на работа, да слушкаш, че да не пораснеш пак голяма! Ще има тигани! В живота на всеки дюканец винаги има място за още една пържола през работно време. Ти сега да не кажеш, че не ходиш и до тоалетна, защото имаш много работа?!?
Иначе - суперлунието ще ни такова таковата! Взела съм мерки - днес още един чист пратеинов и въпреки това - тази сутрин имам +200 грама!!! аааа! Все пак съм спокойна! Аз се научих отдавна да си спазвам часовете за хранене, порциите и ранното вечеряне, но те лесно моите килца се не дават! Толкова пъти го правя това упражнение, че...свят им се завива! За мен сега е важно търпение и постоянство!
Тяна, толкова вълнение, че чак и на мен ми се допътува! Ама аз нали съм си в родината - накъде по-навътре от това! Радвам се и изживявам с теб тези чувства! Ще можем даже лично да се запознаем! Ще съм на Приморско от 19 юли - до 29, та тъкмо ще присъствам на бургаската среща! Приятен полет!

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 10:30 от ArhMih

# 173
Звездичкееее  

tqna,  
начало на режима: КГ-88, Т-98, Х-119.

desitka,и моите см.са такива с каквито и ти си почнала,дано и аз да постигна това което ти си постигнала.но с търпение и постоянство всичко се постига.Падаща звазда ЧРД,МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ  newsm59

PPменю за днес з-1кофичка кисело мляко 0.1% със 3с.л. трици    0-300гр. пилешко бутче с 1 кисело мляко0.1% в-300грама пилешко месо

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 11:56 от p_i_i

# 174
Честит рожден ден и от мен Падаща звезда!
Много здраве ,щастие,късмет и шепа  ,но истински приятели.

desitka* Аз стартирам ,както казва и Пии ,като теб горе долу и съм много щастлива да те видя така променена и много подмладена.
Теб ,както и всички останали ,защото често чета и ви гледам,но рядко пиша.

Къде ги правите срещите по морето,видях,че ще е 3 дни?
Аз не знам как съм с кг,че имам нужда от нов кантар,но сякаш са Ок.

Притеснението ми е сега какво да си спретна за път,при положение,че навън е 30градуса.
Май само доматки и краставички,пък на място ще си пазарувам.
Електронните кантари къде ги намирате newsm78

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 14:30 от elyam

# 175
  • София
desitka* Аз стартирам ,както казва и Пии ,като теб горе долу и съм много щастлива да те видя така променена и много подмладена.

Това за подмладяването са ми го казвали много пъти, и аз все съм мислела, че е ей така-комплимент от приятели просто... Обаче все по-често ми прави впечатление как се обръщат към мен непознати хора: на 19 години едно момче ме попита "лельо може ли да мина от тук", а в автобуса са ми остъпвали място  Embarassed, а сега-10 години по-късно ме наричат момиче, девойче, госпожице, какичка... Мнооого добре ми идва  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 12:41 от desitka*

# 176
  • Лутаща се
Хей, Мимс, аз съм търтейче - на бюро работя  Mr. Green  То за това и задника ми порастна - нямам движение.
Работя в офис, изцяло на компютър, по цял ден съм пред него. Похапвам работейки - в едната ръка лъжицата, в другата - мишката  Laughing

Падаща звезда, ЧРД и от мен   bouquet

desitka*, и при мен е така - преди бях "лельо", сега съм "какичка". МнОО голям кеф  hahaha Joy

Имам питанка към третофазничките. Какво става, като ям киви ужааааасно ми горчи  newsm78

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 13:51 от skarlet71

# 177

.........................................
Къде ги правите срещите по морето,видях,че ще е 3 дни?
Аз не знам как съм с кг,че имам нужда от нов кантар,но сякаш са Ок.
..............................................................

Аз май сесамоцитирам във всяка тема Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes elyam  Peace заповядай
Гледам, че и ArhMih също ще е по морето по това време - така че хайде всички заедно - колкото повече, толкова повече  Laughing Laughing Laughing

Цитат
Цитат на: ANNAFACE « #266 Четв., 02 Юни 2011, 10:26 »

Цитат
Цитат на: ANNAFACE « #609 Четв., 14 Апр. 2011, 09:55 »
За 24.07 - за сега сме аз и Сиссс, Мег, Дани, Ди, Шуши и Миленка и останалите бургазлийки (Несебър го броя към Бургас  Laughing) ще ме прощават ако съм ги изтървала (не ги питам изобщо - те трябва по задължение да присъстват), ще бъде добре Бистрето да си организира и тя почивката като миналата година и да се запише   Peace
Абе като гледам бая народ се събира, уикенд е все пак ....на варненки им е на час път, така че защо да не организираме една по-мащабна срещичка, а? Все пак и сезона е отпускарски, и при добро желание и разбира се възможност може да се съберем от всички краища София - няма да ви изброявам, че вие там сте голяма глутница   Laughing , Пловдив, Плевен, Търново, Стара загора.....
Айде подхвърлих идеята, нали вече и трябва предварителен график на отпуските по закон, така че планувайте си ги тогава и по път за морето се отбийте и в Бургас   Peace  Hug

Брех, че съм умничка бе...чак не мога да си се начудя на себе си   Rolling Eyes

Ай слабещ ден от мен, само положителни емоции и се замислете наистина за юли   grinning039

Ще си позволя да се самоцитирам....но има ли някакво развитие по въпроса  newsm78 Защото аз вече си планувам отпуската и мисля да я пускам към 18 до към 27-28 юли, че да мога да хвана слънчев загар за срещичката, пък и да се засека с tqna, която доколкото имам спомен ще си лети на 21.07 наобратно. Така че предлагам дружно да обсъдим плановете си - и да намерим някакво общо решение тези дни  Peace

# 178
Аничка  Hug каточели седим една до друга  Laughing Тъкмо гледах календара на компютъра.Ако искате дайте да се разберем примерно за 20.07 .Тъкмо и Арми ще е вече там.Пада се сряда и знам, че ще има работещи, но ще измислим подходящ за всички час.Ще има време и за работещите да се организират и да избягат от работа  Mr. Green
Ти както си тръгнала да се смаляваш няма да те видим в навалицата  Joy  Hug Да туриш високите чепици барем  Joy

Да се скарам на Мименситка  Laughing Ти що не папкаш а.Тука в тази тема сме се събрали ящните.Няма да издаваш фронта  Peace  Hug

Скарлет, ако го ядеш кивито с триците горчи и аз не знам каква е причината  newsm78

Редактирам да кажа на Деситка едно голямо Браво   bouquet Каква лелка та ти си една хубава млада жена  Flutter Изглеждаш прекрасно   bouquet
Елан и аз ще следя развоя  Mr. Green, но отблизо този път.Дано имаме възможност да се видим  Praynig Това си е стимулче за отслабване  Laughing Имате 1 месец, а преди срещата всички да пуснат снимки за разпознаване  Joy

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 15:00 от tqna

# 179
Не са комплименти,истина е-подмладени и разхубавени,което пък ме навява на мисълта,че всички инсинуации около това,че е нездравословна са лъжа,защото съм виждала хора ,свалили много кила,които изглеждат като смъртници Rolling Eyes

За кантарите въпроса е тъп,но наистина нямам време да обикалям и би ми било много лесно директно да знам къде да отида Laughing
Което пък ме подсеща да си сменя линийката,защото преди малко най-безсрамно се метнах на кантара в Еконт и останах мнооого доволна.
Резултатът е с  1.500кг надолу . Mr. Green

ПП. За срещата на морето,благодаря за поканата ANNAFACE Hug,ако съм наоколо ще дойда,ще следя развоя.

Общи условия

Активация на акаунт