Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 56 352
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Аз само картинки гледах  Laughing

# 721
Хайде от мен поздрави за Бигбаба и Скарлет

# 722
  • Лутаща се
Ай да му се не види, най-накрая успях да намеря батерия за един мой любим стар телефон и се оказва, че съм затрила зарядното  #Cussing out
Да знаете някой да има излишно зарядно за Самсунг Е 300? Че ми искат 15 лв за ново  #Crazy

Вещи, извинявай за оффа  Praynig

# 723
.....В ляво отпред на гръдния кош болка до побъркване-било невралгия или нещо такова и причината незнам каква е ,но май трябва да се подсиля.С витамили ли незнам.Две нощи не съм спала от болка,помагайте със съвета,засега съм на аолин,фламексин,милгама н,и едно мазило.Плаша се,не мога да дишам.
Иначе диетата си я пазя . Hug
Еlyam, тук не сме доктори-обърни се към истински такъв! Не си прави експерименти! Казвам ти го с най-добри чувства!

# 724
Два бързи въпроса за силиконовите форми   Wink

Директно ли се слагат в печката / например върху решетката / или се слагат върху някаква тавичка или в тавичка с вода   newsm78
И второ - кога се вадят нещата по-лесно - докато са горещи или като изстинат  newsm78

Безрайно благодаря предварително    bouquet

# 725
  • Пловдив
 И аз имам същото питане като Исаче... newsm78

Тази вечер си приготвих месото за пил.шишчета по рецептата на Смайлис и утре ще ги пекна на грил-тигана,направих си и течния шоколад(пак),а за утре съм си написала какво ще правя..Така че ,ще рапортувам утре  Peace

Спокойна вечер на всички Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 726
  • Лутаща се
isache, формите ми за мъфини слагам дирекно в/у решетката. Новата силиконова форма за кейк слагам в равна чиния, защото като я сложа в/у решетката се изкривява и кейка се изпича накриво, просто отдолу не е равна и не може да застане хубаво на решетката.
Вадя готовите сладкиши след като изстинат достатъчно, че да не ми пари.   chef

# 727
Чудех се аз какъв ли специалитет ще си избере isache, щом я засякох да разглежда рецептите на Смайлсчето Wink Аз сложих силиконовата форма за мъфини в тава. На картончето на формата пишеше да се сложи в тава. Може и на решетката, но щеше да ми се гъне. Като пробвах бисквитите дали са готови с клечка за зъби, те останаха на клечката Laughing Така хубаво се бяха изпекли, че се надигнаха заедно с клечката.

# 728
  • Испания
Между другото явно съм изтървала този прословут шоколадов чийзкейк,  

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.135 Малко след средата на страницата, където има много сЛимки.  Wink

Korni68, къде изчезна бе, сладурче?  Hug

elyam, много съжалявам, че имаш здравословен проблем.  Hug Но не е тук мястото да търсиш помощ.  Naughty Това е нещо сериозно. Иди на специалист и не слушай кой? какво? и как ти казва?, когато не е специалист.

isache, Only, Скарлет ви е отговорила. Аз съм махнала отдавна решетката на фурната, имам тава там. Слагам върху нея. Ако видя, че има опасност нещо да излезе, докато я слагам, както на бързи и лесни мъфини от стр. 6, които правих, извадих тавата, сложих силиконовата форма /за 12 мъфини/ върху нея и тогава я сложих пак във фурната.

Миналата седмица мариновах кокалите и месото по тях от две пилета и месото отделно, после го млях. Бях ви писала. А днес направих същото и в неделя всичко ще пека в тефлоновия тиган или на тефлоновата скара. Много ми харесаха.

Следобяд правих от стр. 2 Студен ягодов баварски крем с лимонов нюанс. На снимката ми се струва, че това е глазура и не би могло да изглежда така в действителност. Сега го извадих от формата. Само в една форма го правих. Снимах го. Разбира се, не изглежда така, като на снимката от блога, от който превеждах. Иначе е вкусен. Предимството му пред чийзкейка е, че няма Маисена.

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 22:56 от smileys

# 729
Смайлис , Смайлис Ти взриви целият Дюкански форум с тези испански сладкиши.Всички хукнахме да купуваме силиконови форми. Вече е 23 часа,а аз правя желираните ти тортички.Ще ги снимам за испанския албум.Отново хиляди благодарности за труда ти и желанието да споделиш прочетеното! smile3501 newsm51

# 730
  • Испания
Смайлис , Смайлис Ти взриви целият Дюкански форум с тези испански сладкиши.Всички хукнахме да купуваме силиконови форми. Вече е 23 часа,а аз правя желираните ти тортички.Ще ги снимам за испанския албум.Отново хиляди благодарности за труда ти и желанието да споделиш прочетеното! smile3501 newsm51

Благодаря ти! И аз те обичам!  Hug Ама...  newsm78 желираните торти са си мои.  Wink Не испански.  Laughing

И аз купувам силиконови форми като луда, макар че имах, но все нямам точно тази, от която имам нужда /както писах вчера/. Сега пак съм си заплюла едни, ама да видим кога ще ги огрея.  Joy

Още нещо: вчера изпаднах в телешки възторг, когато разбрах, че в една месарница мога да си поръчам телешки бял дроб. Испанците не ядат подобна простотия. Та, поръчах 2 кг и днес се оказа, че са донесли 4,5 кг, еФстеФствено ги взех. По 0,75 евро килото. И от сутринта готвя като луда: дроб-чорба за мен, друга за мъж ми Убав /с ориз и брашно/, за него дроб-сърма, за мен ще правя мусака със зеленчуци и дроб /така си го измислих/  Laughing Първо го купих, а после потърсих какво е положението с калориите, та ето какво намерих: http://www.bb-team.org/hrani/id/136474_teleshki-byal-drob-surov

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 23:12 от smileys

# 731
  • Плевен
Така е, така е! И аз днес си купих 3 пакетчета желатин на д-р Йоткер! Само дето не ми се ще да употребявам подсладител и до преди тези рецепти почти нищо не правех с него...Но и предните пъти забелязвах, че в края на втория месец от режима вече ми се прияжда нещо сладичко и ща не ща - прибягвам до него!
Иначе наскоро попаднах в един от бгмамамските форуми - ставаше дума пак за силиконови форми, но импланти! Та се жалваше потърпевшата, че се обърнали! Започнаха да коментират и гадаят накъде са се обърнали; имаше случай (истински - едната избягала под мишницата на сутринта!); а пък се посмях на предложението - през деня да си ги наместваш отпред, а вечер когато много ти се спи - лягаш по корем и ги избутваш на гърба - хем и мъжа до теб може през това време да си поиграе с тях!!! Та внимателно пипайте със силиконя!!! Не е шега работа! Само дето нашите форми са от от всичко по левче, а нейните бяха - всяка по 4 бона! Laughing

# 732
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
          Dorchester , дай Боже всекиму таквази УВСЪ, пупупу  hahaha Хайде, чакам снимки от морето  Hug
          tonnny_bg, е как как, ако требе и гостите ще подюканчиш, ама среща не се пропуща потакива тривиални причини  Crossing Arms
          Aludra , ха дано, ама ... на дали  Blush Щото то... само с кискане не става бе  ooooh!
          Mira 1919 , ти барем от ядене го докарваш, а аз само от мислене  Cry При мен звучи така - Мисля ли като шишко, ставам шишко, че и за норматив при това  Shocked
          naniika , сега ли го откри това!? Гледам, линк към прекрасните рецепти на smileys вече са ти пратили, можеш да се облажиш с кеф  hahaha
          ArhMih , то закуската за очите и закуската за коремчето са различни неща, бре! Гледай, ама не забравяй да ядеш  Laughing
          Korni68 ,  Hug
          elyam , марш на доктор, още сабалям  Naughty
          Вещи, ма те тия повечето са се докарали до модел на криво огледало, бре  ooooh! Единици са замязали на хора  Rolling Eyes
          мама красимирка , ние хубаво ще се поддържаме, ама кжи нещо повече за себе си, това 10 килца за година нищо не ни говори...
          skarlet71 , ти пък... При всичките нови технологии...
          isache , понеже не са с твърдо дъно, е по-добре да ги сложиш върху тавичика, не директно върху решетката, а кога ще извадиш продукцията... - зависи само от това колко си гладна  Wink
            smileys , спри се! И с готвенето, и със сладкишите, ей ти няколко  отлежели  протеинчета. Е, не само за теб де  Wink Hug
           Пък като съм почнала... да донашаря кувертюрата, барем се съберем повечко народ утре  Wink
      Среща на софийското дюканско стадо утре, 09.07 от 13 часа в Дивака на Гладстон
           Като гледам... време си е за козинките..., поне за мен де, пък вие си ги разграбвайте когато ви е угодно.

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 23:23 от mimensita

# 733
  • Плевен
Мимсче, ама тя много отлежала и чак залежала тая стока, бе!?! Joy По-добре да се гушкам с козинките! Лека !

# 734
  • Испания

smileys , спри се! И с готвенето, и със сладкишите, ей ти няколко  отлежели  протеинчета. Е, не само за теб де  Wink Hug

Мимсче, одобрявам и мерсОЙ! Първият и втория ги грабвам веднагически, че съм си лакомо дупе.  Joy  Ама, нИ моА сЪ спрЪ, бабите нямат спирачки!  hahaha

ArhMih, много са си добре момчетата.  smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт