Спамо-чат (12.06 - 18.06)

• 15 142
  • 918
  •   1
Отговори
# 870
Не, напротив аз не съм черногледа. Гледам през розови очила дори и е смешно острани. Просто гледам и слушам постоянно как се плюе по журналистите, които нямат сърца и колко нагли са и т.н та за това така реагирам. Иначе аз съм позитивно настроена към всичко и всички. Не ме бърка  Grinning Heart Eyes

# 871
# 872
О дааа, от тук обрах къде каквото имаше ново, което не съм пускала  Laughing вече почти няма виц, който да не знам и сайт който да не съм посетила  smile3515 newsm62

# 873
О дааа, от тук обрах къде каквото имаше ново, което не съм пускала  Laughing вече почти няма виц, който да не знам и сайт който да не съм посетила  smile3515 newsm62

Аз само последната страничка искахда погледнеш, че имаше някакъв нахалитет...ама не се е вясвал повече.

# 874
Да, да аз днес я четох. Този с ник "дядото" предполагам имаш предвид. Такива много, хубавото е обаче, че не се задържат Crazy ти до колко си на работа?

# 875
Смартиии, ЧРД мамуно златна kiss
Да си ми жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая   bouquet

Весел празник!   ura

# 876
  • София
За малко разнообразие - Спамо чат!!!  newsm10

# 877
Смартиии  Heart Eyesчестито  

# 878
спим а  Naughty

# 879
Благодаря ви, сладурчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 880
  • някъде ... тук ...
Смартичка, сега виждам... Малко на патерица, ама
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

Хайде на велопоход/пеша и т.н. кой както си пожелае.
Ние изчезваме Crazy

# 881
Смарти, аз сега виждамдушко.

ЧРД, да си все така witty, усмихната, с остър ум и забавна.   bouquet

Аз се включвам от Банско набързо преди да е станала мъжката част. Трябва да го викам,че имаме закуска, а съм гладнааааааааа. Снощи само на едно голо вино  Embarassed Качвахме се до Шилигарника и Бъндеришка, през лятото е перфектно. Опитват се да развият Банско и за летен курорт, и най-вероятно ще успеят. Днес отивам на обиколка на 3 СПА комплекса, да знаем кой е най-добрият и така....

Айде,цунки, ше бегам.

# 882
добрУтро и чао  Hug
отивам да се топИм   grinning039

# 883
ДУ...ще ви замоля да се държите прилично поне в недeля...

# 884
Добро утроооо

Общи условия

Активация на акаунт