90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №142

• 30 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен в новата тема, че старата я пропуснах почти Simple Smile

З: Ябълка и кафе
О: Салата, картофки и малко боб
В: Постен гювеч и маалко хляб

Simple Smile

# 16
Запис в новата тема! Мнооого  минуси на всички  bouquet

# 17
  • София
Ronic  bouquet
Днес въглехидратен- добре се напуках Sick Утре ще си бера гайлето #Cussing out

# 18
Момичета,на някой да му се е обърквал цикъла от режима?

# 19
Добър вечер момичета  Hug
Минавам само да кажа че утре заминавам при мама за 2 седмици и няма да пиша,
но по важното е да не прегреша, че как само готви майчето ...  Embarassed, но ще внимавам.
С детенце нещо много ни доскуча в София и ще се разтикаме по пътищата
После ще докладвам  Party

И за да не спамя, утре въглехидрати:
З:  кафе и банан
О: макарони
В: филийки с лютеница и нещо сладико

# 20
# 21

Първият ми цикъл след започване на режима беше доста оскъден.
Следващият си беше наред.
Нямам представа свързано ли е с режима, но това е нещото, което аз забелязах.

# 22
за цикъла и на мен ми е интересно да чуя мненията ви, мацки. аз тази вечер не издържах да изям само половината от обедното меню - доста бях гладна, та си изядох същото като на обяд, т.е. две яйца, два домата и една филийка ръжен хляб. следващите дни ще се опитам да съм по-стриктна Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 22:37 от violetabo

# 23
  Запис и от мене и мноооого минуси на всички ни!
  Днес плодовия мина добре. Утре ще ми е първи воден и се надявам да се справя с него.
 При мене този месец цикълът ми деше доста слаб, а никога до сега не е бил такъв. Даже след като родих стана около 8-10 дена и доста обилен. Живот и здраве ще видя другия как ще е.

# 24
На режима съм от 12 дни ....Всичко е много индивидуално и зависи от нашия организъм...Дори и да има някаква промяна трудно би било да се каже дали именно с режима е свързана.
Ани, чудесен резултат имаш и изглеждаш прекрасно! Поздравления!

Хапнах си сухар и лютеница в 17...толкова отдавна  Grinning...наливам се с вода...може би е по-добре да си лягам...а е толоква рано...
Утре е любимият ми плодов ден...нямам нищо освен 2 ябълки за закуска, но ще отида до пазара...лесно е когато е период на изобилие  Simple Smile

# 25
Иве-аз лично съм доволна от себе си след диетата. Работя още малко по оформяне на тялото ,но ефекта като цяло ме удоволетворява. Аз съм 176 и съм 58 кг. За околните даже съм малко кокалеста вече ,тъй че мисля ,че кг ми пасват добре. Даже снимки пусках тук. А Семирамида ме видя в края на диетата нека да каже и тя Blush Heart Eyes
Аз нямах проблем с цикъла по време на диетата и след това. Като че ли е маааалко по-оскъден само,но е като часовник.
Лека вечер от мен.

# 26
Утре белтъчен   bouquet

# 27
  • София,
М да видях те и направо ти се чудех на акъла закъде искаш още да отслабваш, но пък идеята с тренировките и стегнатото тяло е супер, и ако имах твоята воля за упражненията, може би щеше да е добре. Аз направо съм си още доста пълна, но съм и десет сантиметра по ниска, затова при мен трябва още малко. Едва ли ще успея да се сдобия с талия на манекенка Mr. Green, но при мен проблемът е в доста разширеният гръден кош, изобщо структурата на костите ми е доста разширена, така че ще е трудно.
А за цикъла наистина  си е доста индивидуално  Peace, при мен нещата незнам дали от диетата или от хомеопатичното лечение на което преминах отскоро но нещата доста се подобриха, такива кръвоизливи получавах преди, че не смеех да мърдам от къщи като съм с МЦ Rolling Eyes, ще видим как ще продължат нещата занапред де.

# 28
  • София
Вместо запис - така ви завиждам като ви чета и гледам разултатите  Whistling

Аз днес варива  Sick
З - половин ябълка и кафе
О- леща
В - картофи на фурна, с малко олио и много подправки  Grinning

Ама ядох май повечко картофи, отколкото трябваше и съм сигурна, че ще има отмъщение  Twisted Evil
Малката току-що заспа, а аз се захващам с  1ironing 1dishes newsm28..... После   bath1 и  smile3524

# 29

На мен цикъла ми закъснява 7-8 дена вече.Не можете да си представите какъв глад ме гони  Cry
Подута съм като топка и се чувствам 100кг.Не знам какво да правя ?????????
В почивка съм от около 2сед.и си спазвам правилата,но вчера като се премерих бях +2кг #Cussing out
дано е от цикъла,че иначе ще кача повече отколкото съм свалила........................

Общи условия

Активация на акаунт