Свободни боеве - ММА

• 13 661
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
И ти се регна днес, за да потърсиш мнение, така ли...не знам, провокативна тема, регистрация от днес....и аз надушвам конспирация....май, май, пак ни намазаха ските, а....ееййй, наскоро не бяхме се пързаляли.....

# 61
Марадона, Селинджър...давайте залози за други заподозрени  Joy

# 62
Марадона, Селинджър...давайте залози за други заподозрени  Joy

С това ненужно натъртване на модерно и престижно - Марадона. Би било напълно в тон с цялостното негово творчество.

# 63
В никакъв случай не го записвай на Шотокан или други дърварски карате стилове. Ако искаш да създадеш боец нещо по истинско, не само атрактивен балет и крясъци. Wing Chun, може би айкидо плюс здрави физически тренировки. И смело напред, с такава майка, няма начин да не успее, ама дано и таткото да е напорист като тебе!  

п.п. Марадона не беше ли футболист, не знаех че се състезава в свободните двубои.  Rolling Eyes

# 64
Чудесна възраст, направо си е за бой в клетка, според мен  Grinning

Поли-Поли ( в Баден-Баден ли те кръстиха така? хаха, извинете ме за евтините каламбури) , кой е казъл , че ще го пусна да се бие още сега... Нали първо трябва да тренира. и то много да тренира... Боевете ще дойдат като стане поне на 18... Моля ви, мислете малко предид а пишете глупости.

От темата за гражданския брак още те надуших, че си с великолепно чувство за хумор. Надявам се поне да не са ти смешни собствените ти шеги..., а тренировките мила моя не са бой. Те там ще го галят и ще го дундуркат сигурно. Как си го представяш ми е любопитно...И да нещата са толкова прости една майка пуска тема, в която иска одобрение да прати сина си да се бие, понеже е престижно и добре заплатено. По-просто от това здраве му кажи. А иначе да ти отговоря и на другия въпрос защо се търсят конспирации - аз лично отказвам да приема, че съществува майка, която обмисля възможността да запиша 11 годишният си син на свободни боеве, защото видиш ли можел да стане прост банков чиновник....започвам да се ядосвам на чуждите глупости, така че спирам.

# 65
За жалост явно това ни чака в таз държава- момчетата ни - ММА-бойци, а момичетата ни - чалга-певици.  smile3549

# 66
...кой е казъл , че ще го пусна да се бие още сега... Нали първо трябва да тренира. и то много да тренира... Боевете ще дойдат като стане поне на 18... Моля ви, мислете малко предид а пишете глупости.

Много недалновидно, много!
По-добре му купи една въздушна пушка и го паркирай на покрива на блока да тренира по съседските кучета и кварталните бабички... Язък му за тренировките, щом първият срещнат льольо може да му забие един куршум право в десятката...

# 67
  • Варна
Раздвоена съм в оценката си за тази тема. Хем не ми се вярва да има чак толкоз кухи майки, хем си казвам "Защо пък не?". Нали, според любимото клише "светът е шарен и разнообразен, и има всякакви чешити, затова е такова прекрасно място".  Laughing

Не вярвам да е Марадона, прекалено е плоско него.

# 68
  • Galaxy 13197853088
Мисля че повечето майки подскачат не толкова заради боя, колкото заради момичетата които са в компанията на момчетата.
Знаете как е.

# 69
За жалост явно това ни чака в таз държава- момчетата ни - ММА-бойци, а момичетата ни - чалга-певици.  smile3549

Хайде да престанем с клишетата , става ли? Ако го изкараш и в рима и мелодия юе си помисля, че си Недялко на Бургас и морето.

Поли-Поли, а ти тренирала ли си боен спорт? И ако да, какъв?

# 70
3 месеца карате, къде е връзката?

# 71

Ами много компетентно се изкаваш. Все едно си с черен колан от Шао Лин... Но за три месеца едва ли си научила нещо повече от това как да се покланяш в началото на ката-та Simple Smile

# 72
...
Не вярвам да е Марадона, прекалено е плоско него.

Thinking Може да е завъдил имитатори... както майстор в дадена област поставя основите на своя школа...

# 73

Ами много компетентно се изкаваш. Все едно си с черен колан от Шао Лин... Но за три месеца едва ли си научила нещо повече от това как да се покланяш в началото на ката-та Simple Smile

Какво съм научила и какво не винаги мога да наваксам, ако преценя.
Не съм преценила, не съм продължила. Ти обаче как ще подобриш майчинската си преценка, това не знам. Съмнявам се, че се учи. Надявам се детенцето ти да е по-разумно. Компетентно се изказвам, защото съм чела, слушала, гледала и защото имам приятел който тренираше половин година и си тръгна със счупен нос и натъртени ребра. Ама това си е твойто дете бе, като искаш да се бие за пари, изпрати го да се бие за пари...  Mr. Green

# 74
Поли-Поли, ако един счупен нос е способен да те откаже, значи просто спорта не е за теб. Ти може не само нос, но и всичко да си счупиш на всеки спорт - футбол, баскетбол... дори и плуване ( ако плуваш със затворени очи и вместо да се обърнеш се удариш в стената... хаха)  А за това какво и кога може да се научиш, най-ветроятно вече ти е късно за бойни спортове, с изключение може би на сумо. Simple Smile
 Пийс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт