Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 290
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
някъде във форумите бях видяла линк откъде може да се купи подобна инфрачервена и ултразвукова преса. Може ли някой да ми помогне, много съм се навила!  Peace

http://cgi.ebay.at/BEAUTE-ULTRASONIC-PINK-REPAIR-HAIR-STRAIGHTEN … sh=item20b9464b47

http://www.belhairstore.de/Z-ONE-CONCEPT-ULTRASONIC-REPAIRING-SYSTEM

И в един български сайт мисля, че имаше.

Не мисля, че е трудно да се намери  Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 01:05 от B & C

# 391
Алена,
B & C ,
 благодаря за информацията!  Hug

# 392
  • при моите деца .....
Имам следния въпрос - решила съм да опитам боята MM Beauty, ако някой се е боядисвал може ли да ми каже дали е трайна, добре ли покрива бели коси и дали отговарят цветовете на каталога (с Гарниер тъмно руса съм ставала почти чисто черна  Sad)
Предварително благодаря!

# 393
Имам следния въпрос - решила съм да опитам боята MM Beauty, ако някой се е боядисвал може ли да ми каже дали е трайна, добре ли покрива бели коси и дали отговарят цветовете на каталога (с Гарниер тъмно руса съм ставала почти чисто черна  Sad)
Предварително благодаря!

Ми аз я имам вече 4 седмици и съм доволна

# 394
  • София
Предварително благодаря!
Ако си със светла основа ще ти се получат цветовете, има една сиво-пепелива, наистина става сиво. Щадяща е и косата си стои мекичка след боядисване, нормално трайна като цвят. На мен не ми харесва само, че са бедни откъм руси цветове - много светли и студени/пепеливи или пък топли, но тъмни ми изглеждат.

# 395
Здравейте Simple Smile някой ползвал ли е syoss 11-0

# 396
  • София
аз съм ползвала веднъж syoss но ест. кестенво точно 2 седмици и боята падна, дори отенък не остана от нея  Peace не я препоръчвам  Peace не знам русите нюанси как са, но при по-тъмните не държи изобщо

# 397
От syoss изобщо не съм доволна, пада много бързо и освен това цветът беше съвсем различен от това, което очаквах.

# 398
уф купих си ама.....да взема да си купя друга ли newsm78 разколебахте ме

# 399
  • в 1001-та нощ
ти какво ще правиш с нея  newsm78

# 400
ми така и така съм я купила ще я пробвам все пак пък, каквото стане

# 401
Мили русокоси красавици,

отново съм червенокоса - по-скоро рижа Simple Smile и то напълно умишлено.
Русото не ми прилягаше особено много, но не мог да не споделя с вас, че се чувствах изключително жива, спокойна и красива като блондинка!  Flutter
И определено разбрах защо толкова много хора предпочитат този цвят.

Определено се чувствах страхотно, но моите цветове са други.

Страхотно се чувствах и във вашата компания, затова и ще продължа да чета в тази тема!   bouquet

# 402
gardje, честито! А ще ни покажеш ли новия ти цвят?
Аз в последно време ползвам коректори, които премахват рижи и жълти оттенъци, но все повече се замислям за златисто или рижо, та дори и за тъмно червено.  Mr. Green
Много ми харесва, но леко ме е страх.  Blush

# 403
Мили русокоси красавици,

отново съм червенокоса - по-скоро рижа Simple Smile и то напълно умишлено.
Русото не ми прилягаше особено много, но не мог да не споделя с вас, че се чувствах изключително жива, спокойна и красива като блондинка!  Flutter
И определено разбрах защо толкова много хора предпочитат този цвят.

Определено се чувствах страхотно, но моите цветове са други.

Страхотно се чувствах и във вашата компания, затова и ще продължа да чета в тази тема!   bouquet
поздравления  - с какво се прави    bouquet какво съвпадение обаче ! аз днес си сложих... къна  newsm78 уж щях да я държа малко и станах рижа... но аз съм си такава, обичам да опитвам различни неща върху косата си. бързо оправих положението с един мат и сега съм приятно медно русо. но сигурно ще слагам индиго и общо взето ще ставам по-естествено русо. но пък обезцветената ми коса за първи път от 1-2 год е жива, мека и лъскава   Wink

# 404
  • София
а не е ли опасно да се смесват боя и къна?

gardje, и аз чакам за снимки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт