Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 294
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Възможо е да греша, предполагам нейното е 10.0 Rolling Eyes

Да, новите перлено-розови нюанси много повече ми харесват от стандартното пепеляво платинено русо

# 376
Аз се боядисах корените днес. Корените ми бяха около 3-4 см... Дължините мисля, че са в по-добро състояние, не ги пипах. Боята е суперизсветляваща на Виталитис, оксидантът 12%, съотношението 1:2,5-3
Основата ми  е светла, затова очаквах да нямам разлика корен-дължина, но такава има при някои видове светлина, където леко рижавеят  Close При друга светлина и на пръв поглед се сливат.
Дължините ми са третирани преди с блондор и всякакви бои само да отбележа и сега ги възстановявам от стреса.

Дължини - http://i52.tinypic.com/ng6djt.jpg
Корените тук са добре - http://i52.tinypic.com/34s4ck9.jpg
Тук се вижда как корените са леко по-различни http://i56.tinypic.com/10sdwra.jpg

Нормално ли е така да става или боята не е силна?  newsm78 Щипеше доста, тоест не ми се вярва да е слаба...

# 377
Блонди....при толкова бели и студени дължини няма как корените да не са по-различни.
Надали има боя,която директно да направи такива бели корени като дължините.То ако имаше нямаше да съществуват блондорите  Laughing
Аз точно затова се ядосвам,защото и аз искам студени корени,но не става само с боя  Confused

Иначе при едни маалко по-топли дължини тези корени щяха да се сливат и да не няма такава разлика или поне да не е фрапантна  Peace

Но нека и другите да се изкажат  Peace

# 378
  • София
хей нямам време да се похваля, боядисах се без да изсветлявам допълнително и се получи, цвета е супер точно като от каталога, когато имам време ще снимам и ще покажа bowuu

# 379
elasmen, честито!  Simple Smile

Blondie_, разлика със сигурност има, но според мен не е фрапираща, че да е грозно. 4 см корени при такъв цвят според мен си е доста. Колкото по-често се боядисваш, толкова по-добре ще ти стават корените.

Аз отново си купих Koleston Perfect  и отново ще експериментирам.   Grinning
Миналия път пробвах синия коректор, а този път ще пробвам лилавия. Mr. Green

# 380
Мисля че сега модата е медното, розовите оттенъци, по-естествените цветове, кичури

Аз все не мога да си намеря подходящ светло меден цвят, или са много светли или тъмнеят прекалено ooooh!

# 381

Аз отново си купих Koleston Perfect  и отново ще експериментирам.   Grinning
Миналия път пробвах синия коректор, а този път ще пробвам лилавия. Mr. Green

Aз за коректорите искам да питам-нали се слагат за да предотвратят нежелани оттенъци? Та синият коректор ще неутрализира оранжевото, а лилавия-жълтото.... Незнам каква точно боя си си купила, но нуждата от син/лилав коректор зависи от нея....Това е според мен,,,незнам дали е точно така...По-вещите да се изкажат...

Блонди, не са "дразнещи" корените, споко Laughing

# 382
Мерси момичета, наистина се сливат корени и дължините ми, аз нали съм свикнала на блондор и затова съм неуверена, но наистина боята е за предпочитане... Иначе дължините ми не са така бели като на снимката, цялата ми коса е със златист оттенък...

# 383
Aз за коректорите искам да питам-нали се слагат за да предотвратят нежелани оттенъци? Та синият коректор ще неутрализира оранжевото, а лилавия-жълтото.... Незнам каква точно боя си си купила, но нуждата от син/лилав коректор зависи от нея....Това е според мен,,,незнам дали е точно така...По-вещите да се изкажат...

Да, така е, използват се за неутрализиране на нежелани оттенъци. На теория е така, синият неутрализира оранжево, а лилавият жълто, но едно е теория, а съвсем друго практика  Mr. Green
Теория достатъчно съм чела и сега искам да видя на практика как е.  Wink
С коректорите нямам голям опит и в момента съм решила да наваксам пропуснатото.  Simple Smile
Като натрупам повече опит с най-различни коректори, ще разкажа за резултатите.

# 384
  • София
И аз ще си боядисвам само корените този път.
Това май ще го правя за пръв път - винаги си боядисвам цялата коса.
Но сега краищата са ми доста сухи.
Препоръчайте ми нещо - серум, маска?
Взех си ампула де.
А, да ви кажа - черния балсам на Глис не струва.
Аз вместо коректор си взимам балсамчетата на Престиж.

# 385
  • в 1001-та нощ
еластисайзер - преди шампоана - ще ти напи косата

за след това - интенс рипеър на лореал, дийп кеър на лакме ....колко дълга е косата и тънък или плътен е косъмът?  Rolling Eyes

# 386
препоръчвам маска със зехтин преди къпане - на мен просто ми преобрази косата.
Момичета, някоя от вас да е била на инфрачервена преса и има ли ефект?

# 387
  • в 1001-та нощ
да, има ефект  Peace зависи какво очакваш, как се ползва - с какъв продукт и т.н.

маслата и при мен са давали добър резултат, но отдавна не ползвам  Peace другите продукти са ми достатъчни  Peace

# 388
някъде във форумите бях видяла линк откъде може да се купи подобна инфрачервена и ултразвукова преса. Може ли някой да ми помогне, много съм се навила!  Peace

# 389
  • в 1001-та нощ
За сега само Feeling е споменавала, че си в взела  Peace

Алена   Hug ....Уреда е от тук:  http://www.davidpostalmarket.com/index.php?main_page=product_info&cPath=56&products_id=273   Peace
Свързах се с хората по телефона и бяха така любезни да ми я изпратят. Има и гаранция от 12 месеца.  Simple Smile ...

Общи условия

Активация на акаунт