Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички Embarassed

Отзиви за безамонячната на ММБюти? Тя е в розова кутия  Thinking

Ами точно за безамонячната не знам но по принцип ММ Бюти не е хубава боя (това е лично мое мнение) поне от това което съм виждала.Тя е нещо от рода на Престиж.Особено русото не хваща дори на обезцветена коса.В този случай евтиното излиза скъпо.По-добре заложи на по-утвърдена марка. Peace
АБСОЛЮТНО не съм съгласна-страхотни цветове точно като на кутията,щадяща и покриваща  Peace
http://www.foto.bg/data/500/medium/PICT1508.JPG - тук е нюанс "пясъчно русо"
http://www.foto.bg/data/500/medium/PICT0718.JPG - тук нюанс "платина"
Не знам но моите сблъсаци с тази боя никак не са били добри и резултата не е бил хубав-може би зависи от косата но за моята коса предпочитам да се доверявам на по-утвърдена марка Peace
Моля те,кажи кой нюанс си пробвала и не си останала доволна,че сега се каня  на натурално русото  newsm78

# 121
Ох не мога да ти кажа номер понеже не я купувах аз а момичето което боядисвах.Тъмно русо беше но не помня номер  Thinking Rolling Eyes

# 122
Zdraveite momicheta, sujalqvam za latinicata noo mi se precaka komputerut , a na tozi sum bez kirilica. Imam ogromen problem i toi e 4e si namazah kestenqvata kosa, koqto e izcqlo estestvena s Schwarzkopf izsvetlqvashtata i stana ujas - korenite stanaha jalti na mesta beli, a duljinite medeno oranjevo julti. Kakvo da napravq za da go opravq tova-predniq den na svekurva mi i stanz sushtoto i se namaza s pepeliva russ Prof boq i se opravi , noo pri neq bqha samo korenite i se opraviha, a s moita razlika v cveta neznam kakvo da pravq. Molq vi ne kazvaite frisier zashtoto sum v chujbina i tuk e 150 evro ako iskam da me opravqt... Confused Imam dostup do dve profesionalni boi na Wella 8.8  9.9 mislq che. Daite mi savet molq kak da postupq. Blagodarq predvaritelno Hug

# 123
Момичета, а как се маже(обезцветява/боядисва) къса(мъжка) коса? newsm78

# 124
  • на Север
Аз също се правя с ММ бюти и съм много доволна. Преди правех и кичури, а сега от 4-5 месеца си боядисвам само корените  и после емулсирам за 10 -15 мин. цялата коса. Цвета е много хубав и все ме питат с каква боя се боядисвам. Използвам М02

# 125
Каква ти е основата и какъв цвят се получава? Снимка ако може?

# 126
  • на Север
Естествената ми коса е кестенява, не много тъмна. От няколко месеца не правя кичури само корените. Другата седмица ще се боядисвам и ще снимам преди и след. Аз обаче не гоня бяло русо, а по скоро естествено Simple Smile
Корените ми стават натурално руси, а кичурите леко посивяват. Цялата изглежда като светъл карамел, оф и аз как го обясних Crazy
Е който иска светло рус няма да го постигне с тази боя

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 01:45 от CyberGirl

# 127
И аз естесвено русо искам и си мисля, че боята като е светла и много сива ще идсветли корените до натурално, но от сивото няма да има рижо или жълто  newsm78

# 128
Kriskaaa, трябва да последваш примера на свекърва ти и да се намажеш с професионална боя.
За да ти кажем с какъв номер да се намажеш, ще трябва да видим косата ти и трябва да споделиш какъв цвят желаеш да стане.

Момичета, а как се маже(обезцветява/боядисва) къса(мъжка) коса? newsm78

wdv, по същия начин както женската  Mr. Green

# 129
Kriskaaa, трябва да последваш примера на свекърва ти и да се намажеш с професионална боя.
За да ти кажем с какъв номер да се намажеш, ще трябва да видим косата ти и трябва да споделиш какъв цвят желаеш да стане.

Мерси. Ами мога да ви пусна снимки, нооо на едни изглежда по руса (жълто) а на други направо оранжева  ooooh!   А тя всъщтност е цвят между двете...ако ви пусна и двете снимки дали бихте се ориентирали, че е някъде по средата.... а колкото до цвета който гоня- то това е натурално русото, може би леко златисто русо, но знам че в момента не мога и да си мечтая за злато с това рижо, че май ще стане по- зле Thinking 

# 130
Kriskaaa според мен си вземи нещо по сиво аз преди така правех.

# 131

Kriskaaa вземи си нещо пепелно и колкото се може по светло за да ти убие рижавото.На мен рижавото си махна с Велатон 12.1 но мисля че и с друга толкова светла би се получило. Щом корените са по-светли почни боядисването около 2 пръста по надолу и като се намацаш тогава боядисай и корените за да има възможност боята да действа повече време там където е рижаво Peace Успех  bouquet

# 132
Благодаря момичета, а така дали би станал равномерен цвета ако с една и съща боя боядисам и корени и дължини  Thinking защото в момента наистина корените са доооста по светли. Но все пак по- големия ми проблем е факта, че съм рижава, така че ако мога ще действам и скоро ще се боядисам с нещо пепелно и светло значи... на Вела професионалните силни ли са достатъчно за да ме хване добре? Как мислите? И дали тези номера които имам вкъщи ще свършат работа  ooooh!

# 133
Venisss, може ли да видим и твоето пясъчно русо? GodaiVa, блондираш ли предварително преди ММБюти-то? Пясъчното много ми харесва и мисля да го пробвам, точно такъв цвят искам бежавеещо-сивеещ.

http://www.prikachi.com/images/578/3481578x.jpg

На втората снимка се е по - измило, но аз слагам блондор преди това.

http://www.prikachi.com/images/574/3481574A.jpg

# 134
Veniss....цветът е просто перфектен  Crazy
Аз също се блондирам,но  след това слагам все платина.
Сега ще пробвам с пясъчно русото,харесва ми много повече Peace

Общи условия

Активация на акаунт