Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 259
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
elfi4ka, моята основа също е 6.
До колкото си спомням, цветът от снимката е 10-ка +12% окислител. Точно преди него бях мацнала едно Палете 100, предполагам е от значение.
  Peace
Хехе, стана ми странно да се видя така, понеже не пазя снимки като цяло.   Hug

Значи ще пробвам със суперизсветляваща с 12%  Thinking Дори корените ми да станат жълти няма значение,ще ги матирам малко с перления на Престиж,но да не са оранж  Praynig

Желая ти успех!   Simple Smile

# 346
  • в 1001-та нощ
елфи - а какъв ти е косъмът - фин/плътен? твърд?

аз съм с доста по-тъмна коса и става само със суперизсветляваща  Peace

мисля, че си струва да пробваш  newsm78 може би не попадаш н аподходящата боя - предполагам си опитала много, но все пак  newsm78

при мен след раждането естественият ми пигмент потъмня с тон  newsm78 тон и половина, но сега ми се струва, че се върна, както си беше  newsm78  вероятно е било моментно  newsm78

# 347
  • Варна
Моля и мен да насочите към подходяща боя.
Имам много тъмна основа и вече един път се обезцветих. От там започнаха мъките ми - корените ми остават оранжеви винаги, а обезцветеното се боядисва. Опитах с няколко фризьора и бои Крамер, Che, но нищо. Последно се боядисах сама с Крамер, като сложих силен окослител в основата и слаб в краищата, но оранжевата зона в корените ми се увеличава. Казаха ми, че косата ми била с черна с червен пигмент и затова оставала оранжева винаги.
С каква боя да опитам, като цветовете които харесвам са 7.1 и 8.1 на Крамер.
Освен това от това лудо боядисване косата ми става като слама, въпрели че е много мазна по принцип и незнам как да я възстановя.

# 348
Алена...косъмът ми е тънък  Peace
Иначе ми е гъста косата, но с тънък косъм,винаги като ходя на фризьор го отбелязват  Laughing

В интерес на истината досега не съм пробвала проф.суперизсветляваща боя директно върху моята коса.С такива съм се правила,но само върху блондор.
А злощастните ми опити боя директно върху  корени са били все с масовки от супермаркета  и нищо прилично не ставаше  ooooh! Но пък на мои приятелки им се получва   33uu

Просто най-накрая трябва да пробвам със свястна боя  Peace
Благодаря за отделеното време  Hug

# 349
elfi4ka, наистина го зарежи блондора, от снимката видях че ти е доста изтощена като моята косата, а не ти е дълга. На мен по краищата ми е ужасно суха заради блондора, днес примерно я мазах с обилно количество зехтин и след 1-2 часа беше го поела и станала отново суха  Crossing Arms само като пример го давам...  Thinking ако някой знае други домашни лекове за суха коса да пише

# 350
  • София
Значи ще пробвам със суперизсветляваща с 12%  Thinking Дори корените ми да станат жълти няма значение,ще ги матирам малко с перления на Престиж,но да не са оранж  Praynig
Според мен няма да са ти оранжеви, ще станат топли, най-много златисти ще ти изглеждат, особено като ги сравняваш с много светлите си и студени дължини. Щом при мен не стои оранжево, дето съм с много по-тъмна основа.

Аз без да съм целяла точно това, започнах работа в понеделник в офиса на фирмата, която внася професионалните серии за коса и лице; та чакам да взема първата заплата и да си 'почерпя' косата с нещо по-така. Laughing Laughing

# 351
Аз препоръчвам на Селектив суперизсветляваща 1011-не жълтее и покрива корен на ниво 4-5. Смесвам с 12% Peace

# 352
  • в 1001-та нощ
елфи - аз преди време ползвах Лореал Преференс - суперизсветляващата - златистата, не пепелната и ми ставаше идеално, наскоро - още някой сподели успех с нея

моите корени са доста по-тъмни  Peace

Аня  Hug честито  Heart Eyes коя марка?

# 353
здр, аз съм нова тук,но ще се радвам мн ако ми помогнете ...бих искала да постигна този цвят на косата но не съм сигурна какъв е точно,само кичури ли са или някакво матиране??? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236161546412595&set=a … ype=1&theater   ето и още една снимка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238730432822373&set=a … ype=1&theater моляяя ви помогнете мии , а забравих да кажа,че цветът на косата ми е бяло русо,дори сиво,ако някой има идея ,моля да ми сподели  Hug Hug Heart Eyes Rolling Eyes Stuck Out Tongue

# 354
здр, аз съм нова тук,но ще се радвам мн ако ми помогнете ...бих искала да постигна този цвят на косата но не съм сигурна какъв е точно,само кичури ли са или някакво матиране??? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236161546412595&set=a … ype=1&theater   ето и още една снимка http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238730432822373&set=a … ype=1&theater моляяя ви помогнете мии , а забравих да кажа,че цветът на косата ми е бяло русо,дори сиво,ако някой има идея ,моля да ми сподели  Hug  Love Love Love Rolling Eyes Smile Smile
и аз събирам идеи по този въпрос....  Peace аз засега се сещам за   оцветяващ шампоан - мисля че ще стане иначе с боя е мн рисковано и изтощаващо според мен, а и не знам нейните фризьори какво смесват  Thinking

# 355
нз ,но мн искам да разбера мисля си,че с някаква розова боя може и да стане ,но само на оделни кичури ,за да се получи този ефект...http://www.facebook.com/photo.php?fbid=252489361435020&set=o … ype=1&theater на тази снимка отзад се вижда допълнителната й коса  кадето виси и ми се струва,че са розови кичури, но и самия цвят е някак си матиран...мн искам да го постигна,ноо нз как..  newsm78 Laughing Laughing

# 356
Алена...косъмът ми е тънък  Peace
Иначе ми е гъста косата, но с тънък косъм,винаги като ходя на фризьор го отбелязват  Laughing

В интерес на истината досега не съм пробвала проф.суперизсветляваща боя директно върху моята коса.С такива съм се правила,но само върху блондор.
А злощастните ми опити боя директно върху  корени са били все с масовки от супермаркета  и нищо прилично не ставаше  ooooh! Но пък на мои приятелки им се получва   33uu

Просто най-накрая трябва да пробвам със свястна боя  Peace
Благодаря за отделеното време  Hug

elfi4ka, подобно на a.l.e.n.a, моят коса е 5- ца,но и много упорита на изсветляване. Единствената боя, която ми е изсветлявала достатъчно , за да не се налага блондор е  била Кюн и боядисване на около 20- на дни. Между другото, установила съм за себе си, че с италиански бои при мен резултата винаги е незадоволителен. Желая ти успех   bouquet

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 07:16 от Natalka

# 357
  • На изток от Ада
nasito8988 не си взимай гарниер, много бързо пада боята Peace

аз довечера ще се подложа на боя
ами добре ,но тогава някои да ми препоръча боя която лесно да се намира  и да не е Палете , мерси че сподели мнение

# 358
  • в 1001-та нощ
Алена...косъмът ми е тънък  Peace
Иначе ми е гъста косата, но с тънък косъм,винаги като ходя на фризьор го отбелязват  Laughing

А злощастните ми опити боя директно върху  корени са били все с масовки от супермаркета  и нищо прилично не ставаше  ooooh! Но пък на мои приятелки им се получва   33uu

Просто най-накрая трябва да пробвам със свястна боя  Peace
Благодаря за отделеното време  Hug

elfi4ka, подобно на a.l.e.n.a, моят коса е 5- ца,но и много упорита на изсветляване. Единствената боя, която ми е изсветлявала достатъчно , за да не се налага блондор е  била Кюн и боядисване на около 20- на дни. Между другото, установила съм за себе си, че с италиански бои при мен резултата винаги е на задоволителен. Желая ти успех   bouquet

аз също ползвам Кюн в момента  Peace суперизсветляваща + 12% оксидант, но следващия път ще пробвам с 9%  Peace

# 359
  • София
Аня  Hug честито  Heart Eyes коя марка?
Мерси!  Hug
... Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 09:02 от Аня♥♥

Общи условия

Активация на акаунт