Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 232
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • в 1001-та нощ
antoanka  Hug хубаво е да поизчакаш поне 2 седмици  newsm78 -  не толкова, че ще съсипеш косата, но помисли и за скалпа

иначе - ако третираш на често корените - рискуваш да се късат после, като прегорели  newsm78

хубаво би било - да наблегнеш на възстановителни терапии - протеини и масла и след 2 седмици или повече - пак боя, но и с новоизрасналите корени  Hug

а също би била удачна и грижа за скалпа - с възстановяващи трапии (ампули, лосиони - от аптека или козметичен магазин  Peace)

# 436
Момичета, с цялата ми любов към светло русото - т'ва определено не е моя цвят и си се върнах на 8-миците Simple Smile

Боядисах се с Крамер 8.0 + 8.36 за дължините, като боядисвах сериозно в корените, а краищата на места само леко мацнах, за да стане естествено преливане от по-тъмно към по-светло.

Много интересно се получи, вижда ми се доста тъмно, може би 7, но знам че ще изсветлее.

Снимки малко по-късно Simple Smile

Мисля и да се подстрижа още малко, за да ми се махнат съвсем изгорелите-сто-пъти-блондирани краища  Laughing

# 437
Задавам въпроса си и тук,с надеждата да има някоя дама с опит с кичурите върху русо Simple Smile

Някоя руса дама правила ли си е тъмни кичури с безамонячна боя    newsm78

Почти съм се навила да си правя,че ми омръзна само русо,но се притеснявам да не си увредя косицата,а знам че с безамонячна кичурите падат бързо и колебанието ми е заради това да не би ефекта да е кратък и с лоши последствия newsm78

# 438
Това е най-доброто решение за нещо временно, няма да я увредиш, но избери цвят с пепелен оттенък, за да не червенее при падането  Peace

# 439
 Hug

А за колко време падат и напълно ли? И мога ли да си направя постоянни кичури върху русото с амонячна боя,нали съм достатъчно изсветлена,не би трябвало да се налага силен оксидант,но поне да бъдат по-трайни ако се харесам с временните  newsm78

# 440
  • в 1001-та нощ
е, с боите - "постоянно" е само изветляването, а на изсветлявана коса - още по-трудно  Peace

иначе - боите падат - няма как  Hug

# 441
Благодаря Ви  Hug

Значи фризьорката ми е права,че русо нищо не държи и по-добрия и щадящ вариант е с безамонячна боя  Peace

# 442
  • в 1001-та нощ
то и на нетретирана коса няма да е вечно  Peace

при избора на цвят - имай предвид, че няма да имаш свой пигмент, който да се смеси с новия, може би ще стои по-светло - да се изкажат по-знаещите и опитни

иначе безамонячната прави по-скоро цветен филм на косъма - не прониква толкова вътре, а при амонячните и влиза, но друг е въпросът колко ще остане

Peace

# 443
a.l.e.n.a. ,  благодаря много за съветите. HugПрез всичките години на тормоз върху косата ми съм се стремяла да се грижа доколкото мога за косъма, но признавам, че не съм полагала специални грижи за скалпа, а това действително е много важно, все пак състоянието на скалпа влияе на изхранването на косъма.Може ли да ми предложиш конкретни продукти, от които си била доволна.Благодаря предварително на всички, които се отзовават със съвети.

# 444
  • в 1001-та нощ
да, разбира се  Hug малко по-късно ще се включа с конкретни насоки (сега само прелитам набързо Wink  )  Hug

# 445
  • Бургас
Доволни ли сте от боята на Bes? Нещо не намирам каталог за цветовете, а във фризьорския салон в който смятам да ходя работели само с продуктите на тази марка.

# 446
Момичета как определяте този цвят?
http://www.kosilia.com/im/im_large/tamno-rusa-kosa.jpg

Моята в момента е такава :
http://www.kosilia.com/im/im_large/bialo-rusa-kosa.jpg

Предполагам,че дори и да реша да я потъмня малко като първото русо,няма да ми се задържи особено дълго  Rolling Eyes

# 447
Момичета как определяте този цвят?
http://www.kosilia.com/im/im_large/tamno-rusa-kosa.jpg

Моята в момента е такава :
http://www.kosilia.com/im/im_large/bialo-rusa-kosa.jpg

Предполагам,че дори и да реша да я потъмня малко като първото русо,няма да ми се задържи особено дълго  Rolling Eyes
elfi4ka, много харесвам първия цвят   bouquet води се някакво медно-карамелено според мен  Thinking но откакто златка си го направи мноого ми харесва ето http://i53.tinypic.com/ta24cl.jpg
да, наистина на много руса коса няма как да се задържи според мен без редовно да боядисваш и изтощаваш съответно  Thinking затова аз постигнах нещо такова с къна засега си изравнявам цвета но съм мноого доволна от това че съм медена блондинка  Simple Smile

# 448
Здравейте момичета!
Да се включа и аз в темата на русалките:)
От близо 15 години съм руса и най-добри резултати постигах допреди няколко години с Фармаколор 7F. След това тя изчезна от магазините и след много експерименти минах на Палете А10. Както повечето от вас ще се досетят - много зле за косата. Поекспериментирах си с разни бои тук но за съжаление резултатът никак не ме радва - винаги жълто-оранжеви корени и сега съм решила да мина на професионална боя. Колебая се мжду KEUNE TINTA COLOR 1001 и WELLA KOLESTON COLOR 10/6. Виждам че доста от вас ползват или вече са пробвали тези бои, та бихте ли ми казали, коя от двете би дала по-добър резултат в изсветляването и коя бихте избрали вие?

# 449
Аз се боядисвам с Велла повече от 2 год,само че с 12/11 и 12/89.С  другата боя опит нямам,но за тази мога да кажа,че е доста щадяща и трайна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт