Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 989
  • 732
  •   2
Отговори
# 105
    Привет, момичета, отдавна не съм писала, но по диагонал поне ви следя!
Бързам да честитя първите бебчета- нека са здрави, да растат силни и усмихнати за радост на мама и тати  bouquet

Вчера и аз до накупих част от тоалетите на беба, че трябва да се перат и гладят, капарирахме количката миналата седмица, все още ми виси въпроса с кошарата Crazy
Вчера бях на консултация, чакам резултати от микробиология, иначе малката каза лекаря се е ориентирала добре, към момента е 2,450 кг. Имам проблеми със съня ставам много рано и тук от няколко дни ме спасява една огромна възглавница от дивана, която ми помага да поспа, че иначе имам чуство, че съм с главата на долу и се задушавам ooooh!

Епона, браво за ездата, напълно те разбирам,ние преди 2 седмици открихме сезона с плажа и аз се гмурках hahaha

Чудя се на кой сайт да се спра, за да си поръчам слинг?

Пете, на мен с каката ми падна тапата и така си ходих няколко дена, но се обадих на лекарката ми и тя ме извика за преглед, оказа се, че имам 4 см разкритие, но тя ми пукна водите и просто ми дирижира раждането, а явно съм можела да изчакам още.

Хубав ден и спокоен  bouquet

# 106
  • София

Цитат на: tedi stoliova в Пон., 13 Юни 2011, 16:42
Бих искала да попитам понеже аз съм избрала раждането да бъде в Токуда болница с екип д-р Лазарова, имали и други бъдещи майки които са направили същия избор!
Приятен и спокоен ден на всички!
Аз също ще раждам в Токуда, само, че при д-р Стомнароска. Мисля, че при който и да е лекар раждането можем да бъдем спокойни, защото всички са професионалисти. Пожелавам много усмивки  през днешния слънчев ден newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 107
Fifita и аз имам малко коремче и моите околоплодни води са на границата но доктора ми каза че няма от какво да се претеснявам всичко трябва е наред  Simple Smile

# 108
  • София
Fifita и аз имам малко коремче и моите околоплодни води са на границата но доктора ми каза че няма от какво да се претеснявам всичко трябва е наред  Simple Smile

Благодаря ти. А бебето как се движи?

# 109
Ади филма не е комедия,в никакъв случай не е тъжен филм. За плакането- аз си поплаках ама той просто много ме разчуства, но го препоръчвам горещо да го гледаш  Peace
Епона разби ме с тая снимка  Party ,опитах се да си представя слизането...
Джен  Praynig дано всичко при теб мине по вода!
Пете  Hug ти направо си за пример,с паднала тапа завърши плана за петилетката и продължаваш ударно напред
Аз пък вчера си избрах датата на която да ми махнат серклажа,реших да отида на 29ти, беше ми свито да не се роди тогава малката,защото нали е св.св. Петър и Павел и има поверие,че детето така си идвало с името... а ние отдавна сме си избрали име... Ама вчера една близка моя приятелка ми обясни,че това не е по църковните канони и не значи,че трябва да я кръщаваме на светията,ако се роди на този ден,така че след 2 седмици отивам и после каквото такова  Crazy ...
Щях да пиша още,ама днес съм си отнесена,след снощното спане на пресекулки...
Приятен ден на всички   bouquet

# 110
 HugЗдравейте момичета,
честита нова темичка....Само да кажа,че юлските бебета трябва да изчакат до юли.... Naughty Peace
Фифита и аз бях  43кг.преди бременността,сега съм 58кг.,но при мен корема не е малък.Не знам как е бебчо с теглото ,в края на седмицата съм на ЖК.Бъди спокойна и се следи по-често,ако доплера е добър,няма страшно.Твоето бебенце ще бъде т.н. хипотрофче,но те много бързо възстановяват тегло след раждането.Бъди спокойна и усмихната.
Приятен и усмихнат ден на всички.До скоро... smile3525 newsm51 newsm51

# 111
Здравейте сладурки   bouquet
Да се запиша и аз най-накрая в новата тема.Ама много сте изписали,лелелеле браво на вас smile3501
Заглавието е страхотно,както и оформлението newsm51
Два дена нямах никакво време ,сега отивам да ви изчета и после ще се включа.
Хубав ден за сега Hug  love001

# 112
  • София
HugЗдравейте момичета,
честита нова темичка....Само да кажа,че юлските бебета трябва да изчакат до юли.... Naughty Peace
Фифита и аз бях  43кг.преди бременността,сега съм 58кг.,но при мен корема не е малък.Не знам как е бебчо с теглото ,в края на седмицата съм на ЖК.Бъди спокойна и се следи по-често,ако доплера е добър,няма страшно.Твоето бебенце ще бъде т.н. хипотрофче,но те много бързо възстановяват тегло след раждането.Бъди спокойна и усмихната.
Приятен и усмихнат ден на всички.До скоро... smile3525 newsm51 newsm51

Благодаря ти за топлите думи. Обаче ми е много трудно да бъда спокойна и усмихната.... По-скоро съм на тръни и със свито сърце. Преди малко ходих до черквата, но пак ми е сълзливо. На преглед съм чак петък и честно казано вече ме е страх да ходя при докторите....

Поздрави на теб и всички мами.  Hug

# 113
 Здравейте,коремчета!  bouquet
Джен и на всички имащи среща с бебо днес-чакаме ви с добри новини! Praynig
Ади,честита количка! Heart EyesСъс здраве да се возите1
Епона,имаш моите адмирации! smile3501
Галя, Hugблагодаря че питаш-добре съм-доста ме мори жегата,вчера смених поредният чифт чехли с по-широки заради оттоците!Но като гледам то и в роден Русе е жега като тук!На преглед и записи  съм в понеделник,а в неделя чакам пристигането на майка ми!Какво друго да кажа-купих козметиката за бебо и медикаментите,които се препоръчват тук за третиране на пъпчето на бебо и специалният измиващ гел за мен,които е за третиране на шевовете! Wink
Фифита,смятам че щом лекарите не виждат проблем,няма нужда да се притесняваш прекалено!За собствено спокойствие,ако решиш потърси второ мнение! Peace
Мона ,радвам се,че сте добре!  bouquet
 Калоянис,Пете Hug Hug

Относно контракциите- ето съветът на моята акушерка,които на мен ми действа доста добре-вместо всеки път да си казавате “Ужас,още една!!!“ си казвайте-“Ето,с една по-малко!!!“Така или иначе има много работа,която предстои на матката и е по-добре да я отхвърляме малко по-малко,вместо да ни се съберат всички тези усещания на веднъж!Бъдете позитивни и се радвайте на коремчетата!А за всички,които се надяват по-скоро да се срешнат с бебо-наблегнете на романтиката и секса без презерватив! Mr. Green Wink
  Приятен и успешен ден на всички и много прегръдки!  love001 newsm51 smile3525

# 114
Пете тая твойта тапа само ни разконцентрира тука Laughing все като вляза в темата чакам новини че си родила,а ти ще вземеш май да преносиш,щом се пънеш да чистиш като луда и беба не тръгва ThinkingЧе сме те взели за мезе тапата е виновна.На нея се сърди Joy
sirmanacheva какъв е бил този каръшки ден направо отвратително.дано мъниците са ок!
Fifita не се тревожи мила излишно.На тези мерки и теглилки много много да не вярваш,особено и доктора ако е леко завеян като моя по жк.миналия месец ходих на частно и док измери беба 1410гр.След 2 седмици бях на ЖК и го измери 1500гр Shockedняма да ти кажа как се шашнах само 90 грамчета за 2 седмици,а трябваше да са поне 300 отгоре за тези седмици в които бях.Филма продължава...Минаха 3 седмици и пак отивам на ЖК и доктора го мери и ми казва 2800(това сега на 7ми) и аз вече се чудя и мая как беба преди това за 2 седмици качила 90лрама а сега следващите 3 седмици -1300гр?????Ии на всичкото отгоре ми разправя как е главично ама главата и била над незнам си какво си (някакъв сложен термин естествено който аз не запомних) и няма как да я родя нормално щото щяла да бъде и голяма....щял да играе ножа  #Cussing outЕстествено аз пак звъня на частния за преглед че съвсем се обърках сещаш се....бегам на преглед -детето си беше 2280гр точно си отговаря на седмицата само 3дни по-големичка,застанала е от ляво на корема ми,главично перфектно за нормално раждане.Така че кфо да ти кажа 2ма лекари = 2 коренно противопоставящи се мнения.Ако имаш възможност отиди някъде на преглед при друг доктор просто за сравнение на мнения.Хем ще се успокоиш мила .
Джен наистина е важно че стигна до тук все пак беше тръгнала да раждаш преди 2 седмици и повече ако не се лъжа.Стискам де що палци имам за Мишкои за теб,но знам че всичко ще е наред!!!

# 115
Фифита разбирам те ,че ти е притеснено мила  Hug доколкото разбирам лекарите казват,че няма проблем, а на теб по скоро липсата на обяснение за случващото се те тревожи...
Бебето движи ли се както преди,усещаш ли го? Твоето вътрешно усещане какво е... Опитай се да си по-спокойна и да не мислиш лоши неща, ако имаше нещо притеснително лекарите щяха да кажат или действат нали... това са си много относителни измервания,аз моите даже и не ги знам какви са,на бебката де,просто ме погледна на 1ви Юни доктора при който ще раждам и ми каза : "Добре си"... това след 5 мин. взиране в екрана,човека си се води светило и аз не питам много имам му доверие на 100%, попитах го " А,тя добре ли е?" той се усмихна и каза: "Тя е по-добре от теб" това беше... колко тежи,дали е пораснала, как е застанала... нииищо. Ама съм спокойна и двете сме добре,така казаха. Вярвам ,че е така и всичко ще е наред. Следващия път като ме види ще е като ми маха конеца,по-често освен ако аз нямам оплаквания не иска да ходя... следя си тоновете всяка седмица и това е.
Сигурна съм,че и при теб всичко е наред,къде се следиш ти? Нали си имаш доверие на лекарите?

# 116
Гали, аз и преди бях писала за ваксината при RH-, преди 2,5 години ми я сложиха безплатно в русенското АГ, сега не знам как ще е, но по принцип съм чувала, че е на късмет - ако я има в наличност, ако не - купуваш си я. (Само да вметна, ако може Танчето да ми смени града на Русе, че сега мернах, че на първа ме пише от Сф.  Simple Smile - живяла съм и в Сф. 8 години, но не ми понесе  Rolling Eyes) Края на тази седмица съм на последно изследване за антитела, дано и то да е ОК.

Аз вчера ходих на запис за първи път, добре беше, малко контракцийки отчета, ама кофтито е, че и аз ги усетих newsm78, сега малко повече почивка, че  рано още да се срещаме очи в очи с бебо.  baby_neutral
В четвъртък съм на консултация да видим накъде се е завъртяла госпожицата и колко е голяма.

Чета, чета и не запомням нищо Blush, но съм с вас и се моля да сте добре всички и никакво проблеми да нямаме до края, че малко остана. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 117
  • Варна/Сливен
Привет и от мен  wavey
Днес си взех резултатите от стерилната урина напълно чиста  Smile така ми олекна че хич не ми се пиеха и други хапове.
Ади честито возило мила съз здраве да си я бутате с бебо  1stroller
Епонче като ти видях снимката душко ей такива  #Shocked обелих.Ми ти от кога казваш че ти липсва много ездата поне си си начесала крастата  thumbsup вместо да го мислиш  Mr. Green
Фифита не се притснявай въпреки че каквото и да ти напишем едва ли ще те успокоим,но и според мен е добре да потърсиш още едно лекарско мнение.Вярвам че с теб и бебчо всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover.Вярвай и ти  Hug
Ели липсваше вчера си мислех за теб радвам се че писа и че  сте добре  Hug
Джен имаш най-големите стиснати палци на света  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover за теб и Мишенцето  Heart Eyes
Пете заинати се твойта госпожица не и се излиза и това е въпреки зора който и дава майка и  Joy ама те мисля да знаеш влизам да проверявам дали не си родила  Hug
sirmanacheva малее егати деня бе мила ,то не стресови ситуаций ми направо нямам думи  Hug
Това за сега от мен хубав ден коремчета и всички които са напреглед днес ги чакаме с добри новини  Heart Eyes
 lovekiss

# 118
  • Варна/Сливен
Бе чета че май всички ходите на тонове мене не ме викат   Thinking защо ли  newsm78 А по принцип доки ми е много печен и добър и си го харесвам,явно болницата няма такава политика поне така си го обеснявам.Ама айде сега да не се вкарвам в излишни филми  Naughty че няма нужда  bowuu

# 119
и мен не ме викат на тонове semruna.

Общи условия

Активация на акаунт