Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 886
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Syjalqvam, no neshto se pretzaka kabela na laptopa i pisha prez telefona.
Petq, prekrasna novina, da ti e jiva i zdrava Simona.
Djen, chestit rojden den,poluchi prekrasen podaryk. Mnogo kysmet i shtastie ott sega natatyk.
Nia, ujas.

# 646
  • Варна
Здравейте най-после и от мен. От два дни се опитвам да ви изчета. Много писане, много нещо, но си има и причина - имаме си нови бебчета  Hug

ДЖЕН, ЧЕСТИТО! ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МИШО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, БЪРЗО ДА НАДДАВА И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТЕ У ДОМА! СТРАХОТЕН ПОДАРЪК СИ ПОЛУЧИЛА ЗА РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН! ДА СИИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА!
ПЕТЯ, СТРАХОТНА НОВИНА! ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСА СИМОНА!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГОО ДА ВИ РАДВА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЧАКАМЕ НОВИНИ КОГАТО ВЕЧЕ СТЕ У ДОМА!

Мираж, радвам се на добрите новини при вас! надявам се другата седмица да сте си у дома. поздравления за кърменето!

Сега да дам малко отчет - за последната седмица новините при мен са, че няма да съм при лекарят, при които си бях наумила.Той излиза в отпуска. Намерих си нов и съм много доволна; изглежда ми много спокоен. За моя учудване се съгласи да се пробвам нормално след първото ми секцио. ще чакаме само да тръгне раждането, което за мен беше най-важно. Бебка е вече 2400гр.Нямам никави индикации за раждане. Двама лекари ми казаха, че спокойно ще си изчакам термина.Да видим ....

Варненки, ако успея да се вклщча към лекциите, ще ви пиша да се видим  Hug

И още исках да пиша, но забравих какво. Пак ще се включа  Heart Eyes

# 647
Аз пък днес си чакам мъжлето  newsm44 newsm68 след няколко часа ще си е при мен
така че, ако залипсвам тези дни, най-вероятно не съм родила, а съм се отдала на татито  1dating

А пък ние как избрахме да раждаме посред лято, когато всички доктори излизат в отпуска... hahaha

Прегръдки на всички, ако ви изпусна, пожелавам само хубави новини  lovekiss

# 648
Честита мома на мама Петя! Да е жива и здрава и много да радва цялото семейство!
Честита двойна радост и на мама Амалейра!
Джен, Честит рожден ден! Бъди много щастлива nbirthday!
Аз съм добре, като изключим това , че вечер не мога да си намеря удобна поза за спане и седене. Много ми тежи вече и само пъшкам и охкам. Започнах с покупките по малко и така. За завиване съм купила чаршафчета и мисля да ползвам и тънки пеленки.
За името- нашата принцеска ще се казва Стилияна.
Чао засега Hug

# 649
Юхууу, какъв прекрасен ден е днес! Само хубави новини  Laughing Laughing Laughing

Добре дошла на малката Симонка! Пете, да ви е жива и здрава, много послушна и безгрижна! Надявам се, че всичко при вас е наред  Simple Smile

Джен, Честит Рожден Ден!   bouquet  bouquet Наскоро получи най-прекрасния си подарък! Бъди жива и здрава, много силна и само положителни емоции и много усмихнати дни!  newsm51

# 650
Кратуни, въпросният магазин, в който ни опънаха нервите е "Слънце".
Колкото до чаршафите-може да си поръчаш по твой размер и по твой вкус в ето този магазин
http://www.goldenpages.bg/bg/b/8704B10E-C7C8-DC11-AF55-00145E9525E4
А иначе на Тач има готови, ушити под Окръжна болница, но не веднага след светофара, че там режат глави, а след следващия светофар-до магазин "Джин Тоник" и срещу "Ремах формула". Аз оттам взех 2 комплекта. Ранфорс са, без олекотена завивка и струват 26 лв. на първото място, към което дадох линк е магазин за платове, но виж на снимките в албума какво са направили на Теди, та и ти ако си харесаш моделчета от нет-а, можеш да им занесеш и ще ти ушият всичко, каквото ти хареса.
Аз чакам да дойдат да ни прекарат нет, че от стария доставчик се отказваме. Цял ден ме дисконектва, и тъкмо започвам да пиша и...всичко отива по дяволите.

# 651
Петя, честита малка принцеса, да ти е жива и здрава и бързо възстановяване на теб!
[/b]
Джен, честит рожден ден, бъди жива и здрава, както и цялото семейство!
[/b]

Момичета, и аз ще дойда на срещата във вторник. Временцето го дават не толкова горещо!

# 652
Юлка, явно е от тежестта. Мен не ме болят сводовете, но  точно там където е извивката на стъпалото вечер имам такава подутина на единия крак, че направо не смея да поглеждам. Първоначално си помислих, че е някаква разширена вена, но пък да става на такава топка... Сутрин е по спаднало. Малко остана още.

# 653
ААААААААААААААААА!!
Тъп сайт!  #Cussing out #2gunfire
Писах и всико ми изчезна! напрао ми иде да ги убия от поддръжката... Да добавят сейващ бутон като пишем, за да няма такива приключения. Ако не знаят как - да питат мене, ще им дам няколко идеи за програмиране!
Ок, ще се опитам да възтанов нещата...  ooooh!

Искам да кажа, че получих някои неща от сайта на Пакостник и съм много доволна. Горещо препоръчвам летните спални човалчета Ванеса за 8,90 лв - хубаво памучно трико, прекрасно за летните горещини. Ако знаех, че са толкова чудесни да бях поръчала по две, на снимките на сайта изглеждат по-дебели.

Учудвам се как не родих днес. Мъжо е едно голямо дете и много обича да с държи така и се чуди, че все му правя забележки за това. Той изтърва в краката ми едно стъклено шише подмятайки го ( а знае много добре, че тези негови акробатични зяви ме стресират точно сега). Добре, че никой не се поряза и аз се оттървах само с една лека контракция

nut_ella  Hug

rumi_m2001 да това е магазина!  Hug Искренно се надявам в магазина да са се вразумили и да доставят нещата до ден-два.

Mary82 не се шашкай, след като бебо се е развивал добре за сега, единствено може да е изосталал с грамчета, за което трябва да прверят как е достъпа на кислород и кръв д него.

niа направо нямам дми за случката! такива родители  #2gunfire В някои бели страни наказват и лишават от родителски права и за по-малки простъпки. Тука в Италия преди месец за 2 седмици бяха намерени 6 бебета забравени в колите в големите жеги... Просто не мога да си представя как може да си толкова непокиз към детето си!..

addy_1 радвам се, че пак ще си с твоята половинка!  Hug

Айде от мене лека ви вечер и тре пак ще ви нагледам.  Hug Hug Hug

# 654
  • София
Ех, че хубави новини!

Петя, честита дъщеря! Да расте здрава и красива, за радост на всички ви!

Джен, честит рожден ден! Много щастие и късмет пожелавам, на теб и цялото семейство!

# 655
  • Sofia
Еееех колко е хубаво, вече бебетата валят яко  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Амалейра, честита радост! Да са ти здрави малките юначета Hug

Пете, честита принцеса! Много здраве и радост! Hug

Джен, честит празник на теб Hug Здрава, щастлива и обичана жена да бъдеш и всички мъже у дома много да те слушат  bouquet

Във вторник ще се прибираме с Ида, вече официално съобщено newsm44

# 656
Привееет, отново Hug

Ние след малко ще поизлезем на разодка, че пропуснахме сутрешната, защото не можах да спя тази нощ и така!

За подуването на ръцете и краката, моите също вече започват по малко, но е почти незабележимо и за кратко, което е добре, че с Коско от 7
-ми месец бях с гюлета вместо глезени ooooh!
На мен ми помага мазажа, миенето с по-хладна вода, сега се сетих и за леген с хладка вода и соли, ще пробвам и ще споделя дали има резултат.

Количката ни е ще е от една приятелка, тя каза, че ще я изпере, та на мсто ще преценя като я видя, дали да я пера или само да я "забърша" с мокра кърпа Wink

Аз още нито багаж съм стегнала, нито дрешки за изписването съм купила, абе... срам и позор ooooh! ама нали ми казаха, че няма да се ражда скоро, та се успокоих и така, другата седмица ще изперем пердетата в стаите и с чистенето ще сме готови на 100% bowuu

Мираж, много се радвам, че съвсем скоро ще си приберете Ида в къщи!!! Hug

Хайде, мацки, за сега това от мен, после пак ще намина!!!

П.П. Предлагам, когато една мама има Вестителка, да се изчаква имено тя - Вестителката - да съобщава новината за появата на бебчето!!! Hug[/color]

# 657
mirage, страхотни новини  Hug Ще ви чакаме с нетърпение да се приберете  у дома и да видим снимки на принцесата Ида!!!!

# 658
П.П. Предлагам, когато една мама има Вестителка, да се изчаква имено тя - Вестителката - да съобщава новината за появата на бебчето!!! Hug[/color]
За мен няма значение кой ще съобщава новините стига да са хубави  Simple Smile

# 659
  • Варна/Сливен
За мен няма значение кой ще съобщава новините стига да са хубави  Simple Smile
И за мен така  Peace
Важното е мама и бебе да са добре   Hug

Общи условия

Активация на акаунт