Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 120
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
ganis, само ако си класиран по първо класиране се подава молба за второ.
Ако детето не е класирано по първо, а има и такива случаи, нищо не се прави за второ.
Просто се седи, чака и стискат палци..................... 
Оооох, извинения към Фортуна:) 10Х Динчо  Embarassed. Не прочетох вярно условието.

Извиненията се приемат в готини задачи  Laughing

# 196
  • София
ganis, само ако си класиран по първо класиране се подава молба за второ.
Ако детето не е класирано по първо, а има и такива случаи, нищо не се прави за второ.
Просто се седи, чака и стискат палци..................... 
Оооох, извинения към Фортуна:) 10Х Динчо  Embarassed. Не прочетох вярно условието.

Извиненията се приемат в готини задачи  Laughing
Искаш ли Simple Smile Само кажи, за кой клас искаш Simple Smile

# 197
ganis, както се казва всичко искам  Laughing

# 198
  • София
За 8 клас става ли?
Нека Н е ортоцентърът на триъгълник АВС ( ако ви е удобно, приемете, че АВС е остроъгълен).
Да се докаже, че окръжностите, описани около АВС и АНВ имат равни радиуси.  Heart Eyes

# 199
Здравейте!
Печем се на огъня с подреждането на желанията. Да видим какво ще сътворим. Между другото, каква е формулата за формиране на бала в професионалните гимназии?
Училищата-гнезда приемат ли заявления през почивните дни?
Това са въпросчетата от мен. Предварително благодаря за отговорите.

# 200
  • София
Здравейте!
Печем се на огъня с подреждането на желанията. Да видим какво ще сътворим. Между другото, каква е формулата за формиране на бала в професионалните гимназии?
Това са въпросчетата от мен. Предварително благодаря за отговорите.
Всяка професионална гимназия си има собствена ф-ла. Обикновено е (3мат+бел) от изпита+
+(мат+Х) от удостоверението.
Х е профилиращ предмет; зависи от профила.Може да е Физика; География, Химия, Биология.,,,

# 201
ganis,
Имах съмнения за първата част на формулата. Във всеки град са различни балообразуващите предмети за подобните гимназии- визирам търговските и ПГ по икономика.

# 202
Днес ходихме да си видим работата по БЕЛ от чисто любопитство Peace.
 На първия модул 61 точки, на втория 30 точки. На тезата не са му отнели точки което ме зарадва. о По ринцип точно от тезата и преразказа се притеснявах най-много.
 Всичко вече е минало и сме на ваканционна вълна с планове за лятото.   grinning039
Успех на всички на първо класиране Hug.

# 203
  • София
ganis,
Имах съмнения за първата част на формулата. Във всеки град са различни балообразуващите предмети за подобните гимназии- визирам търговските и ПГ по икономика.
За професионалните са 3мат + бел Simple Smile

# 204
  • Варна
Кодовете на паралелките във Варна:

http://www.rio-varna.com/upload/СПРАВКА.htm

# 205
Здравейте!

# 206

Не знам защо, но нямам текст като отворя линка. Излизат само цифри и на мястото на текста въпросителни. Пробвах с два различни браузъра, но уви. newsm78

# 207
  • София

Неее  Naughty Понеделник - последен ден.

# 208
  • София

Неее  Naughty Понеделник - последен ден.
Не е ли вторник?  Thinking

# 209
  • Варна

Не знам защо, но нямам текст като отворя линка. Излизат само цифри и на мястото на текста въпросителни. Пробва с два различни браузъра, но уви. newsm78

Пробвай с десен бутон на мишката ->Encoding->Cyrilic (това, ако си на Internet Explorer).

Общи условия

Активация на акаунт