Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 103
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
Съжалявам нямах нет ,2 стр. но видях по-горе Mikkey беше писала че е същото .

Нашите желания са само 10 и сега се чудя как да го разпечатам-на 2стр. или в пълния електронен формат от 4стр....

# 301
  • Sofia
Дъщеря ми е в 10-кл в 9 ФЕГ и освен, че не познават наркотиците, се оказа че не познават дори цигарите... От класа им пуши само едно момиче... Отгоре на всичко около 2/3 от класа им са спортисти...

newsm10 Такава среда наистина е страхотна!

Абсолютно сте прави - наркотици, цигари.. алкохол.. навсякъде има.
Дъщеря ми е спортистка и дори сред момичетата в отбора и има такива, които пушат.. но това е и до семейство. (когато мама и тате нямат време за детето и то се развива само...)

# 302
Аз написах около 40 желания. Но след десетото са абсолютно произволни.
Днес щом и немския език се прокрадна в желанията му, значи става "опасно"  Joy

# 303
Аз пък чакам Румен_97 да се появи, та да разкаже, дали си е взел документите, че ми е много симпатичен младежа и цял ден, мине не мине, се сещам къде ли е сега, как ли си отстоява правата миличкия   newsm78 Дано по-скоро се включи и разкаже, че всичко е приключило успешно Simple Smile

# 304
  • София
Дъщеря ми е в 10-кл в 9 ФЕГ и освен, че не познават наркотиците, се оказа че не познават дори цигарите... От класа им пуши само едно момиче... Отгоре на всичко около 2/3 от класа им са спортисти...

newsm10 Такава среда наистина е страхотна!

Абсолютно сте прави - наркотици, цигари.. алкохол.. навсякъде има.
Дъщеря ми е спортистка и дори сред момичетата в отбора и има такива, които пушат.. но това е и до семейство. (когато мама и тате нямат време за детето и то се развива само...)

Семейството е важно! Спор няма! Но какво става когато има разминаване между семейството и у-щето? В семейството не се пуши, а в у-ще - ако не пушиш, си смотан!!! #2gunfire #2gunfire
Затова е и целият този зор сега - най-елитното и най-хубавото у-ще.
Успех с подреждането и желанията! Дано всички да успеят!  newsm10 newsm10

# 305
15.06.2011 г. РИО – Варна съобщава, че комисиите в училищата-гнезда за прием на заявление за участие в първи етап на класиране на учениците от VII клас ще работят на 18.06.2011 г. (събота) и на 19.06.2011 г. (неделя) с работно време от 09.00 до 17.30 часа, с почивка от 13.00 до 13.30 часа. Заявление за участие.

# 306
В семейството не се пуши, а в у-ще - ако не пушиш, си смотан!!! #2gunfire #2gunfire
Затова е и целият този зор сега - най-елитното и най-хубавото у-ще.

Не е съвсем така. Моите пък не веднъж споделят, че отдавна пушенето не е такава мода и напротив, модерно е да НЕ СЕ ПУШИ. Поне при нас, за сега така стоят нещата и това мен много ме радва. ОСвен това и дискотеките не са модерни - били за "развалените и пропадналите", което като го чуя, все едно мед капе на душата ми. До кога ще устискаме - не зная, но за сега ме крепи това.
А за наркотиците - дори родителите са включени в обикалянето и следенето на зоната около училището, така че да не припарват дилъри. Като допълнително сдружението на родителите има уговорка с районните полицаи всеки ден да включат не веднъж кръгче около училището, най-малкото за респект. Това няма как да не ме радва също. Не че някой е застрахован, но когато и родители и институции работят заедно, все си мисля, че нещата изглеждат малко поне по-различно.
Иначе, изхождайки от думите ти, не мисля че има НАЙ-Елитно и НАЙ-хубаво училище. Все пак хубавото за едни, не винаги е хубаво за други и обратно Simple Smile

# 307
  • София

Не е съвсем така. Моите пък не веднъж споделят, че отдавна пушенето не е такава мода и напротив, модерно е да НЕ СЕ ПУШИ. Поне при нас, за сега така стоят нещата и това мен много ме радва. ОСвен това и дискотеките не са модерни - били за "развалените и пропадналите", което като го чуя, все едно мед капе на душата ми. До кога ще устискаме - не зная, но за сега ме крепи това.
А за наркотиците - дори родителите са включени в обикалянето и следенето на зоната около училището, така че да не припарват дилъри. Като допълнително сдружението на родителите има уговорка с районните полицаи всеки ден да включат не веднъж кръгче около училището, най-малкото за респект. Това няма как да не ме радва също. Не че някой е застрахован, но когато и родители и институции работят заедно, все си мисля, че нещата изглеждат малко поне по-различно.
Иначе, изхождайки от думите ти, не мисля че има НАЙ-Елитно и НАЙ-хубаво училище. Все пак хубавото за едни, не винаги е хубаво за други и обратно Simple Smile

И малко любопитство - за кое училище става въпрос? Наистина се радвам да чуя такова описание на ситуацията!  newsm10 newsm10 newsm10

# 308
Здравейте мами

и деца  Joy

подадох заявлението и да обменя опит с вас:
1. Може да си го разпечатите и подпълните на компютър
2. не е необходимо детето да е с Вас/ моето беше подписало разпечатаното заявление/
3. копие от удостоверението и служебната бележка+оригиналите за да напишат вярно с оригинала, и бележника.
4. Както пише в темата : кодовете се подпълват от служителите в училище гнездо.

Успех на Всички!
    Наистина може, само че електронната бланката съдържа 4 страници, а оригиналната - 2.

Иска се само копието от удостоверението, а служебната бележка искат само в оригинал, за да сверят оценките и ви я връщат.

Не са ни поискали нито характеристиката, нито бележника.  

На удостоверението искат копието.

# 309
73-то е. Само да не се приема като реклама моля Simple Smile Сигурно има и кусури (със сигурност има, но е важно желанието на всички заинтересовани страни да намират решение, ако възникнат проблеми), сигурно има някои хора, които няма да се съгласят с мен, но както казах, не всички харесваме едни и същи неща. Simple Smile Пък и нали знаете - като чашата, дето е полу-пълна или полу-празна (не ми се сърдете ако съм ги написала неправилно тия сляти/несляти думи Simple Smile) Ако ти се иска да наблагяш и да оценяваш повече положителните неща - ще имаш поглед като моя. Ако реши някой да търси под вола теле - сигурна съм, че ще намери. Ама аз съм от позитивните хора.

Даже напоследък, имам лична мисия, когато съм доволна от фирма, услуга, нещо което ми е харесало, да пиша благодарствено писмо, което си е супер искрено, точно защото смятам, че сме много силни, когато трябва да се оплачем от нещо, а не се сещаме да благодарим и кажем добра дума на тези, които са си свършили работата страхотно и са ни зарадвали малко, или много. Така усмихвам и себе си, когато получа обратно писмо, в което хората споделят, как ги е зарадвало моето Simple Smile ееее аз съм си малко лудичка де, ама не ми обръщайте внимание Simple Smile

# 310
  • София и там където не се пуши
Това, че съобщавате различни изисквания, не е ново.

Зависи в кое гнездо сте. По наше време смених гнездото и рахатясах.

Ако все пак ви се случи нещо неприятно - веднага отивайте в друго.

# 311
моля, ако може някой да ми изпрати балове първо класиране 2010-СМГ,ЕГ не знам паролата.  bouquet

# 312
vili12345-

Училище   Паралелка   Минимален бал -1 класиране 24.06.10   Минимален бал - 2 класиране  01.07.10   Максимален бал
2216306  СМГ   "Паисий Хилендарски"   3062  ПрМ - НЕ   34.661     34.321     36.000 
2216306  СМГ   "Паисий Хилендарски"   3061  ПрМ - АЕ   32.446     32.037     36.000 

# 313
моля, ако може някой да ми изпрати балове първо класиране 2010-СМГ,ЕГ не знам паролата.  bouquet
В Блога от първа страница на темата ги има - статистика по мин-макс бал 2010 по паралелки. Има и за 1во и за 2ро. Не ти е нужна парола.

# 314
БЛАГОДАРЯ smile3525.

Общи условия

Активация на акаунт