Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 116
  • 714
  •   1
Отговори
# 495
И ние подадохме вчера, всичко беше точно, приеха документите ни.
Сега ще чакаме. Искам само да попитам-от училището на сина ми са казали, че като разберял къде е приет да дойде пак за да вземе други документи, които ще му трябват за новото училище. Иначе си имаме характеристика, удостоверение, сл.бележка, всичко каквото беше необходимо за да подадем заявлението.Някой знае ли за други документи, които се изискват, когато се записваш, където си приет?

# 496
мерси на всички....но, въпреки че се надявам и аз да не стигаме до 3-класиране, естесвено, като нормален човек ,не бих изключила тази възможност, но ми беше обяснено,че един път, подавайки желанията и заявлението, всчико се пази в рио и няма да има проблем нито на 3-то, нито на 4-то класиране,  ако трябва......а текстът, който тя ми показа, не беше същия като твоя.... newsm78..както и да е....ако стаен проблм ще обвиня гнездото и ще искам мигновеена втора бележка, защото това си е и нашето училище и не вярвам да не ми издадат нова такава, ако пък се окаже някакъв генерален проблем ........... Laughing Laughing

# 497
Съученици на сина ми са били връщани при подаване на заявлението, защото на служебната бележка с оценките от ВО не е бил поставен печат на училището.
А нашето заявление го приеха, провериха го. То има печат с номер. наистина върху подписа на директорката няма печат.
И сега се чудя дали всичко ще е наред?
Все пак заявлението го провериха двама.
Други двама го приеха и заведоха.
Дано всичко да е наред!

Хич не се притеснявай, повече никой няма да гледа документите, пък и както виждаш по-горе - тази служебна бележка въобще не е сред необходимите документи, изброени в наредбата, когато детето кандидатства в същата област, от която е издадена бележката. То има и логика - бележката се издава въз основа на протокол на РИО, пък заявлението за класиране е до РИО!

......а текстът, който тя ми показа, не беше същия като твоя.... newsm78..както и да е....ако стаен проблм ще обвиня гнездото и ще искам мигновеена втора бележка, защото това си е и нашето училище и не вярвам да не ми издадат нова такава, ако пък се окаже някакъв генерален проблем ........... Laughing Laughing

te_dda, моят текст е ето от тук: http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … -05_priem_uch.pdf - освен МОМН да пуска един текст за масова заблуда, а друг текст за вътрешно ползване  Joy hahaha

# 498
  • София
При записването в избраното училище ви издават бележка, че детето вече е записано в еди-кое си училище. С нея отивате в училището, в което е учило до седми слас и ви издават отпускно свидетелство. Него, заедно с медицинската карта предавате в новото училище. Предаването на тези документи, на някои места, може да стане и в началото на новата учебна година. Така беше миналата година в Първа английска.

# 499
При записването в избраното училище ви издават бележка, че детето вече е записано в еди-кое си училище. С нея отивате в училището, в което е учило до седми слас и ви издават отпускно свидетелство. Него, заедно с медицинската карта предавате в новото училище. Предаването на тези документи, на някои места, може да стане и в началото на новата учебна година. Така беше миналата година в Първа английска.

bouquet Благодаря!

# 500
Здравейте и от мен момичета! От години само ви чета, на все не се осмелявах да пиша. Искам да благодаря на всички вас, защото инфото което споделяте е изключително ценно. Аз за втори път минавам седмокласната одисея тази година. Големиат ми син е вече в 10 клас в ТУЕС, а малкият сега се е прицелил в СМГ - имаме бал 33,200 и дано да ни стигне, поне на 2-ро класиране. Днес подадохме заявлението и сега вече ще броим дните до 24-ти. Пожелавам успех на всички вече бивши седмокласници и здрави нерви на техните майки.

# 501
Здравейте и от мен отново! Подадохме току-що заявлението. Но хем отидох с единствената мисъл да проверя кодовете, вслушвайки се във вашите съвети, хем едната от жените, които приемаха документите с еоказа позната и като ме заговори, като взе да му разглежда оценките, другите служители ни попълниха кодовете и аз не погледнах. Сега си гриза ноктите от яд. Молбата ми е, ако има други майки от Варна, които са писали като желание МГ информатика, дами кажат дали кодът е 5003?
Благодаря ви много. Притеснявам се да не отиде в паралелка с математика вместо информатика.

# 502
  • Варна
Здравейте и от мен отново! Подадохме току-що заявлението. Но хем отидох с единствената мисъл да проверя кодовете, вслушвайки се във вашите съвети, хем едната от жените, които приемаха документите с еоказа позната и като ме заговори, като взе да му разглежда оценките, другите служители ни попълниха кодовете и аз не погледнах. Сега си гриза ноктите от яд. Молбата ми е, ако има други майки от Варна, които са писали като желание МГ информатика, дами кажат дали кодът е 5003?
Благодаря ви много. Притеснявам се да не отиде в паралелка с математика вместо информатика.

Да, 5003 е кода на информатика с АЕ. Списъкът с актуалните кодове го има в сайта на РИО-Варна http://www.rio-varna.com/priem. При вас е важно първото желание да е попълнено вярно, с този висок бал няма начин да не сте вътре. Поздравления!  bouquet

# 503

Да, 5003 е кода на информатика с АЕ. Списъкът с актуалните кодове го има в сайта на РИО-Варна http://www.rio-varna.com/priem. При вас е важно първото желание да е попълнено вярно, с този висок бал няма начин да не сте вътре. Поздравления!  bouquet

ох, безкрайно ти благодаря, така се ошашках, търсих справката в РИО, но намерих само миналогодишната. много благодаря!

Успех и на вас! И вие сте вътре на първо желание, но ти 100% си проверила кодовете, а аз се оставих да ме заприказват  Simple Smile

П.П. Боже, тя справката с кодовете на първа страница на РИО, аз ровичкам.... Благодаря още веднъж  Simple Smile голяма съм паника

# 504
  • дълбоката провинция
момичета и момчета, търся връзка с медии, които биха се заинтересували от отговора на подадения от мен сигнал относно преминалите ВО.

Според  РИО никой не носи отговорност, че децата не са разтълкували правилно указанията. Не може и да се докаже, че директора умишлено е дал указания на квесторите противоречащи на наредбата, защото квесторите трудно могат да си спомнят какво са им казали преди 10 дни...

# 505
  • Варна

Според  РИО никой не носи отговорност, че децата не са разтълкували правилно указанията.

Доколкото си спомням, децата са искали да пишат на тестовете, но квесторите не са им разрешили. А за прочитането на преразказа - искали ли са децата текста с преразказите? Не, че е работа на децата де, но за това, че не са дали децата да четат текста, вина носят квесторите. Това може да се докаже, нали?

# 506
  • София

Според  РИО никой не носи отговорност, че децата не са разтълкували правилно указанията.

Доколкото си спомням, децата са искали да пишат на тестовете, но квесторите не са им разрешили. А за прочитането на преразказа - искали ли са децата текста с преразказите? Не, че е работа на децата де, но за това, че не са дали децата да четат текста, вина носят квесторите. Това може да се докаже, нали?

Според мен не може да се докаже! Явно децата трябва наистина добре да се запознаят с указанията, дори да си ги носят с тях, и да си отстояват мнението в момента. После иди гони вятъра!!!

# 507
  • дълбоката провинция
децата бяха запознати, дори си носеха указанията, но нали знаете какво е авторитета на директора...

# 508
  • София
децата бяха запознати, дори си носеха указанията, но нали знаете какво е авторитета на директора...
Според мен ако се потвърди от достатъчно деца и техните родители и случаят се предостави на медиите има надежда. Ако някоя медия притисне директора с въпроси , няма начин да не се издаде ако е допуснал грешка.

# 509
  • София и там където не се пуши
То много нередни неща стават. Познати пък твърдят, че в тяхното училище са намалили оценките по български на всички деца представили се добре на националния изпит. Това им намалява бала с 1

Общи условия

Активация на акаунт