Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 165
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Аз току що видях датата и да почерпя. Преди точно година на този ден видях една бледичка чертичка в повече на тестчето  Heart Eyes

пюрето ми стана ммм вкусно, докато не сложих броколите  Sick Напълних бурканчето му, после го доядох и  Sick Незнам как му харесва толкова.

hahaha  вие поне сте трите, а аз си спамя на воля сама  hahaha

# 661
Лори да ти е честита красивата чертичка! само да те радва , най-вече със здраве и усмивки   bouquet

# 662
Ей, звъннете и на Биричката, и тя щеше да идва/ама съм клюкарка видна а Wink

С пюрето имахме успех, ама го направих мнооого течничко, като кашичка  Peace Мангото почти не се усещаше, може и без него  Peace Остана ми за утре в бурканче, и мисля да добавя купешка тиква 2-3 лъжички...ама сега такова напъване пада...ше видим какво ше излезе... newsm78

Лорита, голямо възление преди година а  Hug Бай дъ уей - на коя фирма вземеш пюре от броколи?/като ше е спам да е качествен... Mr. Green/

И фиданките да престанат да дуднат колко са дебели да не дойда да ги прибия... Stop hahaha Hug

# 663
УТРЕ СМЕ НА ВАКСИНА И КОНСУЛТАЦИЯ, ТАКА ЧЕ АКО ИСКАТЕ В ЧЕТВЪРТЪК:) ПЕТЪК ЗАМИНАВАМЕ ЗА МОРЕТО! НА ЗЕЛДА СЕ ОБАДИХ!МИЛА-СИМОНА ПЪЛНА ТИ Е ПОЩАТА!

# 664
Леле, сега видях, че и ние сме на консултация утре...ше има боц  Rolling Eyes

# 665
Яребичка готово  Hug в четвъртък за мен е ок

# 666
Привет и от нас,

Бяхме на балкан малко с малчо и се прибрахме вчера, на него добре му се отрази, спеше много на чистия въздух, гледам вие доста сте пописали, днес ще ви чета.

Ние сме добре, изпуснахме си консултациата и сега мисля днес да го заведа, дано да ни види док, като се събудим и отиваме.

# 667
Oххх момичета, прави сте  Flutter 500 лева за лятна количка са си множко...ама не се сдържах да не ви я покажа... Мисля я от месец, ама милото каза, че трябва неговата кожа да одерат за "това кожено чудо"  Laughing
В крайна сметка току що поръчахме тази http://modernobebe.com/product.php?id_product=96 , синичка... в Пловдив напоследък е пълно с такива, чак си мислех да не ги дават без пари някъде  Laughing
Та така де....задоволих се с идеята...а дундьо ще почака до 18 за кожен салон  Naughty

# 668
И аз съм ок за четвъртък, ако не мога да се справя за 13 ще звънна и ще ви намеря  Hug

# 669
Бай дъ уей - на коя фирма вземеш пюре от броколи?/като ше е спам да е качествен... Mr. Green/

Гербер, слагам по три лъжици-много му харесва-после го боли корема за около половин час, но нали са газообразуващи.  Иначе самото пюре ЗА МЕН може да се състезава по гняс с картоф ХИПП  hahaha

# 670
Привет и от нас.

Моята мома се събуди сега в 12.00 часа Shocked Shocked Shocked, сигурно от сутринта съм ходила 100 пъти да гледам дали диша Blush. Какъв беше този сън, вчера заспа към 23.00.
В резултат, на което реших да не давам сега пюре, че уж закуска и се пада това първо за деня хранене.

Светле, изглаждаш страхотно!

Малко да се поизфукам и аз: най-после си намерихме хотел за нас петимата Wink на морето, но ще е чаааак края на август. Отделно големия батко го изпратихме на лагер, та съм си направо фрии следващите дни, та ако има нова софийска среща, ме бройте.
А събота и неделя се спукахме от скиторене (ядене по-скоро), много съм доволна и днеска ми е много приповдигнато настроението, дори се примирих с идеята, че ще разбиваме новата ни и прекрасна баня, защото на съседите им тече от нас #Cussing out Cry

Момичета появиха ми се пъпки по лицето, като преди МЦ. Дали може да е свързано, защото аз все още съм от неоциклилите се, но пък опъпчена?

# 671
Мерси мацки, че ме намерихте Hug
Наистина добре стана, не е добре вън. Аз му сложих ветробрана преди малко и той беше добре, но мен ме отвя hahaha
Биричка я няма в скайп, а телефон нямам Sad Но тя не каза със сигурност, че ще идва newsm78 Дано Софи разбере Praynig
И добре стана, моичкият е яхнал метлата  Twisted Evil
За четвъртък и аз съм ок.  Hug

# 672
ЛОРИ ЧЕСТИТИ ПРИДОБИВКИ ОТ ВЧЕРА И ЧЕСТИТ ТИ ПРАЗНИК ДНЕС.   bouquet
ДНЕС АЗ СЪМ ЯКИЯ СПАМЪР #2gunfire
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДКИТЕ БЕБОЦИ ДНЕС!
ЕСПИНОЗА И КРЕМИ-МАМА Hug
ЩЕ ТРЯБВА БАГАЖ ЗА МОРЕТО ДА СТЯГАМ, ИМАМ И ДА ПЕРА. ДАНО СЕ СПРАВИМ!

ХУБАВ ДЕН МИЛИЧКИ!

# 673
Милата Софи, преди малко ми пусна смс, че ще закъснее 5-10 мин. за срещата, та й се обадих и се разбрахме. Тя е с немски номер, явно БГ няма още, но както и да е, казах й за четвъртък и каза, че е ОК. Дано само не ги е отвял вятъра Praynig Hug

# 674

ЩЕ ТРЯБВА БАГАЖ ЗА МОРЕТО ДА СТЯГАМ, ИМАМ И ДА ПЕРА. ДАНО СЕ СПРАВИМ!

ехххх, нека и аз да заминавам за моренце, пък багажа да ми е проблема... Mr. Green Heart Eyes Завидях ви не много благородно признавам си без бой  Flutter

Иначе самото пюре ЗА МЕН може да се състезава по гняс с картоф ХИПП  hahaha

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт