Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 104
  • 719
  •   1
Отговори
# 300
айде че почна

# 301
В тази връзка смятам,че и Бехлюл има огромна вина,все пак след като я обича трябваше да забележи през какво преминава и да намери изход от ситуацията,дори и да не иска да е с нея.А не да и се надсмива,че виждаш ли още ме обичаш.

Да той наистина има вина според мен, явно не я обича достатъчно за да и помогне да не се превръща в такава злоба, или е много страхливо разглезено богаташче.

# 302
Някой може ли да преведе тази статия, в нея става дума за общият проект на Къванч и Карел. Praynig

http://www.gecce.com/haber/tolga-karele-buyuk-sok-170594.html

Май не искат да участват заедно. Rolling Eyes

# 303
Аз забравих, че тази вечер има серия.  Laughing Laughing Laughing Ще гледам като я качат. Wink

Систър, май на Толга Карел ще му се размине "Джевдет бей...".  Grinning Не съм много сигурна, затова дано някой да преведе с точност. Praynig

# 304
# 305
Къванч прекрасно си играе ролята - намразих Бехлюл съвсем. Значи "тате" купи Ягуар, "тати" купи къщурка, "тати" издържа плейбойчето, а той един ден не е работил, учил през 5 на 10, но е голям "пречистен" герой, позволяващ си да раздава квалификации наляво и надясно. Води телето Нихал по дири си - много "влюбен". Но, защо приема подаръци от бащата на годеницата си?? Да се разберем, Аднан татко ли е или тъст?? Бихтер, горката съвсем зле. Защо сценаристът ги направи толкова кухи и двете с Фирдефс? Красиви жени, но кухи лейки. Махнете се оттам вече, джанъм. Махнете се от тази къща. Има Четин - оженете се и си прибери детето - то се нуждае от психологична помощ, няколко сеанса при психолог и ще забрави онзи плужек, Бехлюл. Чий го дирят в този дом, където нито ги искат, нито им е добре? Но, нали сеир да става. И с тази "Катя" - комплекси ли избиват?? Още от Руско-турската война, май? Катя може прекрасно да работи в страната си при същите богаташи, които Господ дал, а не да се излага в Туркието. Като гледам, и в Великолепният век си избиват комплекси с Александра, само че тя е украинка, а може и полякиня да е била - не се знае на 100% - но комшиите рускиня я водят. И да, украинките наистина са много хитри и присметливи, така че може да омотае не само Сулейман, ако и се отдаде възможност. Извинявам се за оффтопик, но не се сдържах.

# 306
Играта на актьорите е перфектна.Фифи е голяма манипулаторка и сто пъти по умна от дъщеря си,която не може да се владее вече.Бих направо се самозабравя и дори не може да си пази интереса за разлика от майка си.

# 307
Някой може ли да преведе тази статия, в нея става дума за общият проект на Къванч и Карел. Praynig

http://www.gecce.com/haber/tolga-karele-buyuk-sok-170594.html

Май не искат да участват заедно. Rolling Eyes

Толга Карел отпада от сериала по отказ на Къванч да участват заедно в проекта

# 308
Аз забравих, че тази вечер има серия.  Laughing Laughing Laughing Ще гледам като я качат. Wink

Систър, май на Толга Карел ще му се размине "Джевдет бей...".  Grinning Не съм много сигурна, затова дано някой да преведе с точност. Praynig

Како, изгоря ми момчето, безработно остана. Mr. Green Миличкият ми Карелчо, откъде сега ще печели пари за пиене. Mr. Green

emely , много ти благодаря!   bouquet

# 309
Аз не разбрах Бихтер какво имаше предвид като каза,че това не е краят-не е краят на мръсотиите които прави или не е краят на връзката и с Бехлюл.Браво на Фирдевс,определено е много проницателна,винаги предположенията и са точно в десятката.Жалко,че хаби качествата си по този грозен и недостоен начин.Впрочем поведението и тази вечер показа,че Бихтер трябва доста да се напъне докато я стигне,определено Фифи е добър психолог.Мадмоазел постави Бихтер на мястото и,но го направи по изключително фин начин,наистина е жена със страхотно възпитание,силна воля и самоконтрол.Аднан се държа на положение и не позволи на Бихтер да му въздейства чрез обичайните обвинения,че видиш ли имало фронт срещу нея.Бюлент също много ми хареса.Така или иначе има малко до края и пъзелът започна да се подрежда.Също така ми направи впечатление,че когато Бехлюл говореше с Фифи в очите му имаше същият подигравателно-ироничен поглед,който забелязах и в разговора му с Бихтер в предния епизод.

# 310
Аз забравих, че тази вечер има серия.  Laughing Laughing Laughing Ще гледам като я качат. Wink

Систър, май на Толга Карел ще му се размине "Джевдет бей...".  Grinning Не съм много сигурна, затова дано някой да преведе с точност. Praynig

Како, изгоря ми момчето, безработно остана. Mr. Green Миличкият ми Карелчо, откъде сега ще печели пари за пиене. Mr. Green

Joy Joy Joy Горкия, с фотографията ще трябва да се издържа, тъкмо се гласеше да е Къванчов брат и то виж какво стана, Киво не го иска за роднина.  hahaha hahaha hahaha

Ама виж колко съм добра с турския вече. Wink

# 311
Систър, мен ми се струва глупава постъпка да се откажат да участват двамата. Ако се бяха навили можеха да изкопчат тройно по - голям хонорар, пресата щеше неотлъчно да публикува неща за тях,  не че не го прави и сега де  ... и т.н. Това щеше да е сензационно събитие. Ама ... дано да е добро. Thinking Какво да се прави, не ми се сбъдна мерака да гледам двамата хубавци в общ продукт. Confused

А с турския си дъ бест. Hug

# 312

Ох,дано се променят нещата,наистина си мисля,че това което биха създали двамата ще е невероятно Praynig.

# 313
Аз не разбрах Бихтер какво имаше предвид като каза,че това не е краят-не е краят на мръсотиите които прави или не е краят на връзката и с Бехлюл.Браво на Фирдевс,определено е много проницателна,винаги предположенията и са точно в десятката.Жалко,че хаби качествата си по този грозен и недостоен начин.Впрочем поведението и тази вечер показа,че Бихтер трябва доста да се напъне докато я стигне,определено Фифи е добър психолог.Мадмоазел постави Бихтер на мястото и,но го направи по изключително фин начин,наистина е жена със страхотно възпитание,силна воля и самоконтрол.Аднан се държа на положение и не позволи на Бихтер да му въздейства чрез обичайните обвинения,че видиш ли имало фронт срещу нея.Бюлент също много ми хареса.Така или иначе има малко до края и пъзелът започна да се подрежда.Също така ми направи впечатление,че когато Бехлюл говореше с Фифи в очите му имаше същият подигравателно-ироничен поглед,който забелязах и в разговора му с Бихтер в предния епизод.
напълно споделям мнението те . Относно това което Бихтер му каза -че това не е края мисля че нямаше предвид връзката им , аче няма да остави нещата така Бехлюл да се измъкне толкова лесно- пак заплахи

# 314
Ох много изпуснах, ама утре съм цял ден в къщи и ще гледам 4 серии....
Само да си кажа, че ви чета  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт