Новата седмичка с хубавите новини 5.12-11.12

• 9 114
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
[b]Здравейте сладурани,  Grinningбързам само да вляза да кажа на патерици Честит празник на именниците и банкерите /БАН, Теди специално за вас  Heart Eyes/ [/b]Аз вчера имах кошмарен ден, много работа,  Sadприбрах се по нощите и пропуснах празника.На всичко отгоре ми беше много ревливо целия ден, защото шефката ми заяви, че съм имала нахалството да си върша личните работи в работно време. А въпросните лични работи са само и единствено посещенията ми при лекарите.  Sad Много криво ми стана, какво съм виновна, че съм дефектна и трябва често да влизам в сервиз  #2gunfire

# 136
  • София-Лозен
Вижте това, много е готино!

Извинявайте, ако някой го е намерил вече в Клюкарника, но не знам колко четете там и затова исках да ви го покажа и тук!

Ако искате мога да ви кажа какви са моите резултати!

Апропо, какво правиме за срещата! Може и да имам възможност да мина за една чаша винце!

Последна редакция: ср, 07 дек 2005, 10:59 от Tedi_Nikolova

# 137
Направих си в4ера тест zа бременност,въпреки 4е бе6е твърде рано.По принцип трябва 4ак другата седмица да го направя.И ми покаzа това  EFN CryАма то се о4аква6е де...Все пак се надява6 на 4удо..

# 138
  • Стара Загора
Вес...Весе много бързаш бе...седем дена по-рано. Изчакай....докато не дойде м-то никакво отказване от бебе този месец.

# 139
  • BABYLAND
   Привет мацки!  bouquet Чак днес успях да намеря време  да отворя темичката и веднага бързам да пиша защото не знам след минути каква работа ще ме емне!  ooooh! Адски ми е натоварено напоследък - то не бяха данъчни ревизии, справки, разправии с клиенти....УЖААААС! ...а само като си представя, че започва и годишното приключване - свят ми се вие, ама няма как-стискам зъби и смело напред!
    На вас пожелавам спокойна седмица и много усмивки!

# 140
Вес...Весе много бързаш бе...седем дена по-рано. Изчакай....докато не дойде м-то никакво отказване от бебе този месец.

Ох,Хери4ка..Като не мога да 4акам SickАма поне си иzпробвах как се прави тест,понеже до сега никога не си бях правила..И е много вълнува6о Mr. GreenНа 12 трябва да ми дойде,в понеделника...Ама дано не дойде да си направя пак тест4е  baby_neutralи да иЗлеЗе положитено..6е се побъркам,но6ен само бебоци сънувам newsm30 smile3504

А ако ми zакъснее по принцип другата седмица и не ми дойде на уре4ения ден,може ли да си направя тест при гинеколога и той ли ми дава теста или аЗ си го нося от у нас и си го купувам? Flutter

# 141
Добро утро,момичета.
На именниците от вчера: Да ви е живо името и да се предава на поколенията!Много здраве и късмет на патерици.
Честит рожден ден на ALABALA.Много здраве,късмет и споделени мечти!
  bouquet

# 142
  • сред цветята
А ако ми zакъснее по принцип другата седмица и не ми дойде на уре4ения ден,може ли да си направя тест при гинеколога и той ли ми дава теста или аЗ си го нося от у нас и си го купувам? Flutter
Може да направиш тест и при гинеколога, не е нужно да си го носиш, zащото той не ти прави тоzи тест, който го купуваш по дрогерийте и аптеките Wink А тества урината или кръвен тест и чреz видеоzон.
Аz днес претърпях раzочарование Sad

# 143
Може да направиш тест и при гинеколога, не е нужно да си го носиш, zащото той не ти прави тоzи тест, който го купуваш по дрогерийте и аптеките Wink А тества урината или кръвен тест и чреz видеоzон.
Аz днес претърпях раzочарование Sad

Съжалявам,Фрея. Embarassed

А кога се ходи на гинеколог zа тестване?Колко време след zакъснението?

# 144
  • София
Честит РД на Алабала и от мен!

Щастие, любов и успехи във всяко начинание! nbirthday

# 145
  • Варна
Здравейте и от мен.Благодаря,че сте ме забелязали Blush  bouquet
Вчера беше ужасен ден за нас.Отидохме доста далеч (извън града)на гости за празника обааче малкия така грозно изродяса,че нямам думи Twisted EvilКакто и да е върнахме се и отидохме на друго място-съответно отново купувахме подарък Crazyтам също имаше избухваций от страна на малкия,но значително по малко.След като си изяде едно шамарче ,задето го хванах на косъм от това да бръкне в контакта с ключ (изправи ми се косата )миряса за известно време...Прибрахме се нооо аз не можах да заспя цяла нощ Crossing Arms от както съм станала поне 3-4 пъти съм посетила тоалетната да повръщам(май съм пила нещо менте Rolling Eyes)Та така де,май няма да изкарам много весел РД Confused
На всички ви пожелавам прекрасен ден  bouquet

# 146
Здравейте момичета.Ето че най-накрая се включих,макар и за кратко.Скапа ми се нет-а в къщи и сега съм в един клуб,заобиколена от хлапета които се избиват виртуално ShockedА как псуват..... CrazyИскам и тук да апелирам за някакви мнения относно срещата.ПИсах в темичката.Заповядайте и в 4ата,за да можем по-бързо и лесно да се разберем

# 147
  • Sofia
Алабала , честито и от мен мила   bouquet !
Много щастие ти пожелавам !

Фрея , сори за разочарованието . Аз съм пет дни след тоя момент и се забравя !
Много ми е драго да те чета тук  Hug ! Дано зачестиш и то с хубави новини !

Веси , май не си чела упътването , та да ти покажа част от него -

Здравейте и добре дошли във форума “Искам бебе”
......................................
* Нека да ограничим цитирането.  Често  се среща мнение с един огромен цитат и две думи или ред коментар . Това само изразходва даденото ни пространство тук.
Нека да установим следната практика. Просто и ясно - ако отговаряте на някой потребител изтрийте цялото му мнение сложете три точки или най - много една две думи и напишете своя отговор.
Ето така:
Цитат на: Вили
Здравейте , искам да попитам.....
Или ако искате да обърнете внимание на точно определена дума, фраза или изречение, оставете само тях в цитата .
Цитат на: Вили
...какъв тест за овулация....

А НЕ така :
Цитат на: Morena
И молим ви, не прекалявайте с цитатите!
Те натоварват твърде много и са хипердосадни - отваряш, а там 2 съобщения с по 2-3-4... чаршафа цитати в тях!
Когато цитирате, махнете частта, която не засяга пряко вашия отговор, оставете само това, на което отговаряте в действителност!
............................

Като напишеш името на този , който смяташ да цитираш , пак върши работа , не е нужно всеки път с цитат да се обръщаш .  И вече познавайки те  малко се надявам , че няма да се засегнеш , струва ми се ,  че си разбрана , а аз определено съм без лоши чуства  Simple Smile.

# 148
  • сред цветята
Фрея , сори за разочарованието . Аз съм пет дни след тоя момент и се забравя !
Много ми е драго да те чета тук  Hug ! Дано зачестиш и то с хубави новини !
Ух, тук съм да. Но не съм се включвала. Досега се опитвах да си внуша, че гледам по леко на нещата и не се впрягам толкова, обаче истината е, че се побърквам вече zа втори път. Crazy

# 149
Алабама,поздрави и тук! Hug
Фрея,...не разбрах много,но..ако е това...съжалявам миличка!Горе главата!Гушкам те!
Моренка,на теб какво се случи,аз не разбрах?
Мацки,спешно!Довечера срещата е пред Руската църква-18.15!
Който иска да идва!Ще се съберем,който и да дойде!

Последна редакция: ср, 07 дек 2005, 13:12 от danidan

Общи условия

Активация на акаунт